Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2020 06 10, 10:34)
Dedu BELK, sekantis AE, paskui WALMART

Papildyta svarko ir kelniu dydziu, galios dar 40%, pagaliau susimedziojau riuzava komplekta  bigsmile.gif

Šitos kelnės labai fainos, rekomenduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 06 10, 12:10)

Gaila, kad spalvų pasirinkimas mažas. Ruzava man siek tiek per ruzava smile.gif Dar įdomu, ar keliai neišsitampo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimule: 10 birželio 2020 - 11:23
Turime laisva Crisp Begonia komplekta, abi dalys 0 dydzio, kaina 26.40$ ir 20.70$
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 06 10, 11:34)
Dedu BELK, sekantis AE, paskui WALMART

Papildyta svarko ir kelniu dydziu, galios dar 40%, pagaliau susimedziojau riuzava komplekta  bigsmile.gif

Ačiū už užsakyta 4u.gif Ir aš džiaugiuosi, kad sulaukiau draugiškos kainos jam wub.gif Aš dar baltų kelnių norėčiau, bet nežinau kokį dydį imti, nes bandau priaugti svorio, nors rašo didintos, tai ružavų ir taip du dydžius pasiėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2020 06 10, 11:22)
Gaila, kad spalvų pasirinkimas mažas. Ruzava man siek tiek per ruzava smile.gif Dar įdomu, ar keliai neišsitampo?

Vasarai rožinė labai gražu, nebent nemėgstate spalvų ir nešiojate daugumoj juodus rūbus.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 06 10, 12:32)
Vasarai rožinė labai gražu, nebent nemėgstate spalvų ir nešiojate daugumoj juodus rūbus.

Nusiunciau baltus smile.gif

Tik ką susitvarkiau spintą ir sakiau, kad jau daugiau tai man nieko nereikia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimule: 10 birželio 2020 - 11:36
Parduodu naują, 8 dydžio maudymosi kostiumėlį mergaitei. 12 eurų
https://factory.jcre...daisies-pink-mu
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2020 06 10, 13:10)

o kaip jos - ar nesiglamžo labai? rašo tik dry clean- skalbiat?
seniai žiūriu, bet bijau glamžymosi blink.gif
Atsakyti
Labai gražiai atrodot Merginos wub.gif Kaip fainai, kad Jus pataikot savo dydžiui sukneles, dar nei viena netiko, tai mečiau tą madą pirkti ax.gif va į Jūs pasižiūriu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 10, 09:00)

ejo vyras su pirmininke į rūsį, suko stovus....aišku liepė prisileist vandens  biggrin.gif  rytas dar geriau be šilto ir šalto vandens  biggrin.gif  aiškinsis pas kaimyną ko jis ten siusioja 4u.gif Veiksmas vyko taip padoriai iki 24,00 val.

unsure.gif unsure.gif lotuliukas.gif
jūs mane labai prajuokinot
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 06 10, 12:24)
Turime laisva Crisp Begonia komplekta, abi dalys 0 dydzio, kaina 26.40$ ir 20.70$

Ar Jus Klaipedoje? Atlekciau iki Jusu ;)
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 06 10, 12:51)
Labai gražiai atrodot Merginos  wub.gif  Kaip fainai, kad Jus pataikot savo dydžiui sukneles, dar nei viena netiko, tai mečiau tą madą pirkti  ax.gif  va į Jūs pasižiūriu ir gerai  biggrin.gif

pas jcrew tiek gražių suknelių, kaip niekada. ir visos su kišenėm. svajonė!!! bet kodėl jie siuva tokio trumpo liemens jas, tai nesuprantu. va, švarką tą ryškų būčiau pirkus iš kolegės, nu bet įsiuvas man virš krūtinės gaunas.
Atsakyti