Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2020 09 08, 13:01)
Siandien neskubiu neturim  ax.gif

Kur čia kas vyksta bigsmile.gif
gal ir man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 09 08, 13:05)
Kur čia kas vyksta bigsmile.gif
gal ir man reikia biggrin.gif

Kriu ir Factory pagrinde ax.gif
Atsakyti
https://www.jcrew.co...or_name=natural
turiu, superiniai. ziauriai patogus <3 su 28,5 placia peda pirkau 9, yra laisvos vietos, bet mazesniu nenoreciau
Atsakyti
Merginos, 32 ir 33 dydį, kokį atitinka crew batukų dydį?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 09 08, 13:08)
Kriu ir Factory pagrinde  ax.gif

Ačiū wub.gif
tikrai reikia biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, walmart nuolaidos koduku nebuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 09 08, 13:08)
Kriu ir Factory pagrinde  ax.gif

Ka twn dar randat?
Atsakyti
QUOTE(Lauring @ 2020 09 08, 13:19)
Merginos, walmart nuolaidos koduku nebuna  ax.gif

Deja, ne

FACTORY nedaug truksta iki dvigubos nuolaidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 08 rugsėjo 2020 - 12:32

[url="https://www.jcrew.com/p/womens_category/shoes/nordic-boots-in-leather/AF431?sale=true&isFromSale=true&color_name=natural"]https://www.jcrew.com/p/womens_category/sho...or_name=natural[/url] turiu, superiniai. ziauriai patogus <3 su 28,5 placia peda pirkau 9, yra laisvos vietos, bet mazesniu nenoreciau
Tikrai 28,5 cm pėda? Aš su 27cm 10 perku  :hmm:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitilda: 08 rugsėjo 2020 - 12:46
QUOTE(Gervuoge @ 2020 09 08, 13:23)
Ka twn dar randat?

Papildo kasdien kazkiek, bet kazka pagaut, bent man, tai be sansu. Labai greit nelieka.. verysad.gif Nebent turit kazkas kokiu tips and tricks kaip gaudot? ax.gif
Atsakyti

O taip ir aš darydavau, bet tam reikia laiko, o iš lovos lipa paskutines minutes, nelieka man laiko grožiams tokiems blink.gifKai atsikeldavo tai ir gyvate pindavau surinkdavau daug plaukuciu, bet dabar tiesiog nera laiko, tai i kasa, o tada jau visas priekis kutveliukas...palaidais neleidžia...bet palaidais tikrai tvarkingiau atrodytu biggrin.gif

man vis klausimas galvoje... O kur parašyta, kad į mokyklą negalima vaikams palaidais plaukais?

jei jie tvarkingi ir į akis nelenda.... 

mokyklos perskaličiau visas taisykles, be uniformos jokio kito nurodymo neradau...  neskaitant šių dienų Covid realijų...

Atsakyti
QUOTE(Concubina @ 2020 09 08, 15:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kriisti" data-cid="72703217" data-time="1599552110">
<div>
<p>O taip ir aš darydavau, bet tam reikia laiko, o iš lovos lipa paskutines minutes, nelieka man laiko grožiams tokiems vartotojo įkelta nuotraukaKai atsikeldavo tai ir gyvate pindavau surinkdavau daug plaukuciu, bet dabar tiesiog nera laiko, tai i kasa, o tada jau visas priekis kutveliukas...palaidais neleidžia...bet palaidais tikrai tvarkingiau atrodytu vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>man vis klausimas galvoje... O kur parašyta, kad į mokyklą negalima vaikams palaidais plaukais?</p>
<p>jei jie tvarkingi ir į akis nelenda.... </p>
<p> </p>
<p>mokyklos perskaličiau visas taisykles, be uniformos jokio kito nurodymo neradau...  neskaitant šių dienų Covid realijų...</p>

mokytoja pasake, nes dukra nuėjo pernai palaidais ir gavo pastabą :9 kaip negalima ir su kelnėm mergaitėm tik sijonas.......nors sutartį parašyta dėvėti uniformą, net nepaštyt kokia berniukam, kokia mergaitėm smile.gif. nes dukra žiemą nori kelnes dėt ir išėjo vieną dieną, grįžo su ašarom gavau pastabą...Tada paklausiau per susirinkimą, atsakė mergaitėm sijonas ir megstukai....
Atsakyti