Su Naujais!
Telefone neina atsakinėti, tai tik tyliai skaitau
Ačiū Gafsai už instrukcijas ir naujus žodžius apie veido kosmetiką, kitoms apie kitą info ;)
1 Madison pamačiau, dar kai čia nebuvo nuorodos, ale kol tirinau, ar tikrai tokios kainos buvo, pražiopsojau... Man labai gražu žiemą ryškūs rūbai.
Dėl striukių pasidalinsiu savo patirtim: pernai sau pirkau labai norėtai Marc New York - tai pusėtinai, mokėjau po nuolaidų apie 120Eur, pūkų šiek tiek lenda, bet pusėtinai. O vasarį netyčia paėmiau T Tahari už 16 dol- nu neišpasakyto gerumo- lengva, gan šilta, jokių pūkų. Bet vistiek kai einu su vaikais lauk, prisirengiu 5 sluoksnius kaip minimum turbūt
bet gooses nu niekaip negaliu už toooookius pinigus pirkt
ir galvoju, ar su ja jau tikrai taip šilta būtų?... kad va varlinėji su vaikais ir šilta...
O vyrui pernai Hilfiger ale odinė irgi už -iolika dol nukaliau ( tik sunkoka), dar kažkas vieną čia pardavinėjo- nu nereali, ir vaizdas superinis, ir šiltumas, ir plaut nereik
Gaila wilsons leather kuprinės neatsiuntė
o dar iš gerų pirkinių- pernai žieminius moteriškus NB nusipirkau ant bajerio- tai į lauką eit- superiniai, tikrai šilta kojai.
Kažkas klausė apie UGG su Pure- pravalas visiškas, išmest verti daugiau nieko už tokius pinigus... Bet jau man su senais uggais tai būdavo šilta, kaip su meškos letenom, bet nuvariau per kokius 6 metus
o tie pure- tai man prie nulio jau buvo šaaaaalta kojom...
Puikių pirkinių metų! Ir ačiū mergaitėms bei Sandrixxx už viską!