Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2020 09 08, 10:00)
hmmm  4u.gif  ačiū. Šiuos žiūriu, atsiliepimai geri. Nes bėda pas mano 9 m. mergina, nu tiek tu plaukučių priekyje, kad amžinai susivelus smile.gif)) nes palaidais negalima i mokykla biggrin.gif
https://www.jcrew.co...o...r&sale=true

https://www.jcrew.co...black&sale=true

as sau pirkau kazka panasaus. mano plauku jie nelaiko.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 09 08, 11:35)
as sau pirkau kazka panasaus. mano plauku jie nelaiko.

Tai pas tave kupeta plaukų biggrin.gif mano dukriuko ploni palukučiai, deje ne mamos perėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 09 08, 10:05)
o tai ka jie tokie mažinti  unsure.gif

Maniske ziauriai nemegsta jeigu jai bent minimaliai spaudzia, tada ir didziausio grozio neuzdesi. Ir galva jos normalaus dydzio, nera maza. Del plaukuciu, i mokykla as pinu eglute dvi kasytes arba jeigu viena kasa suku ratais, virazais, kad kuo daugiau susirinktu plauku, tada puikiai issilaiko ir niekas nekrenta i akis, nes tu smulkiu plauku priekyje labai daug unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš turiu lankelį leopardinį iš moterų skyriaus. Patogiausias iš visų turėtų ir turimų.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 09 08, 10:52)
Maniske ziauriai nemegsta jeigu jai bent minimaliai spaudzia, tada ir didziausio grozio neuzdesi. Ir galva jos normalaus dydzio, nera maza. Del plaukuciu, i mokykla as pinu eglute dvi kasytes arba jeigu viena kasa suku ratais, virazais, kad kuo daugiau susirinktu plauku, tada puikiai issilaiko ir niekas nekrenta i akis, nes tu smulkiu plauku priekyje labai daug unsure.gif  4u.gif

as taip pat pinu kaip tu, lankeliai maniskes negelbetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 09 08, 11:52)
Maniske ziauriai nemegsta jeigu jai bent minimaliai spaudzia, tada ir didziausio grozio neuzdesi. Ir galva jos normalaus dydzio, nera maza. Del plaukuciu, i mokykla as pinu eglute dvi kasytes arba jeigu viena kasa suku ratais, virazais, kad kuo daugiau susirinktu plauku, tada puikiai issilaiko ir niekas nekrenta i akis, nes tu smulkiu plauku priekyje labai daug unsure.gif  4u.gif

O taip ir aš darydavau, bet tam reikia laiko, o iš lovos lipa paskutines minutes, nelieka man laiko grožiams tokiems blink.gif Kai atsikeldavo tai ir gyvate pindavau surinkdavau daug plaukuciu, bet dabar tiesiog nera laiko, tai i kasa, o tada jau visas priekis kutveliukas...palaidais neleidžia...bet palaidais tikrai tvarkingiau atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 08 rugsėjo 2020 - 10:02
QUOTE(kriisti @ 2020 09 08, 11:01)
O taip ir aš darydavau, bet tam reikia laiko, o iš lovos lipa paskutines minutes, nelieka man laiko grožiams tokiems  blink.gif  Kai atsikeldavo tai ir gyvate pindavau surinkdavau daug plaukuciu, bet dabar tiesiog nera laiko, tai i kasa, o tada jau visas priekis kutveliukas...palaidais neleidžia...bet palaidais tikrai tvarkingiau atrodytu biggrin.gif

Niekas rytais nenori anksti keltis biggrin.gif As pinu plaukus kol valgo. Palaidais pas mus irgi neleidzia, uztat vasara buvo laukais palaidais plaukais biggrin.gif Kai labai tingejau risau uodega i mokykla arba kai i baseina eina tik pinu kasa paprasta, kad butu greiciau ir paprasciau jai paciai susitvarkyti, bet o baisuma kokia gryzta biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2020 09 08, 11:01)
as taip pat pinu kaip tu, lankeliai maniskes negelbetu biggrin.gif

Tai va, man paprasciau supinti, kad kutvela nebutu biggrin.gif Lankelis kai palaidais plaukais eina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stuleju: 08 rugsėjo 2020 - 10:13
patarkit kur ieskoti saulės akinių. Žiūriu jomashop, nordstrom, kas dar? Gal yra kokių spec. akinių pardžių iš kur siunčiat?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 09 08, 09:19)
Taip, dar 20% papildoma nuo kainu su puslapio kodu

Parašiau Jums laišką - skubu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(esute @ 2020 09 08, 12:02)
patarkit kur ieskoti saulės akinių. Žiūriu jomashop, nordstrom, kas dar? Gal yra kokių spec. akinių pardžių iš kur siunčiat?

racke
Atsakyti
Gal kas šitą turite? Įdomu, kaip gyvai atrodo https://www.jcrew.co...rise-blue-multi
Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2020 09 08, 12:24)
Parašiau Jums laišką - skubu smile.gif

Siandien neskubiu neturim ax.gif
Atsakyti