Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JMD mano per krūtinę sumažėję, pamiršau aš, kad bišk pakudau, tai dabar like 103-104 cm.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 17, 09:41)
JMD mano per krūtinę sumažėję, pamiršau aš, kad bišk pakudau, tai dabar like 103-104 cm.

nu va ir vysks aisku. as pridejau kelis cm, tu pakudai. nes negali but, kad keli cm skirtumas, o vaizdas kardinalus.
Atsakyti

Vilnius gavo 664, sutvarkysiu ir kviesiu. Kas jau zinot jog tikrai viskas sumoketa ir noretumet siandien nuo 18 paimti rasykit, skambinkit. Bendra kvietima rašysiu kai viska susitvarkysiu, velai vakare manau.

Atsakyti
Gal turit tokias JBL ausines naujas, tinkamas dovanai ? https://www.jbl.com/...UETBTBLKAM.html
Atsakyti
Merginos, kad jau neperkam, tai bent jau padiskutuokime smile.gif kurie ten papildai jums pasiteisino geresniam miegui? ax.gif Nu nemiegu naktimis nors tu ką unsure.gif Nors atrodo griūnu į lova nuvargus, iš karto užmiegu, o po to nuo 3 val žiūriu į lubas unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 06 17, 14:27)
Gal turit tokias JBL ausines naujas, tinkamas dovanai ? https://www.jbl.com/...UETBTBLKAM.html

Galėčiau jums parduoti tokias naujas juodas, jei kas nors pasiūlytų man šviesias biggrin.gif (ne tą spalvą gavau)
Atsakyti
Gal turit kas pasiūlyti mergaitei šlepetes gumines, ir į pliažą, ir į baseiną kad tiktų, 36 dydžio manau, 22 cm pėdai ax.gif
Gavome Melisas, bet mažokos, gaila žiauriai, bet iš to norėjimo net apsiavė ji kelis kartus..nu bet maaažos, jos gal 34 dydžiui ar kokiam 35 mažesniam. Jei ką sudomintų parašykit rolleyes.gif
Atsakyti
O dėl mokėjimu kas nors paštuka žiuri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2020 06 17, 14:35)
Merginos, kad jau neperkam, tai bent jau padiskutuokime  smile.gif  kurie ten papildai jums pasiteisino geresniam mieguiax.gif  Nu nemiegu naktimis nors tu ką  unsure.gif Nors atrodo griūnu į lova nuvargus, iš karto užmiegu, o po to nuo 3 val žiūriu į lubas  unsure.gif  doh.gif

Vyras daug ką išbandė, praktiškai niekas nepadėjo. Kai jau pervargsta, tada geria migdomuosius po pusę tabletės nakties viduryje (aišku nieko gero, bet kitaip dar blogiau būtų). Nes pas jį tokia pat problema, užmiega labai greit, bet 3-4 nakties akys stačios, dvi valandas nemiega, paskui pradeda snausti,o jau ir keltis reikia. Žinokit gaila žmogaus, bet niekas negelbsti. Gėrė ir čia aptartus papildus 5-HTP, darėsi tyrimą melatonino(norma)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 17 birželio 2020 - 17:54
QUOTE(Cypass @ 2020 06 17, 18:52)
Vyras daug ką išbandė, praktiškai niekas nepadėjo. Kai jau pervargsta, tada geria migdomuosius po pusę tabletės nakties viduryje (aišku nieko gero, bet kitaip dar blogiau būtų). Nes pas jį tokia pat problema, užmiega labai greit, bet 3-4 nakties akys stačios, dvi valandas nemiega, paskui pradeda snausti,o jau ir keltis reikia. Žinokit gaila žmogaus, bet niekas negelbsti. Gėrė ir čia aptartus papildus 5-HTP, darėsi tyrimą melatonino(norma)

Reik su neurologu tartis, vaistų nuo nemigos yra nemažai, skirtingų grupių, kas tinka vienam, netiks kitam. Ir ne prie visų jų priprantama.
Atsakyti

664 kvietimus susimokėjusiom išsiunčiau! Kas kvietimo negavo užklauskit Rudaplaukes dėl mokėjimų. Dalinsimės rytoj/poryt.

Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2020 06 17, 08:57)
Šiandien gausiu įv. miestų 644 siuntą.
Nesvarbu, kad atostogos, bet sąskaitas apmokėti reikia, brangiosios! Skolų sąrašas paklodės ilgio 😥 unsure.gif
Dalybas ir siuntimus pradėsiu rytoj.

O mano 643, ar išsiuntėt? susimokėjus, nebent negavus kokios sąskaitos unsure.gif
Atsakyti