Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 06 11, 17:27)
aaaaaaaaaa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif užrašas po nuotraukaaaaaaaaaaaaaaaaa

drinks_cheers.gif doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Asstule @ 2020 06 11, 18:19)
Mano panelė tai Gap ir RL polo nešioja 🙂 Nupirkau dabar iš Gap "savaitėlę", tai ramu. Nebent išaugs iki rudens 😁 Tikiuos nebeaugs jau taip greit, o tai reiks sļėptis man... 😁

Asstule,taviškė apie 162 ūgio kažkur,taip?Man reik kopint dabar tave ką kur ir kokio dydžio perki biggrin.gif Iš CP polo juk nebeperki,mažos bus,taip unsure.gif ?O RL kokio dydžio perki?GAP ką ėmei ir kokio dydžio smile.gif ?
Atsakyti

Turime laisvus Calvin Klein Brady Patent Leather Pointed-Toe Pump, desert sand spalva, 9.5 dydis, 44 eurai (jau Lietuvoje)
Atsakyti
Ačiū komandai už prekytes 4u.gif wub.gif Eglei atskiras ačiū už ekstra priėmimą wub.gif 4u.gif
Atsakyti
mane prieš atostogas apėmė kalatūnas- o kaip žinot, ko man prireiks biggrin.gif
Atsakyti
Pagulėjo spintoj, apsisprendžiau parduot:

New balance bliuzonas:
https://www.joesnewb...3544/wj83544lcl

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

M dydis, tarp pažastų 2*53 cm, į apačią platėja dėl nugaroje esančios klostės.

33 Eur, Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 06 11, 20:42)

As jau nukoviau kuprinyte, turiu viena mylima pigute is Rack, baigiu iki skyliu sunesiot, tai tokia pat ebay atkasiau. Dar suknele su aguonom is AT.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 06 11, 20:42)

Ne tave viena 🙄 ir kaip tyčia nerandu ką pirkt 😩
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 06 11, 14:09)
Džinsus nešioju polo 28, tu lininių kelnių 6 geras bus?

Sorry užsidirbau nepamačiau klausimo. Aš sau 0 pasiėmiau, tai kt. dydžių nepakomentuosiu.
Atsakyti
Gal yra turinčių TEVA basutes/sandalus ?Domina dydis,patogumas?Geri jų atsiliepimai žiūriu,populiarios ax.gif
Papildyta:
Ir Veja V-10 gal nuolaidų matėt biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2020 06 11, 21:43)
Ne tave viena 🙄 ir kaip tyčia nerandu ką pirkt 😩

pradėjau net visokias nesąmones žiūrinėt, odinius švarkus, nors nei reik nei ką.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 20:50)
Gal yra turinčių TEVA basutes/sandalus ?Domina dydis,patogumas?Geri jų atsiliepimai žiūriu,populiarios  ax.gif
Papildyta:
Ir Veja V-10 gal nuolaidų matėt  biggrin.gif ?

Nusipirkau Teva Midform juodas. Pirkau su 27 cm pėda 42 dydį. Puikiai! Atsiliepimuose rašė, kad mažintos.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 06 11, 21:50)

Ir Veja V-10 gal nuolaidų matėt  biggrin.gif ?

gerai būtų unsure.gif
Atsakyti