Parduodu 8 dydi populiariojo plosciuko.
Atitinka M
https://factory.jcre...color_name=navy
QUOTE(JustArm @ 2020 07 01, 13:35)
Kas laiku susimoka, jau seniai gavo prekes Jums neturiu leidimo siųsti
del mano kaltes... leidimas jau duotas
Papildyta:
Dar vienas liko:
Turim laisva Puritan's Pride Chewable Acerola C 500mg, 8 eurai
Rytoj gausiu 615 siuntą ir 614 vieną dėžę, daug dar trūksta. Skubėkit sumokėti, kad galėčiau atiduoti penktadienį vakare, nes ilgąjį savaitgalį nebūsiu, todėl jei skubu ar svarbu, susitvarkykit ir rytoj vakare susirūšiavusi atsiųsiu kvietimus susimokėjusiom Kam reikia skubiai ir penktadienį vakare nebus, bandykit skambinti rytoj po 20 val., jei kartais būsiu jau suradusi jūsų prekes, galėčiau atiduot
QUOTE(JustArm @ 2020 07 01, 22:35)
Kas laiku susimoka, jau seniai gavo prekes Jums neturiu leidimo siųsti
už prekes esu apmokėjus birželio 15
Vilniaus 666 nešviečia iki savaitgalio ?
QUOTE(Atiloja @ 2020 07 01, 15:08)
Manyciau, kad atitinka didesni 27 ar net 28, nes jie man per visur per laisvi o iprastai RL 27 dydis buna geras
nu jau siunta atejo tai ziuresim ka gausiu
QUOTE(Dzemuskinas @ 2020 07 01, 23:49)
Rytoj gausiu 615 siuntą ir 614 vieną dėžę, daug dar trūksta. Skubėkit sumokėti, kad galėčiau atiduoti penktadienį vakare, nes ilgąjį savaitgalį nebūsiu, todėl jei skubu ar svarbu, susitvarkykit ir rytoj vakare susirūšiavusi atsiųsiu kvietimus susimokėjusiom Kam reikia skubiai ir penktadienį vakare nebus, bandykit skambinti rytoj po 20 val., jei kartais būsiu jau suradusi jūsų prekes, galėčiau atiduot
As pirma prie duru, viskas apmoketa
QUOTE(Dzemuskinas @ 2020 07 02, 00:49)
OO geros naujienos, lauksime, labai tikiuos bus visos prekes
IEŠKAU
JCREW WOOL MELTON SWING COAT B4839, 0 dydžio. Gali būt ir 2 blogiausiu atveju. Spalvas siūlykit visas
Pasiūlymai až.
JCREW WOOL MELTON SWING COAT B4839, 0 dydžio. Gali būt ir 2 blogiausiu atveju. Spalvas siūlykit visas
Pasiūlymai až.
Laba diena, gal kas is PAsilaiciu vaziuosite siuntiniu? Prasyciau paimti ir mano
Ačiū merginoms už prekes. Jcrew plisuotas sijonas nuostabus, Uniqlo suknelės irgi nenuvylė, lengvos ir patogios. Viskuo patenkinta.