Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Niestukas @ 2020 05 29, 12:20)
Ar renkasi krepšiukas?

Sveiki, perku viena po kito, galima jungtis
Atsakyti
Parašiau del 661 Vilniaus siuntos mokejimo, pries kelias dienas, nesulaukiau atsakymo, gal galit paziuret? Ar rasyti prie uzsakymo tų prekiu?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 05 29, 12:28)
Parašiau del 661 Vilniaus siuntos mokejimo, pries kelias dienas, nesulaukiau atsakymo, gal galit paziuret? Ar rasyti prie uzsakymo tų prekiu?

Sveiki, papildomai nieko nerasykite, labai daug yra tokiu uzklausu siuo metu, Rudaplauke atrasineja is eiles
Atsakyti
Ačiū labai už siuntinuką visai komandai ir Eglei už puikų padalinimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Levis ir sūnui, ir dukrai super liuks rolleyes.gif Jcrew factory liuksinės lininės kelnės, dukrai maudymkė, megztukai Tippi popigiaja ax.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėms už prekes wub.gif
Eglei už padalinimą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2020 05 29, 10:30)
O kaip 640 dezute? Nemaciau jokios info  ax.gif

640 gauta užvakar. Jūsų prekė išsiųsta šiandien, paštu.
Kieno prekės tik 640 - išsiųsta šiandien. Kieno per abi siuntas - išsiųsiu pirmadienį viską kartu 4u.gif
638 likutis negautas unsure.gif
Atsakyti
Egle, už saugų prekių perdavimą 4u.gif
Iš sutiktų gatvėje moterų su maišais supratau, kad durys pas Eglę šiandien neužsidaro 4u.gif

Keitybos. Turiu S, keisčiau į XS
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2020 05 29, 13:36)
640 gauta užvakar. Jūsų prekė išsiųsta šiandien, paštu.
Kieno prekės tik 640 - išsiųsta šiandien. Kieno per abi siuntas - išsiųsiu pirmadienį viską kartu  4u.gif
638 likutis negautas  unsure.gif

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2020 05 29, 09:54)
Šiandien atveš įv. miestų 641 siuntą. Nesusimokėjusių sąrašas laaabai ilgas, praktiškai nėra kam siųsti  unsure.gif

Man man
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2020 05 29, 12:36)
Kieno per abi siuntas - išsiųsiu pirmadienį viską kartu  4u.gif
638 likutis negautas  unsure.gif

Šį kartą laukiu kaip niekada ax.gif
Atsakyti
UNIQLO papildyta, nedaug truksta iki free ship
Atsakyti

Egle, už saugų prekių perdavimą 4u.gif
Iš sutiktų gatvėje moterų su maišais supratau, kad durys pas Eglę šiandien neužsidaro 4u.gif

Aš kaip po geros pirties  :karsta:  dabar kol vaikas miega lekiu pusryčių ir rytinės kavos  :dry2: 

Atsakyti