Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2020 09 13, 16:24)
Viršuje,šiek tie dešiniau  smile.gif

Ačiū 4u.gif Telefone nerodo šitos funkcijos unsure.gif Bet jau nusiunčiau užsakymą,prisijunkit kas nors,nedaug iki nemokamo siuntimo trūksta.
Atsakyti

Mergaites, pamenat pirkot J.Jrew cocconus kazkada, gal turit parduot smelini ar koki zalia tinka ir devetas usa 6 dydis. I AZ 4u.gif

Turiu smėlinį, 6 dydį. jei domina, parašykite AŽ :) Jums negaliu išsiųsti, tikriausiai pilna dėžutė.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 13, 08:22)
Pasakykit kas nors kūnui losjoną, kurį užtepus, jis susigertų ir nepaliktų plėvelės. Negaliu pakęst, kai jaučiu kremą. Tiesiog bjauru, sėdžiu ir krataus visa pašiurpus 🙄 o oda suskeldėjus kaip žemė per sausrą.

jei jau suskeldėjusi kaip žemė, tai gelbėkit kremais su šlapalu. Lengviausias turbūt būtų Eucerin urea 10 procentų, yra pirkti praktiškai visose vaistinėse. Jei oda labai suragėjusi, išdžiuvusi, tai daug kas gali laikytis ant viršaus kaip plėvė, šlapalas turėtų suminkštinti. Beja, dauguma kremų kūnui geriau tempti ant vos drėgnos odos, o ne visiškai nusausintos, geriau susigeria, užrakina drėgmę. Tų visų kvepiančių kremų, tai vengčiau, tik papildomas dirgiklis odai, kam to reikia.
Atsakyti
RL sesios poros moterisku kojiniu 5$
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2020 09 13, 16:49)
Issiunciau,pabandysime. biggrin.gif

Merginos kas naudojate  Olaplex ar tikrai pasiteisinusios priemones?

Aš naudoju, Nr 3,6,7. man patinka, plaukų būklė gerėja, nes mano plaukas pučiasi,o kai jį šviesinu, tai kažkiek gelbsti. ax.gif
Atsakyti
ODINUKE MUUBAA tik 52 $ 4u.gif

https://www.yoox.com...s...&sizeName=2
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 13, 17:55)
Kokius 5 metus prausiaus bioderma. Tuo skaidriu, žydru. Nusipirkau baltą, a lia dar švelnesnis prausiklis. Tai kai nusiprausiu, man visą odą kaip adatėlėm ima dilgčioti  blink.gif kosmosas. Būtent nuo jo tokia nesąmonė ir pasidarė. Sausa sausa. Baigiu užsidraskyt negyvai. Tai va, reik kažkuo dabar tą odą "užgesint"  biggrin.gif buvau masaže, tai kažkiek to aliejaus gavau, kol minkė 2 h susigėrė. Bet po to palindau po dušu ir vėl galiu piešt ant savęs.

Siūlyčiau pirmiausia pakeisti dušo gelį, nes Biodermoje gali rasti Sodium Laureth Sulphate, kuris ir sausina odą.
Atsakyti
Paaugliski pasiltinti rudi Dr.Martens auliniai 39.88$

Vyriski Dr.Martens 54.57$

Moteriski juodi pasiltinti Dr.Martens 86.77$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 rugsėjo 2020 - 09:28
QUOTE(zakiene @ 2020 09 14, 10:08)
Siūlyčiau pirmiausia pakeisti dušo gelį, nes Biodermoje gali rasti Sodium Laureth  Sulphate, kuris ir sausina odą.

Jau padėtas šonan smile.gif
Atsakyti
rekomenduokit geras Old Navy tympas sportui.

Prieš pora metų pirktas jūsų rekomenduotas sugebėjau suplėšyti, o dabar tokių jau nebėra pirkti unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 13, 10:22)
Pasakykit kas nors kūnui losjoną, kurį užtepus, jis susigertų ir nepaliktų plėvelės. Negaliu pakęst, kai jaučiu kremą. Tiesiog bjauru, sėdžiu ir krataus visa pašiurpus 🙄 o oda suskeldėjus kaip žemė per sausrą.

aš tokia pat riebumo ir plėvelės nekentėja.....

Šis vienintelis greit susigeriantis kurį per n* metų bandymų galiu naudoti - Numis med losjonas su Urea 5 proc. (eurovaistinėj perku) , nuorodą po pietų galėsiu įmesti.
Atsakyti