Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2019 02 01, 09:06)
Taip 4u.gif  gerai, kad i parde duodavo siųsti, nes kitu atveju sunku būtų surinkti, nes įmeta dydi nuperki ir nėra jau. Būdavo visko, kad neduoda į pardę.

As tai akre papirkau dukrai bliuskuciu visokiu graziu,dar nerealu oversizini paltuka uzmaciau,bet jai buvo tik tik verysad.gif gaila nesusiprotejau online pasizeti. O sunui savo,eilini syki ,nieko neradau. Jau bernams tai pastoviai 0 pasirinkimo.
O Gymbo tai buna neblogu tu rubeliu,man beje labai patiko aportine apranga. Is kazkurios nares pernai perpirkau,nu kokybe superine ir grazus labai komplektas sportui wub.gif

QUOTE(Alexia @ 2019 02 01, 11:22)

Kas tai yr🤔
Nesigaudau as tose masinose,nes man dzin biggrin.gif ka vyras nuperka tai ir vairuoju.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 12:03)
As tai akre papirkau dukrai bliuskuciu visokiu graziu,dar nerealu oversizini paltuka uzmaciau,bet jai buvo tik tik verysad.gif gaila nesusiprotejau online pasizeti. O sunui savo,eilini syki ,nieko neradau. Jau bernams tai pastoviai 0 pasirinkimo.
O Gymbo tai buna neblogu tu rubeliu,man beje labai patiko aportine apranga. Is kazkurios nares pernai perpirkau,nu kokybe superine ir grazus labai komplektas sportui  wub.gif
Kas tai yr🤔
Nesigaudau as tose masinose,nes man dzin biggrin.gif ka vyras nuperka tai ir vairuoju.

4G yra mercedes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 01, 12:06)
4G yra mercedes  biggrin.gif

Nu va,zinosiu 😎
Zinau tik Q6 biggrin.gif
O Levis bliusku vyrisku dydziai atitinka? Apsizejau,kad maniskis nuogas beveik vaiksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 01 vasario 2019 - 11:09
QUOTE(ericute @ 2019 02 01, 12:08)
Nu va,zinosiu 😎
Zinau tik Q6 biggrin.gif
O Levis bliusku vyrisku dydziai atitinka? Apsizejau,kad maniskis nuogas beveik vaiksto

pirkom maike vyrui, nesioja L tiko L smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2019 01 29, 14:32)
patogiausi turbut body by victoria.
bet lyg push up bra nebera unsure.gif

Yra pilna liemeneliu su PUSH UP, tik kieno didele krutine ju nereikia smile.gif Man is Angels labai patogios. Tik dar reiktu atkreipti demesi ar minksta krutine, kad per viduri pasilenkus lauk nevirstu, tada reikia ziureti paaukstintu tarpeliu 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2019 02 01, 10:06)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILIMA: 01 vasario 2019 - 11:16
QUOTE(spygliz @ 2019 02 01, 12:11)
pirkom maike vyrui, nesioja L tiko L smile.gif

Aciu 😉
Atsakyti
Tikrai nieks bernams Columbios nenorit? Šilta, waterproof, imkt tiktai nesimaiviusios biggrin.gif
Papildyta:
Dengia sėdynę, M dydis, 10-12. 50 eurų
https://www.columbia...f...9;s&start=0
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 01 vasario 2019 - 11:24
QUOTE(spygliz @ 2019 02 01, 11:06)

Atsakyti
reikia poros,gautusi po $7.96
https://www.walgreens.com/store/c/l'il-...kuId=sku6036015
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 02 01, 11:54)
Tai del kainos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
kai sezonas su Z4, o ziema vyras su senu mersu vezioja  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aš pasijutau kaip iš menulio išdribusi, kai nesupratau ką reiškia 4G ir Z4 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 02 01, 11:37)
aš pasijutau kaip iš menulio išdribusi, kai nesupratau ką reiškia 4G ir Z4  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

https://www.nordstro...color=CRABAPPLE
Atsakyti