Carlin, o is potterio netiktu? Nu jos tikrai labai patogios, giria dukra labai, tik jau drugeliu nenori:)
QUOTE(Carlin @ 2020 06 11, 08:22)
OMG reikia staigiai kuprinės vyresnėliai. Mažosios jau pakeliui, liko didčkei kažką sugaudyt.
Gal kas pirko kažką faino, kad būtų su pakietinta nugara, normaliomis petnešomis, vieta gertuvei įstatyti, bet tuo pačiu stilinga
Gal kas pirko kažką faino, kad būtų su pakietinta nugara, normaliomis petnešomis, vieta gertuvei įstatyti, bet tuo pačiu stilinga
As tai leidau issirinkt busimai 5-tokei kokios nori,(be papildomu mamos reikalavimu ), pagailo vaiko, 4 metus su ta pacia portery atbuvo
P.s. tik dydi ziurejau, kad tilptu papke.
Mano 12mete kanken dovanu gavo, tai jau labai madinga jaucias:))
Niekaip neatidaro man pottery barn teens nė per niekur su jokiais anonymoxais
QUOTE(tikinga @ 2020 06 11, 08:59)
Niekaip neatidaro man pottery barn teens nė per niekur su jokiais anonymoxais
man su meska kompe atsidare, telefone - ne 😃
https://www.children...azer-2057020-IV Kas turėję berniukams švarkus, ar atitinka dydžiai ar verta imt, sūnus jau 58 kg apie 160 ugio tai bandau atkast dydžius tirbūt jau 16-18 reikėtų
QUOTE(gėlužė @ 2020 06 11, 08:47)
Carlin, o is potterio netiktu? Nu jos tikrai labai patogios, giria dukra labai, tik jau drugeliu nenori:)
iš potterio jau nebe, bet iš potterio teens išsirinko, bet kaina jos kosmonautinė - 90 dolerių gal. Tai gal sakiau tiek to, paieškom dar.
QUOTE(Rita003 @ 2020 06 11, 08:48)
As tai leidau issirinkt busimai 5-tokei kokios nori,(be papildomu mamos reikalavimu ), pagailo vaiko, 4 metus su ta pacia portery atbuvo
aš irgi jau leidžiu rinktis, nes kitaip pati ir nešiočiau. Mažylei irgi leidau išsirinkti iš pottery ir neprieštaravau, kai išsirinko rožinę su vaivorykšte ir poniu tikiu, kad po metų atsibos, bet tegu vienus metus bent pasidžiaugia tokia, kokios nori
QUOTE(ciurlionis @ 2020 06 11, 08:59)
galetu pas mane ta kava su spurgom atvaziuot
8 dydis yra sios geletos kam tinka
https://factory.jcrew.com/p/AK919
https://factory.jcrew.com/p/AK919
QUOTE(wowavyva @ 2020 06 11, 09:02)
man su meska kompe atsidare, telefone - ne 😃
Su meška atsidarė, ačiū
Papildyta:
Dabar dar patarkit dėl tų kuprinių paaugliams:
iki šiol nešiojo L dydžio Pottery kids su sagtimi per krūtinę, kas, man rodos, yra labai gerai ir patogu. Paauglių kurpinėse jau nėra to susegimo. Jau, atseit, nebereikia. Bet mano tik penktokas dar bus, gal anksti?
QUOTE(tikinga @ 2020 06 11, 09:57)
Su meška atsidarė, ačiū
Papildyta:
iki šiol nešiojo L dydžio Pottery kids su sagtimi per krūtinę, kas, man rodos, yra labai gerai ir patogu. Paauglių kurpinėse jau nėra to susegimo. Jau, atseit, nebereikia. Bet mano tik penktokas dar bus, gal anksti?
Papildyta:
mano būsimas penktokas irgi turėjo kids L, bet sagties nebenaudojo. Šiandien - ryt gausiu iš teens. Maniškis ir užkandžių dėžutę užsisakė, nes naudojo ir planuoja toliau naudoti