Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Supronti @ 2020 09 29, 16:28)
Jei dengia pusę vyzdžio- operaciją daro plastikos chirurgas ir TLK kompensuoja. Jei nendengia- daro akių gydytojas (kuris daro šias operacijas. pvz. Kaune Danilevičienė, Banevičius) ir jas taip pat kompensuoja TLK.

Man pasake, kad mano atveju nekompensuojama, nes nedengia dalies vyzdzio. Nei plastikos, nei akiu, nieko.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 09 29, 16:46)
nu nenorciau laukti, kol dengs vyzdi  unsure.gif  o kas turi būti parasyta, kad darytu akiu gyd su TLK kompensavimu ?

Man parašė, kad dengia trečdalį vyzdžio, operaciją kompensavo smile.gif
Atsakyti
Prisijungti prie top spf kremu! Duoda 20% nuolaida kaip tik https://supergoop.co...nseen-sunscreen
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 09 29, 16:37)
o labai baisi operacija...na taip bijau, bet jau nuotraukose tokios mažutės akutės pasidarė.....

operacija gal ir nebaisi, bet, kai mačiau pooperacinį gyjimą dvi savaites, tai praėjo noras rolleyes.gif
operavosi draugė, po jos turėjo mama operuoti, tai persigalvojo, nors jau siuntimą turejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 09 29, 16:30)
stebuklų nebūna biggrin.gif

būna būna, aš tikiu stebūklais tongue.gif

Rekomenduokit Kaune gerą veido masažistę ax.gif
Gal kas vaikštot į Kobido veido masažus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 29 rugsėjo 2020 - 16:32
QUOTE(sollo @ 2020 09 29, 15:18)
o kuo galima pakelt vokus išskyrus peilį?  bigsmile.gif jau darausi panaši į senbernarą  rolleyes.gif

pleistru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 09 29, 18:19)
operacija gal ir nebaisi, bet, kai mačiau pooperacinį gyjimą dvi savaites, tai praėjo noras rolleyes.gif
operavosi draugė, po jos turėjo mama operuoti, tai persigalvojo, nors jau siuntimą turejo biggrin.gif

dabar labai geras metas, kaukę užsismaukei, ačkarikus nuo saulės ir šunys nesuuos 😉 arba karantinas dvi savaites 🤣
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2020 09 29, 18:33)
pleistru  bigsmile.gif

tai čia jau reik to rimto, kur kareiviai tankus klijuoj 🤣
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 09 29, 17:19)

Man viskas aukstumoj, pora dienu saules akiniai, toliau nulis diskomforto, isskyrus tai, kad negali akiu pasitrinti. Labai dziaugiuos. Gailiuos, kad anksciau nesidariau.
Atsakyti
Kaunietės, kaip šiuo metu Zoo sodas? Viskas veikia?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 09 29, 14:48)
Gal ką efektyvaus paakiams žinot?

Tokius naudoju, nieko blogo negaliu pasakyti.

https://www.kicks.no...e-smoother-15-g

https://www.kicks.no...eye-serum-30-ml

QUOTE(sollo @ 2020 09 29, 17:32)
Gal kas vaikštot į Kobido veido masažus?

Kai būsi pajūry, būtinai nuvažiuok į Palangą pas Gaivą Alkoje, nuostabiai daro kobido masažą.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 09 29, 17:43)
Man viskas aukstumoj, pora dienu saules akiniai, toliau nulis diskomforto, isskyrus tai, kad negali akiu pasitrinti. Labai dziaugiuos. Gailiuos, kad anksciau nesidariau.

Bet sako, kad po kažkiek metų vėl reikės unsure.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2020 09 29, 17:45)
Visai nebaisi, nuskausminimas vietinis, o rezultatas liuks. Man darė akių gydytoja. Labai patenkinta, kad pasidariau. Padidėjo regėjimo laukas, o ir akys atrodo daug geriau nei buvo. Net jaunystėj man nesimatė nė kiek viršutinio voko žiūrint tiesiai, o dabar matosi  biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2020 09 29, 17:45)
nebaisu, daroma su daline nejautra dazniausaii, vaizdas po operacijos nerealus  wub.gif

Metai laiko po tokios operacijos. Iki liepos menesio buvo vienokia tvarka o dabar ji kazkaip smarkiau sugrieztejo del komensavimo. MANO patirtis ir dabar jau daug prekaitytu kitu moteru patirties grupese ir dar triju zmoniu salia manes patirtys.

Pati dariaui pas plastikos chirurga, pilna narkoze (turejau kompkeksine plastine operacija) siuvimas vienu siulu, dalinis siules klijavimas, jokiu komplikaciju nuo pirmos dienos, siules nesimate jau po keliu menesiu. Po metu pati nematau siules pilno vaizdo tik vietomis atseku kur praejo pjuvis
Dvi uz mane vyresnes moterys kurios turejo akiplocio sumazejima siuvosi pas moteri chirurge Kauno klinikose su vietine nejautra.
Vienai buvo nemalonu procedura, jaute keptos mesos kvapa, tempima ir beganti krauja. Ji menesi laiko negalejo dirbti kompiuteriu, akys pradzioje buvo kaip pilnos smelio o veliau regejimas muiluotas kazkoks. Randai buvo daug ryskesni uz mano, storoki ir raudoni. Matosi iki dabar nors as metais veliau dariausi nei ji. Rando siuvimo technika visiskai kitokia, ypac tolimas isejimas uz voko isorines ribos. As taip nenoreciau

Sekanti moteris as tiek daug jos nemaciau bet ji turejo menesi laiko problemu su akim o pirmom savaitem net savimi pasirupinti negalejo. Irigi tos moters klinikose darbas

Pries menesi vyrukas kolega. Nusipirko kysiu ta medike klinikose su kompensacija, randus maciau iskart po op. Jo sunkios buvo tik pirmos dvi ar trys dienos, nesijaute nemaloniai, bet siuvimas tragiskas. Isejimas uz voko ribu tolimas ir galai abieju akiu susiuti kaip gelezinkelio begiai tokiais dygsniais. Randas storas ryskus platus ir tikrai jis nebus nematomas niekada...

Mano asmenine patirtimi as nerizikuociau tokio nemokamo grozio sau. Ypac kai turiu tiek pavyzdziu gyvai ivertintu.
Atsakyti