Gal galit pakomentuoti dydį
QUOTE(Niestukas @ 2020 06 11, 17:24)
aaaaaaaaaa užrašas po nuotraukaaaaaaaaaaaaaaaaa
QUOTE(kriisti @ 2020 06 11, 14:52)
https://www.children...Polo-2044389-6B
mums raudonu reikia, tai as sias perku su kvarbatkelem, mano jos cinkelis mergaitem yra ir trumpom, tai dukra apie 154 ugio, tai L rankoves trumpos jau
mums raudonu reikia, tai as sias perku su kvarbatkelem, mano jos cinkelis mergaitem yra ir trumpom, tai dukra apie 154 ugio, tai L rankoves trumpos jau
Man 6 usd pasirode superine kaina, nes pas mus kur siulo pirkti 15 pinigu, tai musiskem Mergucom jauciu rudeniui XL pirkti?
QUOTE(Carlin @ 2020 06 11, 15:13)
taip, šios polo labai fainos. Aš čia irgi perku mokyklai. Turbūt mylimiausios iš dukros turimų
Kaži as pati į jas įtilpčiau, jei nešioju S-M? M pradėjau pirkti, nes dukra už mane smulkesnė, bet viską oversize nešioja, sako tavo rūbai negražūs,nes viskas aptempta..nu tai pradėjau gražesnius pirkti ir dėvėti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 11, 08:06)
https://www.children...azer-2057020-IV Kas turėję berniukams švarkus, ar atitinka dydžiai ar verta imt, sūnus jau 58 kg apie 160 ugio tai bandau atkast dydžius tirbūt jau 16-18 reikėtų
Man labai įdomu ar glamžosi. Maniškiai mokykloje persirengia, uniformą į kuprinę belekaip sukiša, tai teigiamai įvertinau 8togo uniformų sudėtį dėl vilnos- užtenka pakratyt, pakabint ir ryte graži uniforma. O M&S ir tesco (ar asda) kelnes po kiekvieno parnešimo reikia perlygint lengvai, nors dėvėjimo prasme tos asda kelbes man labai patiko. Marskiniai no iron po kuprinės lyginami nes kaip iš šxxxos ištraukti.
Beje, 8togo berniukų megztukais vilnoniais nedideliais dydžiais prekiauja maxima po savo prekiniu ženklu. Su 40 proc gera kaina būna.
O del kuprinių dar gerai, kad neišrankūs. Vyresnėlis į ketvirtą klasę žingsniuos su ta pačia kuprine nuo pirmos klasės ant kurios mašynėlė nupaišyta. Džiaugiuos, kad klasėje matyt nėra daiktų naujumo kulto ir lyginimosi.
QUOTE(kriisti @ 2020 06 11, 14:46)
polo labai gerai nešiojasu dukra atnesiojo mokslo metus kaip naujos, man jos minktos tokios, o kai buno po 4 dol. tadum super kaina jau
Mano panelė tai Gap ir RL polo nešioja 🙂 Nupirkau dabar iš Gap "savaitėlę", tai ramu. Nebent išaugs iki rudens 😁 Tikiuos nebeaugs jau taip greit, o tai reiks sļėptis man... 😁
QUOTE(Asstule @ 2020 06 11, 19:19)
Mano panelė tai Gap ir RL polo nešioja 🙂 Nupirkau dabar iš Gap "savaitėlę", tai ramu. Nebent išaugs iki rudens 😁 Tikiuos nebeaugs jau taip greit, o tai reiks sļėptis man... 😁
Aš nežinau dėl dydžio ka daryt, ar imt. Xl ar xxl. man cp patinka, kad yra elastano.
Šakės reikėjo sūnui šortų viskas išluota, jam jau.xxl reikia.
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2020 06 11, 19:01)
Man 6 usd pasirode superine kaina, nes pas mus kur siulo pirkti 15 pinigu, tai musiskem Mergucom jauciu rudeniui XL pirkti?
Pati suku galvą ar užteks xl
Papildyta:
Lola.lola dė glamžymosi negaliu atsakyt, mano nededa į kuprinę, bet medvilnė manau glamžysis.
Sveikos, visai ne i tema, gal kas turi pigu nuolaidos koda...
QUOTE(juratike13 @ 2020 06 11, 07:23)
Sveiki, noriu patarimo.Galnesate užmatę, žinote, išbandėte maudymuką vientisą, kuris koreguotų (aptemptų) pilvo sritį ir nebūtų didelių kaušelių, išvos reikia be jokių lankelių, nes krūtinės dydis A. Tokia nestandartinė 😒.Ačiū
Turiu toki nauja maudymuka pardavimui, 6USA dydzio, tik spalva turkio-tamsiai melyna. Sau pasilikau 8 dydi, pasirode mazintas, nes paprastai rubai 6 dydzio tikdavo. Medziaga standi, gerai apspaudzia. Krutine mano 95A, tai abejoju ar didesne tilptu. lankeliu, Push'apu nera.
My Webpage