Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

su itin siaura 23 cm peda koki emet ugg tu juodu po 35?
Atsakyti
QUOTE(Audii6 @ 2019 02 01, 22:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vvjuka" data-cid="72341450" data-time="1549050523"><div><p>Esu rudeny gavusi zinute del avalynes. Nuveziau jai 6 poras. Antakalny gyvena.</p></div></blockquote><p>Prašančius apeinu ratais, bet šitas skelbimas užkabino. Gal dėl to, kad neprašė pinigų, o vaikiškų batų. Pasakiau, kad neturiu mažų vaikų, bet pati pasiūliau pervesti pinigus į sąskaitą. Pati abejojau ar nebus aferistė, bet paskui nusprendžiau, kad aš nenubiednėsiu ir gal pagelbėsiu žmogui, reikiamu metu. Po visko gavau padėkos žinutę. Kitą žinutę gavau po kokių 4 mėn. kad serga vaikas ir reikia vaistų. Vėl pervedžiau pinigus. Vis gi po visko, galvoju, kad taip sukelia gailestį, ir tuo nauojasi, bet čia tik mano nuomonė.</p>

Man jau geriau paaukot netikusius man daiktus, nei tampyt po visas temas ir pardavinet juos. Perku 3 metus, bet dar matau tuos pacius pardavinejamus daiktus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Audii6 @ 2019 02 01, 22:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vvjuka" data-cid="72341450" data-time="1549050523"><div><p>Esu rudeny gavusi zinute del avalynes. Nuveziau jai 6 poras. Antakalny gyvena.</p></div></blockquote><p>Prašančius apeinu ratais, bet šitas skelbimas užkabino. Gal dėl to, kad neprašė pinigų, o vaikiškų batų. Pasakiau, kad neturiu mažų vaikų, bet pati pasiūliau pervesti pinigus į sąskaitą. Pati abejojau ar nebus aferistė, bet paskui nusprendžiau, kad aš nenubiednėsiu ir gal pagelbėsiu žmogui, reikiamu metu. Po visko gavau padėkos žinutę. Kitą žinutę gavau po kokių 4 mėn. kad serga vaikas ir reikia vaistų. Vėl pervedžiau pinigus. Vis gi po visko, galvoju, kad taip sukelia gailestį, ir tuo nauojasi, bet čia tik mano nuomonė.</p>

Is asmenines patirties, labai pritariu paskutiniam sakiniui...
Daiktais padet yra viena. Bet, padejus pinigais, kai neilgai trukus atsiranda prasymas, kur vel kitaip nepadesi, tai jau desningumas... Juolab, vien kiek cia atsirado gavusiu tuos prasymus. Man darosi panasu i sistema.
Atsakyti
Esu gavus du kartus is daryti pamokas
Savo atiduodu mokinem kurios aiga seimynuose vaiko per pazystaus radu seima ir atiduodam socialinem seimom atidavem tai jie nei skalbia nieko nesioja kol pastatomi ir klausiu kodel neskalbia mama sako kam nauju gausim
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2019 02 02, 08:00)
Esu gavus du kartus is daryti pamokas
Savo atiduodu mokinem kurios aiga seimynuose vaiko per pazystaus radu seima ir atiduodam  socialinem seimom atidavem tai jie nei skalbia nieko nesioja kol pastatomi ir klausiu kodel neskalbia mama sako kam nauju gausim

Man lygiai tas pats buvo atiduodavom rubelius , o jie panesioja kol skalbti reikia ir isiuksline , o kitai mamai kai pasiuliau dukros rubeliu tai net isizeide o gyvena is pasalpu.
Atsakyti
Mergaites, turiu jusu klausimeli ar kas turit timberland ar patogus ar kokius kitus gal rekomenduotumet kasdienai. Gal kokiu nuorodu turit kur pigiai panasiems batams. Mano kojos pedikaulis visai isoko ant kelties puse batu nebegaliu nesiot. unsure.gif
Gafsa, gal nuoroda turi kokius tu ten paskutinius kelei panasius, kad pirkai neberandu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babilone: 02 vasario 2019 - 08:48
QUOTE(REGIS @ 2019 02 02, 08:17)
Man lygiai tas pats buvo atiduodavom rubelius , o jie panesioja kol skalbti reikia ir isiuksline , o kitai mamai kai pasiuliau dukros rubeliu tai net isizeide o gyvena is pasalpu.

Sunku suprast, kurbaigias soc igudziu stoka, ir prasideda naglumas.
Atsakyti
Mano atveju turbut viskas viename velnio lasai tingumas ir so igudziu stoka
Dar pamenu atveji kai dalindavo jogurtus skambina tevas ir sako koki cia surugusi piena vaikams duodat
Jau uzaugo pasalpiniu karta o kam mokytis ar dirbti gausiu pasalpa bus gerai
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 02 02, 05:20)
Is asmenines patirties, labai pritariu paskutiniam sakiniui...
Daiktais padet yra viena. Bet, padejus pinigais, kai neilgai trukus atsiranda prasymas, kur vel kitaip nepadesi, tai jau desningumas... Juolab, vien kiek cia atsirado gavusiu tuos prasymus. Man darosi panasu i sistema.

aš jai skambinau, klausiau adreso, kad užsakyti Barborą. Dar paklausiau, kiek metų vaikui..tai pasirodo vienai dukrai 18, kitai gal 13..nepamenu.
Adreso dar.neatsiuntė, gal susipainiojo, kam siųsti, kai tiek išsiuntinėjusi žinučių..
Visas pokalbis privertė mane suabejoti, ar tikrai jai tokia bėda...įtariu, kad taip elgtis tampa tiesiog patogu.
Atsakyti
Labas rytas! Ar vilnius gaus dezes savaitgali, gal zinoma?
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2019 02 02, 08:46)
Mergaites, turiu jusu klausimeli ar kas turit timberland ar patogus ar kokius kitus gal rekomenduotumet kasdienai. Gal kokiu nuorodu turit kur pigiai panasiems batams. Mano kojos pedikaulis visai isoko ant kelties puse batu nebegaliu nesiot.  unsure.gif
Gafsa, gal nuoroda turi kokius tu ten paskutinius kelei panasius, kad pirkai neberandu...

Paskutinius užsisakiau tuos , kai dar-50 buvo, bet dar nieko apie juos nežinau https://www.urbanout...mp;type=REGULAR

O kokio dydžio ieškot?
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2019 02 02, 09:14)
aš jai skambinau, klausiau adreso, kad užsakyti Barborą. Dar paklausiau, kiek metų vaikui..tai pasirodo vienai dukrai 18, kitai gal 13..nepamenu.
Adreso dar.neatsiuntė, gal susipainiojo, kam siųsti, kai tiek išsiuntinėjusi žinučių..
Visas pokalbis privertė mane suabejoti, ar tikrai jai tokia bėda...įtariu, kad taip elgtis tampa tiesiog patogu.

Manau, kad jau esu su ja susidūrus, ir, kiek supratau, adreso turbūt ir negausit. Čia daugiametė išdirbta sistema keliais nikais.
Atsakyti