Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2019 01 07, 11:07)
JCREW papildomų kodukų neturite  rolleyes.gif  4u.gif  smile.gif ?Be tų kur vieši...

Deja, ne

Turime laisvu M ir L SEAFOMCHAR spalvos striukiu su puku-primaloft uzpildu po 12$
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 07, 10:24)
o šių medžiaga slidi ar ne?

Neslidi, tvirtoka medžiaga
Atsakyti
QUOTE(tatti @ 2019 01 07, 11:33)
<p><span>As galiu belenkokio intensyvumo treniruote varyt, prakaito ne lasas neisbega </span><span> unsure.gif</span><span> kartais net kojos ir rankos saltos lieka..kad ne viskas su manim gerai tai faktas</span></p>
<p> </p>
<p>Viskas su Jumis gerai, kur iš tokio kudumo prakaitas bus?  biggrin.gif turiu draugę, tai ji vasarą su vilnonėm kojinėm vaikšto namuose, kai mane gręžti galima  blink.gif  jai net dezodoranto nereik, matai, neprakaituoja hmm.gif nebent su kraujotaka problemų turit. Pati nesu liekna, bet rankos, kojos, net nosis visada lediniai Mergaitės reik patarimo: Pajar ar Wolfskin striukė, parka. Pagriniai kriterijai: patogu, neperšlampama. Ačiū pagelbėjusiom  4u.gif​ </p>

oi tikrai nekuda biggrin.gif KMI jau 22,5 biggrin.gif
Atsakyti
Lino-medvilnes svarkelis 20$
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2019 01 07, 09:53)
Gauta Vilniaus 598 dėžutė  4u.gif
Kieno patvirtinti mokėjimai, pakvietimus surašiau.
Šiandien laukiu iki 19.30 val.

Bendra informacija: iki ketvirtadienio visoms ir visiems BŪTINA susimokėti ir atsiimti prekes, nes vėliau aš nebedalinsiu.

Gal is Antakalnio kas nors važiuos? Prasyciau mano maza siuntinuka prigriebti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 07, 12:28)
oi tikrai nekuda biggrin.gif KMI jau 22,5  biggrin.gif

Kaip prajuokino, net nuejau savo pasiskaiciuoti KMI biggrin.gif

Klausimas i saltuko tema. Kas turite UGG su avikailiu ir pure vilna vienodas siltumas? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 01 07, 13:14)
Kaip prajuokino, net nuejau savo pasiskaiciuoti KMI biggrin.gif

Klausimas i saltuko tema. Kas turite UGG su avikailiu ir pure vilna vienodas siltumas? Aciu 4u.gif

viskas butu dzin su tuo svoriu, jei nesijausciau blogai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 01 07, 12:14)

Rase, kad su avikailiu siltesni.

Geox aulinukai 35$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 sausio 2019 - 12:28
ANN TAYLOR
vartotojo įkelta nuotrauka

CHILDRENSPLACE turime 10$ nuo 40$

JCREW FACTORY

GYMBOREE turime 20$ nuo 100$

JCREW

MADEWELL

OLD NAVY

PURITAN

REEBOK

TORY BURCH
Atsakyti
https://www.nordstro.....olor=NO COLOR
Atsakyti
https://www.nordstro...ket?color=WHITE
https://www.nordstro...cket?color=MINK
Atsakyti
Su Naujais!
Telefone neina atsakinėti, tai tik tyliai skaitau smile.gif
Ačiū Gafsai už instrukcijas ir naujus žodžius apie veido kosmetiką, kitoms apie kitą info ;)
1 Madison pamačiau, dar kai čia nebuvo nuorodos, ale kol tirinau, ar tikrai tokios kainos buvo, pražiopsojau... Man labai gražu žiemą ryškūs rūbai.
Dėl striukių pasidalinsiu savo patirtim: pernai sau pirkau labai norėtai Marc New York - tai pusėtinai, mokėjau po nuolaidų apie 120Eur, pūkų šiek tiek lenda, bet pusėtinai. O vasarį netyčia paėmiau T Tahari už 16 dol- nu neišpasakyto gerumo- lengva, gan šilta, jokių pūkų. Bet vistiek kai einu su vaikais lauk, prisirengiu 5 sluoksnius kaip minimum turbūt biggrin.gif bet gooses nu niekaip negaliu už toooookius pinigus pirkt verysad.gif ir galvoju, ar su ja jau tikrai taip šilta būtų?... kad va varlinėji su vaikais ir šilta...
O vyrui pernai Hilfiger ale odinė irgi už -iolika dol nukaliau ( tik sunkoka), dar kažkas vieną čia pardavinėjo- nu nereali, ir vaizdas superinis, ir šiltumas, ir plaut nereik biggrin.gif
Gaila wilsons leather kuprinės neatsiuntė verysad.gif
o dar iš gerų pirkinių- pernai žieminius moteriškus NB nusipirkau ant bajerio- tai į lauką eit- superiniai, tikrai šilta kojai.

Kažkas klausė apie UGG su Pure- pravalas visiškas, išmest verti daugiau nieko už tokius pinigus... Bet jau man su senais uggais tai būdavo šilta, kaip su meškos letenom, bet nuvariau per kokius 6 metus… o tie pure- tai man prie nulio jau buvo šaaaaalta kojom...

Puikių pirkinių metų! Ir ačiū mergaitėms bei Sandrixxx už viską!
Atsakyti