Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2020 09 29, 16:18)
O tai rugsėjo 8d saskaitos nebus? Nei vienos saskaitos uz rugseji negavau  unsure.gif

aga aš ir laukiau bent vienos uz j.crew unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 09 29, 14:31)
aga aš ir laukiau bent vienos uz j.crew unsure.gif

mane informavo, kad 8 d. jcrew užsakymo nebus, nes parduotuvė parašė, kad neatsiųs ax.gif
velniai dabar nei dydžių papildo, nei tokios papildomos nuolaidos duoda kaip tada buvo bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2020 09 29, 16:39)
mane informavo, kad 8 d. jcrew užsakymo nebus, nes parduotuvė parašė, kad neatsiųs  ax.gif
velniai dabar nei dydžių papildo, nei tokios papildomos nuolaidos duoda kaip tada buvo  bash.gif

hmmm mano mažiukas užsakyma dukrai džemperis, tai jei ir nebus ką padarysi biggrin.gif
Atsakyti
Turime laisvus:
J.Crew odiniai ilgaauliai, 10H dydis, modelis kaip pirmoj foto, spalva kaip antroj foto - $48.60
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

J.Crew zomsiniai ilgaauliai, dydis 10H, spalva Dark Navy - $45.90
vartotojo įkelta nuotrauka

Vaikiski UGG Classic II Glitter Boot, Gold spalva, dydziai: 13 (31EU), 3 (34EU) - $29.98

Vyriskas Invicta 12802 Men's Watch Quartz, su dezute ir papildomais 3 dirzeliais komplekte, jau Lietuvoje, galutine kaina - €60

Vyriski Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, jau Lietuvoje, dydis 8.5US (atitinka 41.5EU), ant vieno is batu priekio nezymus ibrezimas, galutine kaina - €40
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Rebecca Minkoff Women's Nylon Dome Backpack, Bone spalva - $24.49

Moteriski Adidas Nizza Shoes - Slip-Ons, spalva Burgundy, dydis 6US (36.5EU) - $10

Moteriski Franco Sarto Roalba Waterproof Faux Fur Lined Boot, naturali oda, pasiltinti, neperslampami, spalva Green, dydis 9.5US (40EU) - $31.49

Papildyta:

Vyriski odiniai Ben Sherman Brent Leather Cap Toe Derby, spalva Tan, dydis 10.5US (43.5EU) - $19.24

Zomsine Rebecca Minkoff Jody Convertible Suede Hobo Bag, spalvos Black, Mink, Pine - $52.49
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 rugsėjo 2020 - 15:04
QUOTE(sollo @ 2020 09 29, 15:18)
o kuo galima pakelt vokus išskyrus peilį?  bigsmile.gif jau darausi panaši į senbernarą  rolleyes.gif

niekuo. tik op. 4u.gif
as ir galvoju, pas mane krenta vokai kaip pas mano mama.. tiesiog matau, kaip atrodysiu.
tik galvoju, ar pasiimti siuntima ar paciai susimoketi
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 09 29, 16:17)
niekuo. tik op.  4u.gif
as ir galvoju, pas mane krenta vokai kaip pas mano mama.. tiesiog matau, kaip atrodysiu.

Jei vokas nedengia dalies vyzdzio, nebus kompensuojama.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 09 29, 15:17)
niekuo. tik op.  4u.gif

QUOTE(linamog @ 2020 09 29, 15:24)
Jei vokas nedengia dalies vyzdzio, nebus kompensuojama.

Jei dengia pusę vyzdžio- operaciją daro plastikos chirurgas ir TLK kompensuoja. Jei nendengia- daro akių gydytojas (kuris daro šias operacijas. pvz. Kaune Danilevičienė, Banevičius) ir jas taip pat kompensuoja TLK.
Atsakyti
Gal kas matėte kur nors pigiau šepetėlius pirkti ar gal turit atlirkamą parduoti skubiau 4u.gif
https://www.amazon.c...e...?th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2020 09 29, 16:28)
Jei dengia pusę vyzdžio- operaciją daro plastikos chirurgas ir TLK kompensuoja. Jei nendengia- daro akių gydytojas (kuris daro šias operacijas. pvz. Kaune Danilevičienė, Banevičius) ir jas taip pat kompensuoja TLK.

o labai baisi operacija...na taip bijau, bet jau nuotraukose tokios mažutės akutės pasidarė.....
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 09 29, 16:37)
o labai baisi operacija...na taip bijau, bet jau nuotraukose tokios mažutės akutės pasidarė.....

Visai nebaisi, nuskausminimas vietinis, o rezultatas liuks. Man darė akių gydytoja. Labai patenkinta, kad pasidariau. Padidėjo regėjimo laukas, o ir akys atrodo daug geriau nei buvo. Net jaunystėj man nesimatė nė kiek viršutinio voko žiūrint tiesiai, o dabar matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 09 29, 16:37)

nebaisu, daroma su daline nejautra dazniausaii, vaizdas po operacijos nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Supronti @ 2020 09 29, 16:28)

nu nenorciau laukti, kol dengs vyzdi unsure.gif o kas turi būti parasyta, kad darytu akiu gyd su TLK kompensavimu ?
Atsakyti