Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 09 16, 10:44)
As truputi ne i tema, atsiprasau kad patersiu temute. rolleyes.gif

Mergaites , kas prie kompiuterastu labiau? Sakykit , ar susirasinejima paste su zmogumi jis galetu tam laiske po kiek laiko pasalinti kelis sakinius[ mano atrasyta]? unsure.gif

Žinoma 😁 bet pirminis variantas bus vis tiek pas tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 16 rugsėjo 2020 - 09:55
QUOTE(spygliz @ 2020 09 16, 08:55)
Žinoma 😁 bet pirminis variantas bus vis tiek pas tave.

Hm, nu mes susirasinejome ir atsakinejome viens kitam i ta pati laiska. Ir as kur rasiau jam savo telefono numeri kad man paskambintu to sakinio su mano telefonu ner, nors man jis skambino ?Ir dar keli reiksmingi sakiniai kurie man labai pagelbetu[ jie dinge] unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimaitytetyte: 16 rugsėjo 2020 - 10:13
Perkate MK mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 09 16, 11:01)
Hm, nu mes susirasinejome ir atsakinejome viens kitam i ta pati laiska. Ir as kur rasiau jam savo telefono numeri kad man paskambintu to sakinio su mano telefonu  ner, nors man jis skambino ?Ir dar keli reiksmingi sakiniai kurie man labai pagelbetu[ jie dinge] unsure.gif

O tai ir prie išsiųstų laiškų rodo laišką su dingusiais sakiniais? Ar tik bendrame susirašinėjimo laiške?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 09 16, 09:29)
O tai ir prie išsiųstų laiškų rodo laišką su dingusiais sakiniais? Ar tik bendrame susirašinėjimo laiške?

Atkasiau viena svarbu laiska siustuose su savo tel. numeriu[ bendrame susirasinejime dinges tas sakinys]

bet vieno svarbiausio sakinio ner nei siustuose nei bendrame susirasinejime. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2020 09 16, 11:44)
Atkasiau viena svarbu laiska siustuose su savo tel. numeriu[ bendrame susirasinejime dinges tas sakinys]

bet vieno svarbiausio sakinio ner nei siustuose nei bendrame susirasinejime. blink.gif

Iš pradinio siųsto laiško (ir dar Jūsų pašte) tikrai negalėtų ištrinti. Tik atsakydamas jau gali koreguoti viską, kas laiške matosi.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2020 09 16, 11:07)
Perkate MK mergaites  4u.gif

Sveiki, taip, renkame
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2020 09 16, 09:56)
Iš pradinio siųsto laiško (ir dar Jūsų pašte) tikrai negalėtų ištrinti. Tik atsakydamas jau gali koreguoti viską, kas laiške matosi.

Aciu, 4u.gif tuomet reikia kuisti siukslyne dar.
Atsakyti
Klasikiniai paaugliski Timberland

Vyriski Camper sportbaciai

Camper sportbaciai

Moteriski balti odiniai Camper sportbaciai

OMG, nus sita kokia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 rugsėjo 2020 - 11:11
RL silko skara 20$

RL kelnes 30$

RL zebriniai sportbaciai 30$

RL lino sortai