Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2020 09 13, 16:38)
Bioderma.Tik neaišku ar jis prie tų kur kratys tave  biggrin.gif Ir susigeria visom skirtingai.Pabūni vieną kitą minutėlę nuoga ir viskas ok  smile.gif
Aš dar kažkaip įpratau kelis lašus manilos sauso aliejaus įmaišyt į biodermos kremą,kai tepuos  rolleyes.gif

Kokius 5 metus prausiaus bioderma. Tuo skaidriu, žydru. Nusipirkau baltą, a lia dar švelnesnis prausiklis. Tai kai nusiprausiu, man visą odą kaip adatėlėm ima dilgčioti blink.gif kosmosas. Būtent nuo jo tokia nesąmonė ir pasidarė. Sausa sausa. Baigiu užsidraskyt negyvai. Tai va, reik kažkuo dabar tą odą "užgesint" biggrin.gif buvau masaže, tai kažkiek to aliejaus gavau, kol minkė 2 h susigėrė. Bet po to palindau po dušu ir vėl galiu piešt ant savęs.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 13, 18:55)
Kokius 5 metus prausiaus bioderma. Tuo skaidriu, žydru. Nusipirkau baltą, a lia dar švelnesnis prausiklis. Tai kai nusiprausiu, man visą odą kaip adatėlėm ima dilgčioti  blink.gif kosmosas. Būtent nuo jo tokia nesąmonė ir pasidarė. Sausa sausa. Baigiu užsidraskyt negyvai. Tai va, reik kažkuo dabar tą odą "užgesint"  biggrin.gif buvau masaže, tai kažkiek to aliejaus gavau, kol minkė 2 h susigėrė. Bet po to palindau po dušu ir vėl galiu piešt ant savęs.

Uriage labai geri drekikliai..
Ir bet koks kremas su šlapalu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 13, 19:55)
Kokius 5 metus prausiaus bioderma. Tuo skaidriu, žydru. Nusipirkau baltą, a lia dar švelnesnis prausiklis. Tai kai nusiprausiu, man visą odą kaip adatėlėm ima dilgčioti  blink.gif kosmosas. Būtent nuo jo tokia nesąmonė ir pasidarė. Sausa sausa. Baigiu užsidraskyt negyvai. Tai va, reik kažkuo dabar tą odą "užgesint"  biggrin.gif buvau masaže, tai kažkiek to aliejaus gavau, kol minkė 2 h susigėrė. Bet po to palindau po dušu ir vėl galiu piešt ant savęs.

Bioderm atoderm creme. Superinis. Man jis greitai susigeria, jokio kvapo. Visada ji perku ir retai kada pakeiciu.
Atsakyti

kokia krem pudra ar biria rekimenduotumete? 

is https://www.bergdorf...TimiPHOgR9fyjHI

Atsakyti
prisijunkit po nedaug truksta 4u.gif

www.palladiumboots.com
www.joesnewbalanceoutlet.com-$10 nuo $75(~20%)
www.pandorabeauty.com-10%
www.bergdorfgoodman.com-25%
www.belk.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 13 rugsėjo 2020 - 20:07
ar yra ralphuko papildoma nuolaida ir ar jau nupirkot? Jei ne, kiek truksta iki nemokamo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 13 rugsėjo 2020 - 19:32
QUOTE(regal @ 2020 09 13, 20:30)
ar yra ralphuko papildoma nuolaida ir ar jau nupirkot? Jei ne, kiek truksta iki nemokamo?

nera nuolaidos,ir uzsakymu kol kas neturime
Atsakyti
https://www.nordstro.....RIMSON/CORONA
Atsakyti
Mergaites, pamenat pirkot J.Jrew cocconus kazkada, gal turit parduot smelini ar koki zalia tinka ir devetas usa 6 dydis. I AZ 4u.gif
Atsakyti
RAINS geros kainos,tik dydziu nekazka
https://www.nordstro...;sort=price_asc
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.columbia.com
www.macys.com
www.finishline.com
www.coachoutlet.com
www.uniqlo.com
www.loft.com - 50%
www.ralphlauren.com
www.joesnewbalanceoutlet.com - $10 nuo $75
www.palladiumboots.com
www.victoriassecret.com
www.cabelas.com
www.desigual.com
www.cosstores.com - 30%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.samsonite.com - 30%
www.landsend.com - 40%
www.hm.com - 28%
www.saksoff5th.com
www.walmart.com
www.belk.com
www.levis.com-30%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bergdorfgoodman.com - 25%
www.vitaminshoppe.com - 25%
www.fragrancenet.com - 35%
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 10%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.puritan.com - 15%
www.pharmaca.com
www.walgreens.com
www.iherb.com
www.atopal.com-20%
www.pandorabeauty.com-10%

Atsakyti

Naujas L dydzio uniqlo vilnos su kasmyru paltukas.
65 eurai
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(babilone @ 2020 09 13, 22:22)
Mergaites, pamenat pirkot J.Jrew cocconus kazkada, gal turit parduot smelini ar koki zalia tinka ir devetas usa 6 dydis. I AZ 4u.gif

Parduodu deveta su raudonom rankovem smelini, apacia tamsiai melyna, daug kas juos pirkom kazkada. Neilendu angel_sadangel.gif
Papildyta:
Va si turiu 6 dydzio.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti