Noriu padėkoti už siuntinį Šauniausiai komandai ❤️ TH batai ir TH dzemperis/striukė sūnui Superiniai, o aš labiausiai laukiau ralfuko drempo ❤️ dydis M idealiai, mažesnio nenorėčiau tikrai, spalva lygiai tokia kaip polo puslapy, mano fotikas šiek tiek pakeitė spalva.
Kuo toliau tuo labiau myliu RL 😣 maikes nenuskalbiamos, treningines ryskiosios irgi, džinsai superiniai - va kažkaip su batais ju nepataikiau, bet visa kita ❤️😍🥰 tik kažkaip per karantiną gailėjo akcijų, tad teko dalį smutkių be jų pirkt 🤭 labai laukiu db džinsų 😍įdomu ar ir gyvai tokie geruliai kaip foto.
Kuo toliau tuo labiau myliu RL 😣 maikes nenuskalbiamos, treningines ryskiosios irgi, džinsai superiniai - va kažkaip su batais ju nepataikiau, bet visa kita ❤️😍🥰 tik kažkaip per karantiną gailėjo akcijų, tad teko dalį smutkių be jų pirkt 🤭 labai laukiu db džinsų 😍įdomu ar ir gyvai tokie geruliai kaip foto.
Rudaplauke, ačiū 🥰 Dėl ilgio imu didesnį dydį. Džinsai ir man trumpi, išskyrus RRL, tie normalesni pasitaikė. Aišku, tu aukštesnė už mane. Vyrams jie turi tall linija, moterims gaila, ne. Maikes tai prie džinsų aukštesniu liemeniu tikrai gero ilgio, bet ir man norėtųsi bent keliais cm ilgesniu.