Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2020 06 09, 22:38)

Papildyta:

Kur čia taip  bigsmile.gif
ir aš noriu 4u.gif

Netoli Šilutės 😉

Kada Ralfukas duos kokią nuokainą? Atsibodo laukt unsure.gif Nedraugauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2020 06 09, 22:51)
Vaaaaa, lygiai kaip maniškei  biggrin.gif Rudenį nupirkome švarką mokyklai gerokai didesnį, atlenkus rankoves gerokai buvau. Ateinantį rudenį reikės pirkti naują, nes tas jau mažas blink.gif Baigė 4 klases, o ūgis jau - 161cm  ax.gif Gap'o nupirkau kelnes tas mokyklines jau didžiausią dydį iš mergaičių skyriaus, tikiuosi neišaugs iki rudens biggrin.gif

Oi aš dabar sakiau koki rugpjūčio vidurį žiūrėsiu koki apadėtis su tuo ūgiu bus, mano tai tik 2 kl. baigė, o ūgis jau apie 154 kažkur.....

Labai gražiai factory suknelė Jums, dieve kokios Jūs mažytės, bet ir aš su ja gerai jaučiuosi, tik va kedukus reikes pažėt pasiderint dar bigsmile.gif Noriu storapadžių kažko biggrin.gif
Papildyta:
Gafsa sorry, nepamatavau suknelės reikalų grūva, o uoga baigės, kad lieti pradėjo vonioje iš viršaus :(((((( Ar dar reikia?
Papildyta:
QUOTE(juratela @ 2020 06 09, 19:01)
Mamai su 98-100cm biustu (o gal ir daugiau, nes matavau su hanes apspaustu liemenuku  biggrin.gif ) noriu paimti, tai nežinau ar 10 ar 12 dydį imti. Ar ją lengva apsivilkti? Pati dar negavau, tai negaliu įvertinti g.gif

PAS MANE APIE 108 PER KRUTINE, TAI žinokite skaičiuokite pas mane 14 dydis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 birželio 2020 - 07:14
QUOTE(kriisti @ 2020 06 10, 08:16)

Papildyta:
PAS MANE APIE 108 PER KRUTINE, TAI žinokite skaičiuokite pas mane 14 dydis 4u.gif

Netikiu biggrin.gif kodėl man nieks neužsisega su tiek? 🤔
Atsakyti
Oi aš dabar sakiau koki rugpjūčio vidurį žiūrėsiu koki apadėtis su tuo ūgiu bus, mano tai tik 2 kl. baigė, o ūgis jau apie 154 kažkur.....

Labai gražiai factory suknelė Jums, dieve kokios Jūs mažytės, bet ir aš su ja gerai jaučiuosi, tik va kedukus reikes pažėt pasiderint dar bigsmile.gif  Noriu storapadžių kažko biggrin.gif
Papildyta:
Gafsa sorry, nepamatavau suknelės reikalų grūva, o uoga baigės, kad lieti pradėjo vonioje iš viršaus verysad.gif((((( Ar dar reikia?
Papildyta:

Nereik, aciu biggrin.gif kokia uoga baiges? biggrin.gif
Atsakyti

Labai gražiai factory suknelė Jums, dieve kokios Jūs mažytės, bet ir aš su ja gerai jaučiuosi, tik va kedukus reikes pažėt pasiderint dar bigsmile.gif  Noriu storapadžių kažko biggrin.gif
Papildyta:
Gafsa sorry, nepamatavau suknelės reikalų grūva, o uoga baigės, kad lieti pradėjo vonioje iš viršaus verysad.gif((((( Ar dar reikia?
Papildyta:

Ačiū 4u.gif Kol vakar galvojau, nebeliko 12 dydžio, tai paėmiau 10 dydį, beto pabijojau, kad 12 paskęs M nešiodama. Bus matyt, gal tilps ax.gif Dar tuo pačiu sau black gold leopardinę suknę prigriebiau biggrin.gif
AČIŪ MERGINOMS UŽ NUPIRKIMĄ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 10 birželio 2020 - 07:40

Kriisti, labai tinka jums suknelė :wub:​ Gailiuosi, kad nepirkau. Kokia tarme rašot, kad skaityti nebemoku?  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2020 06 09, 22:26)
Statosi telefonas toje lempoje. Lempa apšviečia veidą ir gali fotkintis bei filmuotis  4u.gif
Tikiuosi spėjote pamatyti ;) 4u.gif

išduokite paslaptį, kaip išimat foto iš forumo
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2020 06 10, 09:37)
<p>Kriisti, labai tinka jums suknelė wub.gif​ Gailiuosi, kad nepirkau. Kokia tarme rašot, kad skaityti nebemoku?  hmm.gif </p>

Ačiū. Jau man kompleksas darosi dėl to rašymo blink.gif čia turbūt jau mano tarme galima pavadinti ir patentą uždėt biggrin.gif

https://factory.jcrew.com/p/AK919 aš dabar šios užsimaniau suknelės ir žinoma nėra....vakar vakar vakaras toks intensyvus, kad siaubiakas....gal papildys
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2020 06 10, 09:21)
Nereik, aciu  biggrin.gif  kokia uoga baiges?  biggrin.gif

ejo vyras su pirmininke į rūsį, suko stovus....aišku liepė prisileist vandens biggrin.gif rytas dar geriau be šilto ir šalto vandens biggrin.gif aiškinsis pas kaimyną ko jis ten siusioja 4u.gif Veiksmas vyko taip padoriai iki 24,00 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 10 birželio 2020 - 08:03
QUOTE(ciobreliss @ 2020 06 09, 17:31)
Gal matet kur gera kaina olaplex No7 aliejuka? Noriu pabandyti

jis gana lengvas, jei mėgstate tokius kaip, pvz., kevin murphy, macadamia ir pan., tai nepatiks / netiks šitas.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 10, 09:00)
išduokite paslaptį, kaip išimat foto iš forumo
Papildyta:

Ačiū. Jau man kompleksas darosi dėl to rašymo  blink.gif čia turbūt jau mano tarme galima pavadinti ir patentą uždėt  biggrin.gif
https://factory.jcrew.com/p/AK919 aš dabar šios užsimaniau suknelės ir žinoma nėra....vakar vakar vakaras toks intensyvus, kad siaubiakas....gal papildys
Papildyta:
ejo vyras su pirmininke į rūsį, suko stovus....aišku liepė prisileist vandens  biggrin.gif  rytas dar geriau be šilto ir šaklto vandens  biggrin.gif  aiškinsis pas kaimyną ko jis ten siusioja 4u.gif Veiksmas vyko taip padoriai iki 24,00 val.

😂😂😂😂😂 pavarai 😂😂😂
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O gal kas pasiūlysite puošnią suknelę trumpom ar ilgom rankovėm kriaušės figūrai plus minus 0 dydžio, kuri storintų ax.gif VASARAI
Atsakyti

Parduodu berniukiska L, levandu spalvos. Man nesiojanciai S kiek didoka, kaina 16 eur

https://www.ralphlau...760.html?pdpR=y

Atsakyti