Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2020 06 11, 14:52)
https://www.children...Polo-2044389-6B

mums raudonu reikia, tai as sias perku su kvarbatkelem, mano jos cinkelis mergaitem yra ir trumpom, tai dukra apie 154 ugio, tai L rankoves trumpos jau verysad.gif

Ačiū. 4u.gif Labai gražios spalvos. Reikės ir berniukiškų pasižvalgyti čia.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 21:50)
Ir Veja V-10 gal nuolaidų matėt  biggrin.gif ?

O tikrai jiems kada nors buna nuolaidos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 11, 18:42)
Aš nežinau dėl dydžio ka daryt, ar imt. Xl ar xxl. unsure.gif  man cp patinka, kad yra elastano.

Aš GAP polo ėmiau XL 4u.gif Nes XXL neseniai kai ką pati sau pirkdavau iš GAP biggrin.gif

QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 19:29)
Asstule,taviškė apie 162 ūgio kažkur,taip?Man reik kopint dabar tave ką kur ir kokio dydžio perki  biggrin.gif Iš CP polo juk nebeperki,mažos bus,taip  unsure.gif ?O RL kokio dydžio perki?GAP ką ėmei ir kokio dydžio  smile.gif ?

161cm lyg dabar ax.gif CP aš nepirkus polo, tai negaliu pakomentuot. RL jau tik XL, o GAP va polo paėmiau XL, o kelnes tai jau pati didžiausią dydį iš mergaičių, nes kažkaip labai ilgos kojos pas mano panelę biggrin.gif Nupirkau palaidinių UCB 2XL dydį (160cm) ir ką, netinka, mažos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2020 06 11, 21:55)
Nusipirkau Teva Midform juodas. Pirkau su 27 cm pėda 42 dydį. Puikiai! Atsiliepimuose rašė, kad mažintos.

Fainos ,patogios biggrin.gif ?O kitus/daugumą batų,tokio tipo vasarinę avalynę kokio dydžio perki?Įprastą ėmei ar didesnes visgi unsure.gif ?

QUOTE(Gafsa @ 2020 06 11, 21:55)
gerai būtų  unsure.gif

Aha gerai biggrin.gif Pažiūrinėjau ,va čia 10 proc duoda,mažai rolleyes.gif
Atsakyti
ne nu... įžeidimas biggrin.gif 10 proc nebent Chanel butike svorio turėtų biggrin.gif nerimta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 06 11, 21:57)
O tikrai jiems kada nors buna nuolaidos? biggrin.gif

Na gal būna biggrin.gif
QUOTE(Asstule @ 2020 06 11, 21:59)
Aš GAP polo ėmiau XL  4u.gif Nes XXL neseniai kai ką pati sau pirkdavau iš GAP  biggrin.gif
161cm lyg dabar  ax.gif CP aš nepirkus polo, tai negaliu pakomentuot. RL jau tik XL, o GAP va polo paėmiau XL, o kelnes tai jau pati didžiausią dydį iš mergaičių, nes kažkaip labai ilgos kojos pas mano panelę  biggrin.gif Nupirkau palaidinių UCB 2XL dydį (160cm) ir ką, netinka, mažos  unsure.gif

Kelnes aš irgi ėmiau didžiausią dydį smile.gif Manai gerai bus gap xl ,ne mažos?Aš jau kažkaip nebežinau iš viso kur reikia imt unsure.gif Jei dar ūgtels per vasarą,tai tikrai tie paskutiniai mergaitiški dydžiai bus maži unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2020 06 11, 22:06)
ne nu... įžeidimas biggrin.gif 10 proc nebent Chanel butike svorio turėtų biggrin.gif nerimta biggrin.gif

Tai ir sakau dry.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 21:03)
Fainos ,patogios  biggrin.gif ?O kitus/daugumą batų,tokio tipo vasarinę avalynę kokio dydžio perki?Įprastą ėmei ar didesnes visgi  unsure.gif ?
Aha gerai  biggrin.gif Pažiūrinėjau ,va čia 10 proc duoda,mažai  rolleyes.gif

Didesnes pirkau. Jos neturi būt tik tik.
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.aeropostale.com
www.watchstation.com
www.coachoutlet.com
www.nyandcompany.com
www.tommyhilfiger.com - 30%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 10%
www.victoriassecret.com
www.anntaylor.com - 70%
www.drjays.com - 15%
www.levis.com - 40%
www.asos.com
www.loft.com - 70%
www.rosetasty.com - 20%
www.baublebar.com
www.uniqlo.com
www.williamssonoma.com
www.jcrewfactory.com - 40%
www.landsend.com - 50%
www.saksoff5th.com
www.hautelook.com
www.venus.com
www.ralphlauren.com
www.walmart.com
www.sierra.com
www.belk.com
www.wliaauto.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com
www.teacollection.com
www.shopjustice.com - 30%

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonvitamins.com - 20$ nuo 100$
www.gorgioarmanibeauty.com
www.naturessheabutter.com - 35%
www.swansonvitamins.com
www.puritan.com - 20%
www.iherb.com
www.pharmaca.com
www.kiko.com - 10%

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 21:50)
Gal yra turinčių TEVA basutes/sandalus ?Domina dydis,patogumas?Geri jų atsiliepimai žiūriu,populiarios  ax.gif
Papildyta:

Dukrai perku Teva basankes tą patį modelį jau kokie penki metai iš eilės, labai super. Sau turiu per pirštą basutes, irgi patogios, su 26 cm imu 9 dydį.

Jei šito sijono pamatysit papildymą 6 dydį (būtent denim tweed spavos), rėkit man kaip nors, arba gal kuri parduot norit/norėsit kai gausit ax.gif. https://www.jcrew.co...ame=denim-tweed
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 11 birželio 2020 - 21:59
QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 20:50)

Papildyta:

Nuolaidų beveik nebūna
Vilniuj Madress parduotuvėj žadadėjo atvežti vasaros vidury biggrin.gif visus dydžius. Eisiu pasimatuot, nes rašo, kad mažinti.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 22:11)
Kelnes aš irgi ėmiau didžiausią dydį  smile.gif Manai gerai bus gap xl ,ne mažos?Aš jau kažkaip nebežinau iš viso kur reikia imt  unsure.gif Jei dar ūgtels per vasarą,tai tikrai tie paskutiniai mergaitiški dydžiai bus maži  unsure.gif

Striukę esu nupirkus GAP XXL, tai didelė dar 4u.gif Viršus jų XXL dydis man su 170cm ir XS dydžiu geras 4u.gif
Aj, nepergyvenu, jei ką, nupirksiu didesnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2020 06 11, 23:17)
Nuolaidų beveik nebūna
Vilniuj Madress parduotuvėj žadadėjo atvežti vasaros vidury biggrin.gif  visus dydžius. Eisiu pasimatuot, nes rašo, kad mažinti.

O kur ji yra?
Atsakyti