Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ligna @ 2020 06 22, 10:26)
Sveiki,ar pašte kas nors būna dar?

Sveiki, matau jusu klaustuka, Rudaplauke prisijungusi suziures ir atrasys 4u.gif
Atsakyti
Noriu padėkoti už siuntinį Šauniausiai komandai ❤️ TH batai ir TH dzemperis/striukė sūnui Superiniai, o aš labiausiai laukiau ralfuko drempo ❤️ dydis M idealiai, mažesnio nenorėčiau tikrai, spalva lygiai tokia kaip polo puslapy, mano fotikas šiek tiek pakeitė spalva.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 22 birželio 2020 - 17:23
QUOTE(kriisti @ 2020 06 22, 06:22)
Ačiū už mini siuntinuką. jcrew ryžas tašiukas labai patiko.

Gerų atsotogų smile.gif

QUOTE(spygliz @ 2020 06 22, 10:22)
Noriu padėkoti už siuntinį Šauniausiai komandai ❤️

aciu jums 4u.gif 4u.gif
Spygliau wub.gif
Atsakyti
Sveiki, iki kada merginos atostogauja? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali ideti nuoroda, kur galima pasiulyti netikusi ruba, pirkta pas mergaites?
Atsakyti
QUOTE(stenly @ 2020 06 22, 19:55)
Sveiki, gal kas gali ideti nuoroda, kur galima pasiulyti netikusi ruba, pirkta pas mergaites?

jei SM tai čia https://www.supermam...;#entry72668065
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2020 06 22, 10:47)
Sveiki, iki kada merginos atostogauja? smile.gif

rugpjuti planuojam grizti darbuotis ax.gif

QUOTE(stenly @ 2020 06 22, 11:55)

Facebook'o grupe

Turime laisvus Michael Kors Irving Lace-up Sneakers, 8 dydis, neon pink spalva, $34.93
Atsakyti
Turime laisvus Levi's Womens Curvy Skinny, 28x30 dydis (US6), $14.99

Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, dark blue spalva, 10 dydis, $27
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 22 birželio 2020 - 21:33
QUOTE(rudaplauke @ 2020 06 22, 18:47)
Spygliau  wub.gif

Kuo toliau tuo labiau myliu RL 😣 maikes nenuskalbiamos, treningines ryskiosios irgi, džinsai superiniai - va kažkaip su batais ju nepataikiau, bet visa kita ❤️😍🥰 tik kažkaip per karantiną gailėjo akcijų, tad teko dalį smutkių be jų pirkt 🤭 labai laukiu db džinsų 😍įdomu ar ir gyvai tokie geruliai kaip foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 22 birželio 2020 - 21:49

Tommy Hilfiger Men's Alistair Sneakers, dark blue spalva, 10 dydis, $27
[/quote]

nebeturime, aciu pirkejai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2020 06 22, 14:48)
Kuo toliau tuo labiau myliu RL 😣 maikes nenuskalbiamos, treningines ryskiosios irgi, džinsai superiniai - va kažkaip su batais ju nepataikiau, bet visa kita ❤️😍🥰 tik kažkaip per karantiną gailėjo akcijų, tad teko dalį smutkių be jų pirkt 🤭 labai laukiu db džinsų 😍įdomu ar ir gyvai tokie geruliai kaip foto.

ant taves visi ju rubai labai gerai atrodo wub.gif

o man ju ir kelnes, ir rankoves per trumpos, megztiniu, maikuciu ilgis irgi trumpas...
Atsakyti

Rudaplauke, ačiū 🥰
Dėl ilgio imu didesnį dydį. Džinsai ir man trumpi, išskyrus RRL, tie normalesni pasitaikė. Aišku, tu aukštesnė už mane. Vyrams jie turi tall linija, moterims gaila, ne. Maikes tai prie džinsų aukštesniu liemeniu tikrai gero ilgio, bet ir man norėtųsi bent keliais cm ilgesniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 23 birželio 2020 - 06:13
QUOTE(rudaplauke @ 2020 06 23, 00:00)
[

o man ju ir kelnes, ir rankoves per trumpos, megztiniu, maikuciu ilgis irgi trumpas...

Koks Jūsų ūgis ? ax.gif
Atsakyti