Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(vvjuka @ 2020 06 09, 14:37)
Prie Justiniškių Lidlo galiu privežt. Minėjot, kad ten netoli darbas

tikrai taip. parasysiu I az. aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 06 09, 15:07)
Taip, iš Puma puslapio. Buvo 30 proc. nuolaida.
Manau, bus nemažai biggrin.gif galėsim eiti su vienoda suknele ir su vienodais kedais Gedo pr. šlifuot biggrin.gif
Papildyta:
27.99 usd, svėrė 0.64 smile.gif

ačiukas, aš turiu baltus conversus skyletus, kur kvėpuoja biggrin.gif pameginsiu uzsidet su jais, bet šie kedukai labai gerai ziuris. wub.gif

nes man tie kedukai labai grazu, bet ar nekaista koja kai šilta tai, nes man kažkas daros kojoms, esu su basutėmis, bet jaučiu kai tvinksi kojos ir dega, nors koja plika unsure.gif aisku jau veržia, nes jaučiu, kad patine jos man net verysad.gif
Na tai lauksime kas nepataikė dydžių, gal pasiūlys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 birželio 2020 - 13:45
Jcrew hat

Parduodu Jcrew skrybėlę, dydis M/L, 40€
Rašyti AŽ

https://www.jcrew.co...AK868?rrec=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anabog: 09 birželio 2020 - 14:00
QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 13:18)
ačiu jau buvau atrinkus 4u.gif

o šakės mano dukra 9 m. jau praaugo Jūsų pėdą....jos dabar 24,5 peda moterų 6,5 maži...bijau galvot, kokia koja bus po metų ar paauglės verysad.gif(((

Maniškės irgi tokia pat pėda, sausi suėjo 9 4u.gif Buvom antros klasės užbaigtuvėse, tai uniforma atlenkiau iki paskutinio siūlelio, rūbus perku keliais dydžiais didesnius, bet klasėj dar viena mergaitė yra pusę galvos aukštesnė. Man tėtis sakydavo kad vyro nesuisrasiu su savo 179, o dabar ir berniukai aukštesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 06 09, 16:26)
Maniškės irgi tokia pat pėda, sausi suėjo 9 4u.gif  Buvom antros klasės užbaigtuvėse, tai uniforma atlenkiau iki paskutinio siūlelio, rūbus perku keliais dydžiais didesnius, bet klasėj  dar viena mergaitė yra pusę galvos aukštesnė. Man tėtis sakydavo kad vyro nesuisrasiu su savo 179, o dabar ir berniukai aukštesni  biggrin.gif

oo taip, nuėjom grąžint knygas, tai vajėj, visos tokios mažutės mergaitės, mano kai kartis prieina kitos nu šakės iki pažastų manjiškei biggrin.gif O vasara dar prieš akis, tai dar dės....tai kaži ar uniforma betiks verysad.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.watchstation.com
www.coachoutlet.com
www.nyandcompany.com
www.joesnewbalanceoutlet.com ~ 10%
www.aliceandolivia.com
www.drjays.com - 15%
www.levis.com - 25%
www.asos.com
www.32degrees.com
www.rosetasty.com - 20%
www.baublebar.com
www.uniqlo.com
www.oldnavy.com-30%
www.williamssonoma.com
www.anntaylor.com - 70%
www.jcrewfactory.com-75%
www.belk.com
www.hautelook.com~20%
www.venus.com
www.walmart.com
www.ralphlauren.com
www.sierra.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.shopdisney.com
www.teacollection.com
www.shopjustice.com-30%

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonvitamins.com - 20$ nuo 100$
www.gorgioarmanibeauty.com
www.naturessheabutter.com - 35%
www.atopalm.com - 20%
www.pharmaca.com

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 15:29)
oo taip, nuėjom grąžint knygas, tai vajėj, visos tokios mažutės mergaitės, mano kai kartis prieina kitos nu šakės iki pažastų manjiškei  biggrin.gif O vasara dar prieš akis, tai dar dės....tai kaži ar uniforma betiks verysad.gif

Maniškė nuo pernai 10 cm paaugo, nes jau pazyma i mokykla gyd israse. Keicia musu mokykloje uniformas,tai gal bus lengviau aprengti, nes antroje klaseje nupirkom pati didziausia uniformos dydi, kuri nesioja 4toje kl.. o ilgis dbr tik tik..
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte pakomentuoti, jei nešioju 36,5 dydį - šių batukų turėčiau imti 6,5?

https://www.nordstro...k443yte6ILa-ZME

:4u:
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2020 06 09, 16:33)
Maniškė nuo pernai  10 cm paaugo, nes jau pazyma i mokykla gyd israse. Keicia musu mokykloje uniformas,tai gal bus lengviau aprengti, nes antroje klaseje nupirkom pati didziausia uniformos dydi, kuri nesioja 4toje kl.. o ilgis dbr tik tik..

pilnai tikiu, nes dukra augdavo po 10,5 cm, pernai pirmi metai buvo, kad tik 10 cm paaugo biggrin.gif Bet aš kai sakau nieko gero tie tokie augimai, nes ir dantys genda byra anksciau nei reikia, ir mum su kojom negerai, pilnapadyste daros unsure.gif
Atsakyti

Sveiki, gal kuri turit tokią suknelę ir gali pakomentuoti kaip dydžiai? :hmm: 

https://factory.jcre...idi-dress/AK913

Atsakyti
Noriu suknelės verysad.gif Kriste, o tau ji žemiau kelių ? Ir kokį dydį ėmei lyginant su paprastai perkamu? Liemuo vietoj ar po pažastim?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 06 09, 16:45)
Noriu suknelės verysad.gif Kriste, o tau ji žemiau kelių ? Ir kokį dydį ėmei lyginant su paprastai perkamu? Liemuo vietoj ar po pažastim?

na as keliau foto, liemuo vietoje man tikrai ne po pazastim, ėmiau 14 dydi mazesne tikrai nenoreciau, ji kai man siuta. Jim man stipriai zemiau keliu, kazkur ties viduriu blauzdu. bet sakau as nei ilgakoje, nei ilgu liemnu nesu, tai man tiko

Paprastai man tinka 12, bet jei raso mazinta as tada jamu 14, tai va si 14 man kai nulieta.

As po darbo galiu pamatuot kiek 14 dydis ir ties kuria vieta liemens ta juosta prasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 birželio 2020 - 14:51