Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(deimantukee @ 2019 02 01, 15:55)
Aciu, bet reik tampriu, maikytes ir dzempo  4u.gif

Jei panelytei reikia tai labiausiai patiko iš čia
https://www.shopjust...eggings/P-10435
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 21:24)
Nikas : daryti pamokas : sveiki ieskome kas galetu pagelbeti maisto produktais....auginu neigalia dukryte dar teko iseiti is darbo..todel neturim galimybiu jiu isigyti...tikimes jiog atsiras geru zmoniu ir mums pagelbes
Panasu ,kad lengvatikiu iesko...

Esu rudeny gavusi zinute del avalynes. Nuveziau jai 6 poras. Antakalny gyvena.
Atsakyti
Visai neseniai mačiau FB, kai viena šeima padėjo irgi tokiai 'nuskriaustai'. Įdėjo printskrynus, taip taip bjauru buvo, nes žmonės tokie geri, patys nuvežė vežimą, atsiprašinėjo, kad negalėjo ankščiau, po to klausė - ar tinka, kaip patinka. Rūpestingi mieli. Ir ką.. po kiek laiko ta pati nagla boba vėl prašė paramos - to pačio vežimo, nes tą jau prakalė biggrin.gif Tie geri žmonės pastebėjo, aišku.. bet.. vis atsiras, kas užkibs..
Čia kaip ir su vyšnių sodu - tiesa slypi anapus..
Galima aukoti, kai tikrai žinai, nes pažįsti, ar tai namas sudegė... nes kažkam tikrai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 01 vasario 2019 - 21:54
QUOTE(spygliz @ 2019 02 01, 21:39)
https://www.15min.lt...ms-1050-1088708
Papildyta:
As padedu... ir prie maximos kai praso vis duodu ka nors is pirkiniu krepsio.. nu ka nenubiednesiu  unsure.gif bet kazkaip internetiniai prasymai tokie keistesni.. labai blogai gyvena bet interneta turi  unsure.gif

Gal darbui interneto reik unsure.gif o gal viesu naudojasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 21:24)
Nikas : daryti pamokas :

Manęs prieš kokį mėnesį lyg drabužių aukot prašė ta pati unsure.gif paskaičiau ir uždariau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renadai: 01 vasario 2019 - 21:58
QUOTE(vvjuka @ 2019 02 01, 21:48)

As net nesigilinau kas ji tokia.... Va kokia vargse. Bet man prisistate kitu vardu, nei straipsnyje paminetu
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2019 02 01, 22:57)
As net nesigilinau kas ji tokia.... Va kokia vargse. Bet man prisistate kitu vardu, nei straipsnyje paminetu

Aš supratau , kad ten tik kaip pavyzdį įdėjo unsure.gif
Atsakyti
Perskaičiau visas šitos narės žinutes, panašu, kad tikrai pagalbos reikia, nuo 2014 m. kartojasi prašymai tai batų, tai rūbų, tai sofos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2019 02 01, 23:17)
Perskaičiau visas šitos narės žinutes, panašu, kad tikrai pagalbos reikia, nuo 2014 m. kartojasi prašymai tai batų, tai rūbų, tai sofos unsure.gif

man irgi taip atrodo unsure.gif
Atsakyti
Keista sm pagalbos prasyti , reik FB prasyt ,ten grupes yra atiduotuviu , dovanojamu daiktu visokiu , ten stebint postus galima visus namus apstatyt ir paciai apsirengt. Ko tik zmones neatiduoda ir naujus daiktus ir rubus netik naudotus . Va drauge, pries menesi nauja sukne ispudinga vestuvine padovanojo , kai jos skelbima perskaiciau ,maniau koktelejo , kai paskambinau i prota atvest tai jau pozdno buvo , pasakojo vos nesusipese del tos suknes , tiek norinciu nuotaku atsirado biggrin.gif ir pinigus siule ir viska , o atvaziavo staigiai pirma parasiusi pasijame sukne visa svytinti ir pro duris , bent sokoladuka koki atveztu , nors is pagarbos ... Juk naujos vestuvines sukneles puikiai zinom kiek kainuoja..Zodziu ...
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.belk.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.guessfactory.com
www.lordandtaylor.com
www.loftoutlet.com
www.australialuxeco.com
www.bergdorfgoodman.com - $200 nuo $1000
www.sierratraidingpost.com - 25%
www.ralplauren.com - 40%
www.victoriassecret.com
www.levis.com
www.loft.com - 50%
www.gant.com
www.dillards.com
www.drjays.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonsvitamins.com - 15%
www.vitacost.com - 20%
www.puritan.com - 25%
www.stockgno.com
www.walgreens.com - 15%
www.tanforless.com
www.bhcosmetics.com - 20%
www.colourpop.com - $5 nuo $35
www.ahava.com Buy One get One free

Renkame:

Crest Noticeably White Whitestrips 20 ea - po $10.83
vartotojo įkelta nuotrauka

Puritan's Pride Hyaluronic Acid Beauty Cream - po $3.39

Crest 3d White Arctic Fresh Whitening Toothpaste - po $2.42
Atsakyti

Prašančius apeinu ratais, bet šitas skelbimas užkabino. Gal dėl to, kad neprašė pinigų, o vaikiškų batų. Pasakiau, kad neturiu mažų vaikų, bet pati pasiūliau pervesti pinigus į sąskaitą. Pati abejojau ar nebus aferistė, bet paskui nusprendžiau, kad aš nenubiednėsiu ir gal pagelbėsiu žmogui, reikiamu metu. Po visko gavau padėkos žinutę. Kitą žinutę gavau po kokių 4 mėn. kad serga vaikas ir reikia vaistų. Vėl pervedžiau pinigus. Vis gi po visko, galvoju, kad taip sukelia gailestį, ir tuo nauojasi, bet čia tik mano nuomonė.

Atsakyti