atbėgu padėkoti merginoms už prekes, mokyklai pasiruošta, vaikinas aprengtas nuo galvos iki kojų
pasidalinsiu man labai patikusių kelnių kūdenoms nuoroda, ėmiau aklai, šiek tiek orientavausi pagal dydžių lentelę, bet pataikiau 100 proc. Gal kam pagelbėsiu ateičiai.
Vaikis būsimas šeštokas, 163 cm ūgio, per liemenį 67 cm, klubai 79 cm, ėmiau šias kelnes mokyklai - tobulai, ir ilgis ir mažai siaurint reikia per liemenį (kadango visose yra guma su sagutėm, idealus variantas)
šios abejos labai gražiai atrodo, ilgis dar šiek tiek ūgtelėjimui rezervo yra
Boys Uniform Stain And Wrinkle Resistant Stretch Skinny Perfect Pants Dydis 16S Slim
https://www.children...ants-3010386-NN
Boys Uniform Skinny Chino Pants dydis18 S Slim
https://www.children...ants-2057032-NN
o šios su rezervu ugtelėjimui ir pavalgymui
Boys Uniform Chino Pants Dydis 18S slim
https://www.children...ants-1101084-NN
Parduodu keleta netikusiu Jcrew factory drabuziu ir basutes:
Grazusis zalias sijonas Dydis 0. Labai smagus, nera skystas, su pamusalu. 33
Is mergaiciu skyriaus 14 dydzio suknele. Kokybisko plono trikotazo. Kaina 13
Leopardinis lengvas vasarinis sijonas su pamusalu. Patinka tai, kad nesiglamzantis. US 2 dydis. Kaina 25
Dr. Scholls basutes. Us 8 dydis. Tiktu platesnei pedai. Basuciu vidus minkstas, labai patogiai isgaubtas. Kaina 45
Grazusis zalias sijonas Dydis 0. Labai smagus, nera skystas, su pamusalu. 33
Is mergaiciu skyriaus 14 dydzio suknele. Kokybisko plono trikotazo. Kaina 13
Leopardinis lengvas vasarinis sijonas su pamusalu. Patinka tai, kad nesiglamzantis. US 2 dydis. Kaina 25
Dr. Scholls basutes. Us 8 dydis. Tiktu platesnei pedai. Basuciu vidus minkstas, labai patogiai isgaubtas. Kaina 45
Mergaitės, kur ieškoti Vans moteriškų batų?
QUOTE(linamog @ 2020 07 10, 10:51)
Turiu J.Crew Cashmere joggers in everyday cashmere L dydi, keiciu i S arba M, neparduodu
O tai kokios jos dydžio? aš S turiu gauti, bet pagal komentarus atrodo, kad bus didelės
QUOTE(Carlin @ 2020 07 10, 11:58)
O tai kokios jos dydžio? aš S turiu gauti, bet pagal komentarus atrodo, kad bus didelės
O aš XL pasiėmiau, kad laisvesnės būtų
Sveikos, gal kuri parduodate striukę/paltuką iki kelių nuo vėjo ir lietaus? L dydžio
QUOTE(Gervuoge @ 2020 07 10, 14:14)
Sveikos, gal kuri parduodate striukę/paltuką iki kelių nuo vėjo ir lietaus? L dydžio
Aš tokį parduodu, 70 eur
Naujas, su etikete, vilnonis Monton paltas, 40 dydis, M-L. Sudėtyje 65 proc. vilna. Labai graži, tamsiai žalia spalva, audinys su faktūra, nesivels ir gerai nešiosis Kapišonas tamsiai mėlynas, išsisega, išsegus atrodys kaip klasikinis paltas Ilgis nugaroje - 100 cm. siunčiu, Vilniuje galima matuotis
QUOTE(Smilga* @ 2020 07 10, 08:32)
pasidalinsiu man labai patikusių kelnių kūdenoms nuoroda, ėmiau aklai, šiek tiek orientavausi pagal dydžių lentelę, bet pataikiau 100 proc. Gal kam pagelbėsiu ateičiai.
Ačiū už rekomendacijas 👍 pasidalinsiu ir aš savo atradimu berniukams-sliekams. mokyklinės kelnės
Egle, AČIŪ už operatyvų padalinimą 🍾
Komanda, AČIŪ už pagautas prekes 🎉
Gal kas prie tu kasmyro kelniu parduodate dzemperi M ?
Ieskau pirkti.
Ieskau pirkti.