man tas paltukas labai labai gražus. Galvoju kaip jis atrodytų ant žemo žmogaus, nes man ties kelių viduriu būtų toks ilgis, kiek ieškojau foto internete, vis ant aukštesnių moterų
Kaip čia nešiot šį megztuką ?https://www.yoox.com/us/14024881UW/item#dept=women&sts=ip_baynote&bnwidget=PDSameDesigner&bnslot=1&bnpid=14024881&cod10=14024881UW&sizeId=5&sizeName=M
Labai gundo crew paltukas, tik kad tris tokio atspalvio turiu, iš jų ir raudona daphne. Neturėčiau tikrai imčiau, kaina fantastiška.
Labai gundo crew paltukas, tik kad tris tokio atspalvio turiu, iš jų ir raudona daphne. Neturėčiau tikrai imčiau, kaina fantastiška.
Ar michaelkors.com yra papildoma nuolaida?
QUOTE(vitilda @ 2020 09 20, 13:44)
<p>Ar michaelkors.com yra papildoma nuolaida? </p>
Sveiki, ne
parduodu per margaites pirktą Uniqlo sijoną S dydžio, 15eur
https://www.uniqlo.c...9SMA003000.html
ir J.Crew Factory edie leather loafers, juodos spalvos, 9US dyd (atitinka 38,5 EU dydį), 33eur.
QUOTE(Gafsa @ 2020 09 20, 12:56)
Gal zinote kuri dydi sis M atitiktu?
YOOX truksta 11$ iki free ship
Yoox kainos kaip parašytos, ar yra kokia papildoma nuolaida?
Sveikos, kaip baigėsi jums su avokadų auginimais?
Aš gi paprastai įkišau lauke šalia kvietkų, bijau, kad pavėlavau persodinti namuose į vazoną, nes pradėjo ruduoti lapeliai.
Ar kam nors išaugo didelis medelis su kabančiais avokadais?
Aš gi paprastai įkišau lauke šalia kvietkų, bijau, kad pavėlavau persodinti namuose į vazoną, nes pradėjo ruduoti lapeliai.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 20, 14:38)
Sveikos, kaip baigėsi jums su avokadų auginimais?
Ryt nufotkinsiu. Jau visas medis. O kad neišstyptų ir formuotų vainiką, reikia nukirpt viršūnes, tada ims šakotis.