Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 14, 16:15)
Smart watch - pasiteisina, ar ne?

Vieną galvojau anytai, bet vyras sako, kad dideli jie.. fainai, bet gal tiek to.. Apie MK galvojau.

O šiandien sūnus užsiprašė. Ar turi jūsų 11mečiai ar pan amžiaus? Kokius? Fossil man faini, bet nėra, kad būtų geri atsiliepimai.. Žodžiu... unsure.gif Išvada: noriu gražių treningų, kaip Spygliaus  laugh.gif

Mano vaiks turi iWatch, aš turiu samsung watch, tėvs tur samsung watch, močiutė turi fitbit blink.gif visi patenkyti ir laimingi. Visiem reik.
Atsakyti
prisijunkit prie OLD NAVY ,su SUPER CASH -39% papildoma nuolaida
https://oldnavy.gap....?...1_b&clink=1
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 14, 16:15)

Vieną galvojau anytai, bet vyras sako, kad dideli jie.. fainai, bet gal tiek to.. Apie MK galvojau.

O šiandien sūnus užsiprašė. Ar turi jūsų 11mečiai ar pan amžiaus? Kokius? Fossil man faini, bet nėra, kad būtų geri atsiliepimai.. Žodžiu... unsure.gif Išvada: noriu gražių treningų, kaip Spygliaus  laugh.gif

A ko nepirkai?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 09 14, 20:45)
A ko nepirkai?

Per mažai uždirbu. Gal bus dar pigiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 09 14, 20:45)
A ko nepirkai?

O man pvz jie neočen unsure.gif biggrin.gif

A, beje, prisipirkau jūsų rekomenduotų tepalų. Išsitepiau. Guliu 😁 jei nesusigers, eisiu praustis 🙈😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 rugsėjo 2020 - 20:33
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 14, 15:15)

pirmiausia reikia anytos paklausti, ar ji tokio nori ir reikia, nes mano anyta, o ir aš pati visai jo nenoriu, nes man jie negražūs. Man laikrodis yra tuo pačiu ir aksesuaras. Taigi, reikia spręsti patiems, ar jo jums reikia, ar jis jums patinka, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2020 09 14, 21:33)
pirmiausia reikia anytos paklausti, ar ji tokio nori ir reikia, nes mano anyta, o ir aš pati visai jo nenoriu, nes man jie negražūs. Man laikrodis yra tuo pačiu ir aksesuaras.  Taigi, reikia spręsti patiems, ar jo jums reikia, ar jis jums patinka, ar ne.

Mano pvz tai toks ganėtinas budilnykas biggrin.gif bet man patinka.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 rugsėjo 2020 - 20:40
Sveikos, matau apie smatwach kalbate, as tai niekaip neissirenku, o noriu jau metai gal biggrin.gif Gailiuos kad garmino neemiau kai gera kaina buvo, ale dabar jau degu kaip noriu apple 5, nu nerealiai grazus jis man, o ir visko ko reikia turi smile.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.columbia.com
www.finishline.com
www.coachoutlet.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.loft.com - 50%
www.ralphlauren.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - $10 nuo $75
www.palladiumboots.com
www.victoriassecret.com
www.cabelas.com
www.desigual.com
www.cosstores.com - 30%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.shop.samsonite.com - 30%
www.anntaylor.com - 76%
www.landsend.com - 40%
www.yoox.com - 20%
www.hm.com - 28%
www.saksoff5th.com-25%
www.walmart.com
www.belk.com
www.levis.com - 30%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com - 25%
www.vitaminshoppe.com - 25%
www.fragranceshop.com - 30%
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 10%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.puritan.com - 15%
www.pharmaca.com
www.walgreens.com
www.iherb.com
www.atopalm.com - 20%
www.pandorabeauty.com - 10%
www.yesstyle.com

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 14, 21:34)
Mano pvz tai toks ganėtinas budilnykas  biggrin.gif bet man patinka.

Gražus, toks jmd'iškas biggrin.gif
O kam tu jį naudoji? 4u.gif

QUOTE(gėlužė @ 2020 09 14, 22:17)
Sveikos, matau apie smatwach kalbate, as tai niekaip neissirenku, o noriu jau metai gal biggrin.gif Gailiuos kad garmino neemiau kai gera kaina buvo, ale dabar jau degu kaip noriu apple 5, nu nerealiai grazus jis man, o ir visko ko reikia turi smile.gif

O ko reikia? Kas tas viskas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 09 14, 23:47)
Gražus, toks jmd'iškas biggrin.gif
O kam tu jį naudoji? 4u.gif
O ko reikia? Kas tas viskas?  4u.gif

Noriu didesnio ekrano ir valdymas, kad ratuku nebutu, storas nebutu ciferblatas,mokejimai galimi, per nuotoli kuo didesni galeciau atsiliepti...zodziu jei ismanus tai ismanus maksimaliai:)Be to jis man labai grazus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2020 09 14, 22:17)

Kaip tai neėmei, o ne tu jį paskui pardavinėjai?
Atsakyti