Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(sollo @ 2020 09 29, 18:54)

Taip
Atsakyti
Lacoste saules akiniai 40$

Kate Spade saules akiniai 40$

Atsakyti
aš tik galvoju, kodėl nesidariau vokų operacijos anksčiau. visiškai elementari, greita ir be jokio didelio diskomforto procedūra. 3 pirmas dienas sąžiningai šaldžiau. Visai netinau, mėlynių nebuvo. Negražiai atrodė tik pleistrai, kuriuos būtų pakeitę, jei būtų poreikis, bet sėdėjau namie. Ketvirtą dieną laisvai būčiau galėjus eiti į darbą (nes nedirbu su klientais ir pan.), 8tą dieną ištraukus siūlus aky buvo s tokios kaip niekada gyvenime smile.gif
Problema buvo didelė su užkritimu vokų, bet ne tokia, kad sąžiningai gaučiau siuntimą. Be jokių prašymų didelių gavau siuntimą, operavo plastikos chirurgas Grybo g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 29 rugsėjo 2020 - 18:53
QUOTE(sollo @ 2020 09 29, 17:32)
būna būna, aš tikiu stebūklais  tongue.gif

Rekomenduokit Kaune gerą veido masažistę  ax.gif
Gal kas vaikštot į Kobido veido masažus?

Buvau kelis kart pas Kristina Ozeskienes gatvej, tai labai patiko masazas ir masaziste miela, nesu baisiai daug iskritingu isbandzius, bet ji pati kursus organozuoja .. galvoju gal gera biggrin.gif 4u.gif susiraskit FB Kristina Giedraitiene
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 29 rugsėjo 2020 - 19:03
QUOTE(vjolanta @ 2020 09 29, 18:38)
Gal kuri Vilniuje vokus operavotės ir galėtumėte rekomenduoti gydytoją?  4u.gif Nes jau rekia, ale ir bijau, ir nezinau ka pasirinkti. Kainos pliusminus visur panasios ax.gif

Darius Radzevičius, kito varianto net nesvarstyčiau jei reikėtų.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 09 29, 20:10)

mano drauge daresi keleta op pas šį:
https://www.manodakt...age=3#comments_
viskas puikiai
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 09 29, 20:17)
mano drauge daresi keleta op pas šį:
https://www.manodakt...age=3#comments_
viskas puikiai

Aha, šito ranka irgi lengva, jei nepagedo. Tik Radzevičius dar plius turi nerealų saiko pojūtį ir skonį, niekad neperspaus. Ir patirtis žinoma. Iš visų plastikų, žinomų, matytų, su kuriais tekę dirbt, šitas ze best ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2020 09 29, 19:51)
aš tik galvoju, kodėl nesidariau vokų operacijos anksčiau. visiškai elementari, greita ir be jokio didelio diskomforto procedūra. 3 pirmas dienas sąžiningai šaldžiau. Visai netinau, mėlynių nebuvo. Negražiai atrodė tik pleistrai, kuriuos būtų pakeitę, jei būtų poreikis, bet sėdėjau namie. Ketvirtą dieną laisvai būčiau galėjus eiti į darbą (nes nedirbu su klientais ir pan.), 8tą dieną ištraukus siūlus aky buvo s tokios kaip niekada gyvenime smile.gif
Problema buvo didelė su užkritimu vokų, bet ne tokia, kad sąžiningai gaučiau siuntimą. Be jokių prašymų didelių gavau siuntimą, operavo plastikos chirurgas Grybo g.

Po tavo atvejo ir aš užsimaniau pasidaryt biggrin.gif jau buvau pamiršus, kad noriu unsure.gif dabar vėl prisiminiau, reik matyt ryžtis.
Atsakyti
Lobių tema 😍 nekitaip ❤
Ačiū visoms nepatingėjusioms pasidalinti ❤👍
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2020 09 29, 18:13)
Mano asmenine patirtimi as nerizikuociau tokio nemokamo grozio sau. Ypac kai turiu tiek pavyzdziu gyvai ivertintu.

Mano patirtis visai kitokia. Mes su drauge darėmės vokų operaciją pas Ritą Jakubauskaitę Klaipėdoje. Abi patenkintos. Pas mus skirtingi vokai buvo, draugės labiau raukšlėti, o mano putlūs, tai pjūviai buvo absoliučiai skirtingi, palyginome nupieštas pjūvių formas, kol dar nebuvo pjauta. Matyt, kad nedaro belekaip, o žiūri kiekvieną žmogų individualiai. Po operacijos praėjo septyni mėnesiai, jokių randų nesimato, o ir gijimas nesukėlė jokių problemų, nebuvo kažkokių mėlynių baisių, tik nepatogu savaitę buvo su tais pleistriukais.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2020 09 29, 18:13)
Metai laiko po tokios operacijos. Iki liepos menesio buvo vienokia tvarka o dabar ji kazkaip smarkiau sugrieztejo del komensavimo. MANO patirtis ir dabar jau daug prekaitytu kitu moteru patirties grupese ir dar triju zmoniu salia manes patirtys.

Pati dariaui pas plastikos chirurga, pilna narkoze (turejau kompkeksine plastine operacija) siuvimas vienu siulu, dalinis siules klijavimas, jokiu komplikaciju nuo pirmos dienos, siules nesimate jau po keliu menesiu. Po metu pati nematau siules pilno vaizdo tik vietomis atseku kur praejo pjuvis
Dvi uz mane vyresnes moterys kurios turejo akiplocio sumazejima siuvosi pas moteri chirurge Kauno klinikose su vietine nejautra.
Vienai buvo nemalonu procedura, jaute keptos mesos kvapa, tempima ir beganti krauja. Ji menesi laiko negalejo dirbti kompiuteriu, akys pradzioje buvo kaip pilnos smelio o veliau regejimas muiluotas kazkoks. Randai buvo daug ryskesni uz mano, storoki ir raudoni. Matosi iki dabar nors as metais veliau dariausi nei ji. Rando siuvimo technika visiskai kitokia, ypac tolimas isejimas uz voko isorines ribos. As taip nenoreciau

Sekanti moteris as tiek daug jos nemaciau bet ji turejo menesi laiko problemu su akim o pirmom savaitem net savimi pasirupinti negalejo. Irigi tos moters klinikose darbas

Pries menesi vyrukas kolega. Nusipirko kysiu ta medike klinikose su kompensacija, randus maciau iskart po op. Jo sunkios buvo tik pirmos dvi ar trys dienos, nesijaute nemaloniai, bet siuvimas tragiskas. Isejimas uz voko ribu tolimas ir galai abieju akiu susiuti kaip gelezinkelio begiai tokiais dygsniais. Randas storas ryskus platus ir tikrai jis nebus nematomas niekada...

Mano asmenine patirtimi as nerizikuociau tokio nemokamo grozio sau. Ypac kai turiu tiek pavyzdziu gyvai ivertintu.

Net ir pas zinomus plastikus buna kaip jusu minimai moteriai. Svylancios mesos kvapas, randai ir skausmai. Manau dar nuo organizmo priklauso. Vienu oda linkus randet, o kitu ne.Cia labai invidualu
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 09 29, 21:10)

Aciu! Apie jį galvojau, bet dar ir Grybas yra tarp variantų, nes ten su siuntimu galima darytis, gal iš ten dirbančių kažką galėtumėte rekomenduoti?
Atsakyti