Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kaip grazu Carlin ir kedukai ir suknele ...labai labai wub.gif

o kas per kedukai Puma gal nuoroda galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 birželio 2020 - 12:10
QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 13:09)
Kaip grazu Carlin ir kedukai ir suknele ...labai labai  wub.gif

o kas per kedukai Puma gal nuoroda galima?

ačiū 4u.gif
suknelė tikrai maloniai nustebino, nors raštas ne visai mano, kai pamačiau per maišą išsigandau, bet užsidėjus visai patinka.
O kedai išvis pasaka, kadangi modelis casual, tikėjausi kietesnių, o jie minkšti, padas paminkštintas, apsiauni ir nesinori nusiauti. Būtent tokių baltų ir ieškojau ax.gif

Puma modelis šis: https://us.puma.com/...ers/370325.html
su 23.5 cm pėda pirkau įprastą 6.5 dydį ir puikiai tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 09 birželio 2020 - 12:14
QUOTE(Carlin @ 2020 06 09, 13:03)
pati labai noriu pasidžiaugti puma kedais, dydis tiko, nors po komentarų temoje, jau buvau palaidojus biggrin.gif ir ne sykį girtą factory suknelė  wub.gif

wub.gif

renkasi krepselis JCREW FACTORY su - 75%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 09 birželio 2020 - 12:15

Carlin, gražus derinukas labai labai  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 06 09, 14:13)
ačiū  4u.gif
suknelė tikrai maloniai nustebino, nors raštas ne visai mano, kai pamačiau per maišą išsigandau, bet užsidėjus visai patinka.
O kedai išvis pasaka, kadangi modelis casual, tikėjausi kietesnių, o jie minkšti, padas paminkštintas, apsiauni ir nesinori nusiauti. Būtent tokių baltų ir ieškojau  ax.gif

Puma modelis šis: https://us.puma.com/...ers/370325.html
su 23.5 cm pėda pirkau įprastą 6.5 dydį ir puikiai tiko.

ačiu jau buvau atrinkus 4u.gif

o šakės mano dukra 9 m. jau praaugo Jūsų pėdą....jos dabar 24,5 peda moterų 6,5 maži...bijau galvot, kokia koja bus po metų ar paauglės verysad.gif(((
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 09 birželio 2020 - 12:23
QUOTE(Madam V @ 2020 06 09, 13:18)
<p>Carlin, gražus derinukas labai labai  wub.gif​ </p>

dėkui 4u.gif
ta suknelė išties universali, tiek prie kedų bus nešiojama, tiek prie aukštakulnių.

QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 13:18)
o šakės mano dukra 9 m. jau praaugo Jūsų pėdą....jos dabar 24,5 peda moterų 6,5 maži...bijau galvot, kokia koja bus po metų ar paauglės verysad.gif(((

tai su dabartiniais vaikais normalu smile.gif mano dukros klasiokės kai kurios aplink 40 dydį nešioja biggrin.gif bet jos ir ūgio mano. Tai dukra su savo 34 dydžiu prie jų kaip su nykštukų kurpaitėm atrodo biggrin.gif
aš jau seniai nebesistebiu, kai pas vaikus atėjusių draugų batai būna didesni nei mano biggrin.gif
juokingiausia, kai aną savaitę mažylės išleistuvėse darželyje, kai kurios priešmokyklinukės už mano būsimą ketvirtokę buvo didesnės ir stambesnės biggrin.gif
Atsakyti
tai S dydis man geras bus biggrin.gif bet dukra mano iškris iš jo biggrin.gif

visai buvau pamiršus, kad užsakiau jcrew factory 10 dydį, tik ką pasiėmiau iš Eglės ir susinervinau  unsure.gif  nu kas per debiliškas dydis  blink.gif  viršus jau matau, kad jai per krūtinės ląstą bus tik tik, nors ji kūda labai pas mane, o apačia man gera  blink.gif  tai kokios figūros vaikams jie siuva  unsure.gif

pati labai noriu pasidžiaugti puma kedais, dydis tiko, nors po komentarų temoje, jau buvau palaidojus biggrin.gif ir ne sykį girtą factory suknelė  wub.gif

Cia si suknele? Koki dydi emei?

https://factory.jcre...e-snake-ivory-m
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 06 09, 14:36)

ne, pas ja si https://factory.jcre...rint-ivory-navy
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 06 09, 13:36)

Kriisti jau įkėlė nuorodą. Leopardinė biggrin.gif
dydį ėmiau 2, tai ji man maloniai laisva, bet ne per didelė. Mažesnės turbūt nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 13:39)

QUOTE(Carlin @ 2020 06 09, 13:42)
Kriisti jau įkėlė nuorodą. Leopardinė biggrin.gif
dydį ėmiau 2, tai ji man maloniai laisva, bet ne per didelė. Mažesnės turbūt nenorėčiau.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Carlin, o puma kedukus is ten ir emei? Mislinu dukrai.

Komanda ar yra koks kodas dar puma.com?
Atsakyti

Na va, o aš paskaičius didesnius pirkau unsure.gif Su nauja siunta turėčiau gauti. Suknelę, beje, irgi tokią užsisakius. Kažin kiek čia mūsų bus vienodų rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dabartė: 09 birželio 2020 - 13:01