Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Egle, gal netyčiom žinai ar bus šią sav dėžės? unsure.gif
Atsakyti

Egle, gal netyčiom žinai ar bus šią sav dėžės? unsure.gif

Oi nieko nezinau. Jeigu iki penktadienio negausiu, tai tada tikrai nebus. Nes veliau jau ir manes nebus :)

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 06 24, 22:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72674952" data-time="1593023716"><div><p>Egle, gal netyčiom žinai ar bus šią sav dėžės? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oi nieko nezinau. Jeigu iki penktadienio negausiu, tai tada tikrai nebus. Nes veliau jau ir manes nebus smile.gif</p>

Va va, ir man reiktų kremo nuo saulės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 06 25, 08:54)
Va va, ir man reiktų kremo nuo saulės  biggrin.gif

Jei apie tą purškiamą, tai aš jau gavau ( pirkau du), galiu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 06 25, 08:54)
Va va, ir man reiktų kremo nuo saulės  biggrin.gif

Aš jau taip įdegus, kad net nebežinau ar kremo reikės 😆 Lt nepirkau, nes ką išbandžius labai alergizuoja, šitie AG vieninteliai tinka 🙄 tai laukiu kol Dzemuskinas iš atostogų grįš nes 614 siuntoj turi būt 😆
Atsakyti

Skambinau kurjeriui, neturi nieko mums. Tai tik kita savaite.

Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 06 25, 09:30)
Jei apie tą purškiamą, tai aš jau gavau ( pirkau du), galiu pasidalinti  mirksiukas.gif

gali 1 duot? butum auksas, ne zmogus biggrin.gif tas, kuris dabar ateit turi neutrogena, o paskui tas gold purskiamas. tavo kokys?
Papildyta:
QUOTE(Egluzek @ 2020 06 25, 09:56)
<p>Skambinau kurjeriui, neturi nieko mums. Tai tik kita savaite.</p>

siek tiek gaila, tetis vel plika bamba liks, ten jo maikikiu keletas nauju biggrin.gif vaiksto nudriskes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 06 25, 10:53)
gali 1 duot? butum auksas, ne zmogus biggrin.gif tas, kuris dabar ateit turi neutrogena, o paskui tas gold purskiamas. tavo kokys?
Papildyta:

siek tiek gaila, tetis vel plika bamba liks, ten jo maikikiu keletas nauju biggrin.gif vaiksto nudriskes biggrin.gif

Mano toks, kur Spygliz rekomendavo:
https://www.walmart....Spray/133896854
Tik dar neišpakavau visų prekių 663-664 dėžių biggrin.gif
Paskambėk, perduosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 25 birželio 2020 - 10:08
QUOTE(juratela @ 2020 06 25, 10:59)
Mano toks, kur Spygliz rekomendavo:
https://www.walmart....Spray/133896854
Tik dar neišpakavau visų prekių 663-664 dėžių  biggrin.gif
Paskambėk, perduosiu  mirksiukas.gif

Šitą gausiu biškiuką vėliau.
Atsakyti
Gal kuri pirkot uz pigiai ir netiko xs dydis? As S nuskendau truputuka blink.gif https://oldnavy.gap....dp-page-content

Gavau sian ta AG purskikli, bet kvapas gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulix: 25 birželio 2020 - 12:04
Sveikutės 4u.gif

Iškrito Swarovski auskariukų skaidrus kvadratinės formos kristalas. Pagrindas sidabro spalvos. Gal kam irgi taip nutiko ir 1 parduodat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeaWave: 25 birželio 2020 - 13:09

Ieškau!!! Gal kas parduoda NB liemenę pirktą gera kaina, tiktų ir kažkiek dėvėta, spalva nesvarbu, dydis XL :4u:

NWB03753_1502951.jpg

Atsakyti