Metai laiko po tokios operacijos. Iki liepos menesio buvo vienokia tvarka o dabar ji kazkaip smarkiau sugrieztejo del komensavimo. MANO patirtis ir dabar jau daug prekaitytu kitu moteru patirties grupese ir dar triju zmoniu salia manes patirtys.
Pati dariaui pas plastikos chirurga, pilna narkoze (turejau kompkeksine plastine operacija) siuvimas vienu siulu, dalinis siules klijavimas, jokiu komplikaciju nuo pirmos dienos, siules nesimate jau po keliu menesiu. Po metu pati nematau siules pilno vaizdo tik vietomis atseku kur praejo pjuvis
Dvi uz mane vyresnes moterys kurios turejo akiplocio sumazejima siuvosi pas moteri chirurge Kauno klinikose su vietine nejautra.
Vienai buvo nemalonu procedura, jaute keptos mesos kvapa, tempima ir beganti krauja. Ji menesi laiko negalejo dirbti kompiuteriu, akys pradzioje buvo kaip pilnos smelio o veliau regejimas muiluotas kazkoks. Randai buvo daug ryskesni uz mano, storoki ir raudoni. Matosi iki dabar nors as metais veliau dariausi nei ji. Rando siuvimo technika visiskai kitokia, ypac tolimas isejimas uz voko isorines ribos. As taip nenoreciau
Sekanti moteris as tiek daug jos nemaciau bet ji turejo menesi laiko problemu su akim o pirmom savaitem net savimi pasirupinti negalejo. Irigi tos moters klinikose darbas
Pries menesi vyrukas kolega. Nusipirko kysiu ta medike klinikose su kompensacija, randus maciau iskart po op. Jo sunkios buvo tik pirmos dvi ar trys dienos, nesijaute nemaloniai, bet siuvimas tragiskas. Isejimas uz voko ribu tolimas ir galai abieju akiu susiuti kaip gelezinkelio begiai tokiais dygsniais. Randas storas ryskus platus ir tikrai jis nebus nematomas niekada...
Mano asmenine patirtimi as nerizikuociau tokio nemokamo grozio sau. Ypac kai turiu tiek pavyzdziu gyvai ivertintu.
Pritariu 100 proc. Iš besidariusiu operacija privačiai, kai matė kompensuojamų klinikose darytų operacijų rezultatus nerizikavo. Kaip bebūtų operacija ne kosmosą kainuoja, susitaupyti įmanoma atsisakius ne pirmo būtinumo pirkinių. Manau reta čia temoj esanti iš mūsų nesugebėtų sutaupyti. Koek žinau apie 700-800 kainuoja.