Kaip grazu Carlin ir kedukai ir suknele ...labai labai
o kas per kedukai Puma gal nuoroda galima?
QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 13:09)
Kaip grazu Carlin ir kedukai ir suknele ...labai labai
ačiū
suknelė tikrai maloniai nustebino, nors raštas ne visai mano, kai pamačiau per maišą išsigandau, bet užsidėjus visai patinka.
O kedai išvis pasaka, kadangi modelis casual, tikėjausi kietesnių, o jie minkšti, padas paminkštintas, apsiauni ir nesinori nusiauti. Būtent tokių baltų ir ieškojau
Puma modelis šis: https://us.puma.com/...ers/370325.html
su 23.5 cm pėda pirkau įprastą 6.5 dydį ir puikiai tiko.
QUOTE(Carlin @ 2020 06 09, 13:03)
pati labai noriu pasidžiaugti puma kedais, dydis tiko, nors po komentarų temoje, jau buvau palaidojus ir ne sykį girtą factory suknelė
renkasi krepselis JCREW FACTORY su - 75%
Carlin, gražus derinukas labai labai
QUOTE(Carlin @ 2020 06 09, 14:13)
ačiū
suknelė tikrai maloniai nustebino, nors raštas ne visai mano, kai pamačiau per maišą išsigandau, bet užsidėjus visai patinka.
O kedai išvis pasaka, kadangi modelis casual, tikėjausi kietesnių, o jie minkšti, padas paminkštintas, apsiauni ir nesinori nusiauti. Būtent tokių baltų ir ieškojau
ačiu jau buvau atrinkus
o šakės mano dukra 9 m. jau praaugo Jūsų pėdą....jos dabar 24,5 peda moterų 6,5 maži...bijau galvot, kokia koja bus po metų ar paauglės (((
QUOTE(Madam V @ 2020 06 09, 13:18)
<p>Carlin, gražus derinukas labai labai </p>
dėkui
ta suknelė išties universali, tiek prie kedų bus nešiojama, tiek prie aukštakulnių.
QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 13:18)
o šakės mano dukra 9 m. jau praaugo Jūsų pėdą....jos dabar 24,5 peda moterų 6,5 maži...bijau galvot, kokia koja bus po metų ar paauglės (((
tai su dabartiniais vaikais normalu mano dukros klasiokės kai kurios aplink 40 dydį nešioja bet jos ir ūgio mano. Tai dukra su savo 34 dydžiu prie jų kaip su nykštukų kurpaitėm atrodo
aš jau seniai nebesistebiu, kai pas vaikus atėjusių draugų batai būna didesni nei mano
juokingiausia, kai aną savaitę mažylės išleistuvėse darželyje, kai kurios priešmokyklinukės už mano būsimą ketvirtokę buvo didesnės ir stambesnės
tai S dydis man geras bus bet dukra mano iškris iš jo
visai buvau pamiršus, kad užsakiau jcrew factory 10 dydį, tik ką pasiėmiau iš Eglės ir susinervinau nu kas per debiliškas dydis viršus jau matau, kad jai per krūtinės ląstą bus tik tik, nors ji kūda labai pas mane, o apačia man gera tai kokios figūros vaikams jie siuva
pati labai noriu pasidžiaugti puma kedais, dydis tiko, nors po komentarų temoje, jau buvau palaidojus ir ne sykį girtą factory suknelė
visai buvau pamiršus, kad užsakiau jcrew factory 10 dydį, tik ką pasiėmiau iš Eglės ir susinervinau nu kas per debiliškas dydis viršus jau matau, kad jai per krūtinės ląstą bus tik tik, nors ji kūda labai pas mane, o apačia man gera tai kokios figūros vaikams jie siuva
Cia si suknele? Koki dydi emei?
https://factory.jcre...e-snake-ivory-m
QUOTE(Rita003 @ 2020 06 09, 13:36)
Kriisti jau įkėlė nuorodą. Leopardinė
dydį ėmiau 2, tai ji man maloniai laisva, bet ne per didelė. Mažesnės turbūt nenorėčiau.
QUOTE(kriisti @ 2020 06 09, 13:39)
QUOTE(Carlin @ 2020 06 09, 13:42)
Kriisti jau įkėlė nuorodą. Leopardinė
dydį ėmiau 2, tai ji man maloniai laisva, bet ne per didelė. Mažesnės turbūt nenorėčiau.
Dekui
Carlin, o puma kedukus is ten ir emei? Mislinu dukrai.
Komanda ar yra koks kodas dar puma.com?
Komanda ar yra koks kodas dar puma.com?
Na va, o aš paskaičius didesnius pirkau Su nauja siunta turėčiau gauti. Suknelę, beje, irgi tokią užsisakius. Kažin kiek čia mūsų bus vienodų