Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

tai ka cia as bedavojaus biggrin.gif , kraunu bagazine ,varau i Rietava , Akropolis palauks, easy smoke.gif
Atsakyti
https://www.gapfacto...;searchText=TEE
Atsakyti
Bearpaw slepetes gera kaina, visi dydziai

Dar vienos

Youtheory kolagenas su musu nuolaida apie 11,30$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 vasario 2019 - 21:20
Rapoja, o kaip su dydziais BananRespubliq?
Kokia idomia zinute gavau i SM az, su prasymu paaukot maisto unsure.gif aferizmu kvepia ko tais man
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 21:14)
Kokia idomia zinute gavau i SM az, su prasymu paaukot maisto unsure.gif  aferizmu kvepia ko tais man

blink.gif Galima detaliau? tekstą...
Atsakyti
Nikas : daryti pamokas : sveiki ieskome kas galetu pagelbeti maisto produktais....auginu neigalia dukryte dar teko iseiti is darbo..todel neturim galimybiu jiu isigyti...tikimes jiog atsiras geru zmoniu ir mums pagelbes
Panasu ,kad lengvatikiu iesko...
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 21:24)
Nikas : daryti pamokas : sveiki ieskome kas galetu pagelbeti maisto produktais....auginu neigalia dukryte dar teko iseiti is darbo..todel neturim galimybiu jiu isigyti...tikimes jiog atsiras geru zmoniu ir mums pagelbes

Keista kažkaip, lyg maisto produktais pagelbėt yra paprastesnių būdu nei sm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 21:24)

As labai skeptiskai ziuriu i tokius...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 02 01, 22:26)
As labai skeptiskai ziuriu i tokius...

As ir mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 21:14)

Kiek turiu +- atitinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 22:24)

Aš šitą žinutę esu gavus jau 2 kartus, maždaug kas pusmetį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 22:24)

https://www.15min.lt...ms-1050-1088708
Papildyta:
As padedu... ir prie maximos kai praso vis duodu ka nors is pirkiniu krepsio.. nu ka nenubiednesiu unsure.gif bet kazkaip internetiniai prasymai tokie keistesni.. labai blogai gyvena bet interneta turi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 01 vasario 2019 - 21:39