QUOTE(kriisti @ 2020 09 15, 14:34)
https://www.eurovais...-6-m-30-pakeliu maisau arba su sultim arba vandeniu, tik skyscio nedaug, nes sako neskanu bet pasakau reikia ir viskas, va dabar vel uzsisakiau jo, nes reikia pradet duot vitamina d meginsiu ziuret su omega3, nes pernai turejau is iherb, bet dabar nieko nebeturiu
mano pastoviai dukra dejuoja blauzdas skauda, ******....bet per patikrą daktarė liepė iki pusės rengtis suglaust kojas, nuleist rankas ir tada aš pati pamačiau kokia ji kreiva.....aišku tada nuotrauka daryt, pas ortopedą...ten informavao, kad net koja trumpesnė..... Tai dabar graužiu, kad nedaviau sąžiningai kas antrą mėnesį to kalcio.....
mano pastoviai dukra dejuoja blauzdas skauda, ******....bet per patikrą daktarė liepė iki pusės rengtis suglaust kojas, nuleist rankas ir tada aš pati pamačiau kokia ji kreiva.....aišku tada nuotrauka daryt, pas ortopedą...ten informavao, kad net koja trumpesnė..... Tai dabar graužiu, kad nedaviau sąžiningai kas antrą mėnesį to kalcio.....
Na ne dėl to, jau neprisigalvok
Su nauju pirkimų sezonu visas
Rytoj Vilnius turėtų gauti prekes 09.04 dienos. Jeigu gausiu ir kiek spėsiu rytoj planuoju atiduoti iki 17 h, vėliau aš išvykstu iki sekmadienio vakaro man dar atostogos. Kam aktualu susirašom. Tačiau mokėjimų mažuma, juos reikėtų susiderinti su Lina skubos tvarka dar šiandien
QUOTE(Egluzek @ 2020 09 15, 21:30)
<p>Su nauju pirkimų sezonu visas
Rytoj Vilnius turėtų gauti prekes 09.04 dienos. Jeigu gausiu ir kiek spėsiu rytoj planuoju atiduoti iki 17 h, vėliau aš išvykstu iki sekmadienio vakaro man dar atostogos. Kam aktualu susirašom. Tačiau mokėjimų mažuma, juos reikėtų susiderinti su Lina skubos tvarka dar šiandien </p>
Rytoj Vilnius turėtų gauti prekes 09.04 dienos. Jeigu gausiu ir kiek spėsiu rytoj planuoju atiduoti iki 17 h, vėliau aš išvykstu iki sekmadienio vakaro man dar atostogos. Kam aktualu susirašom. Tačiau mokėjimų mažuma, juos reikėtų susiderinti su Lina skubos tvarka dar šiandien </p>
Negavau nei vienos sąskaitos
QUOTE(ritinelis1 @ 2020 09 15, 18:07)
Gal turite kuri vyriškus AX džinsus? dvejoju dėl dydžio, pagal jų lentelę reiktų imti dydžiu mažesnį nei nešioja, bijau prašauti ... Įprastai perku 34 dydį, pagal AX reiktų imti 33...
Mačiau kad AX yra aš Aprangos galerijoj
Galit nulekt pasimatuot...
QUOTE(Gafsa @ 2020 09 15, 21:36)
Va va, ir aš taip pat, jau klausiau prieš kelias dienas, niekas nieko neatsakė, šlamštą perkraciau tuščia Rudaplauke nesiuntėt sąskaitų dar???
QUOTE(spygliz @ 2020 09 15, 21:48)
Mačiau kad AX yra aš Aprangos galerijoj
Va va, ir aš taip pat, jau klausiau prieš kelias dienas, niekas nieko neatsakė, šlamštą perkraciau tuščia Rudaplauke nesiuntėt sąskaitų dar???
Jau siuntė. Aš vieną apmokėjau pirmo pirkimo.
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.finishline.com
www.coachoutlet.com
www.uniqlo.com
www.loft.com - 50%
www.ralphlauren.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - $10 nuo $75
www.michaelkors.com - 25%
www.armaniexchange.com
www.anntaylor.com - 76%
www.palladiumboots.com
www.victoriassecret.com
www.oldnavy.com - 40%
www.adidas.com - 25%
www.cabelas.com
www.desigual.com
www.cosstores.com - 30%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 30%
www.landsend.com - 40%
www.yoox.com - 20%
www.hm.com - 28%
www.saksoff5th.com - 25%
www.walmart.com
www.ashford.com
www.levis.com - 30%
www.6pm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.vitaminshoppe.com - 25%
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 10%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.puritan.com - 15%
www.pharmaca.com
www.walgreens.com
www.iherb.com
www.atopalm.com - 20%
www.pandorabeauty.com - 10%
www.yesstyle.com
www.maxaroma.com - 15%
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.finishline.com
www.coachoutlet.com
www.uniqlo.com
www.loft.com - 50%
www.ralphlauren.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - $10 nuo $75
www.michaelkors.com - 25%
www.armaniexchange.com
www.anntaylor.com - 76%
www.palladiumboots.com
www.victoriassecret.com
www.oldnavy.com - 40%
www.adidas.com - 25%
www.cabelas.com
www.desigual.com
www.cosstores.com - 30%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 30%
www.landsend.com - 40%
www.yoox.com - 20%
www.hm.com - 28%
www.saksoff5th.com - 25%
www.walmart.com
www.ashford.com
www.levis.com - 30%
www.6pm.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.vitaminshoppe.com - 25%
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 10%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.puritan.com - 15%
www.pharmaca.com
www.walgreens.com
www.iherb.com
www.atopalm.com - 20%
www.pandorabeauty.com - 10%
www.yesstyle.com
www.maxaroma.com - 15%
QUOTE(Gafsa @ 2020 09 15, 20:36)
aš taip pat sąskaitų jokių negavau pažiūrėjau, tai pirmas mano užsakymas po atostogų 31 d. padarytas
QUOTE(Argija @ 2020 09 15, 23:50)
aš taip pat sąskaitų jokių negavau pažiūrėjau, tai pirmas mano užsakymas po atostogų 31 d. padarytas
Mano irgi 31d ir taip pat nesu gavusi saskaitos.