Zara i email siuncia arba sms jei uzsiregistruoji , man tai Kristi pakuzdejo , uz ka jai didelis dekui

....................................................................................................

zodziu pigesne linija , buvau Pajar uzsakius bet atsauke man ja , dabar kita uzsakius irgi klaustukas atsius neatsius .
Zara i email siuncia arba sms jei uzsiregistruoji , man tai Kristi pakuzdejo , uz ka jai didelis dekui, 4 dezes zaros gavau . Pagrinde vaikui , maikes, dzinsai, batai ...dali grazinsiu nes netiko , o dali paliksiu ir tiko ir grazus rubai ir kaina , puiku kai gali atsirinkt
....................................................................................................
Panos, tai ar pravedinot UGG ,kaip jie slidus ar ne ?Kasdien nepasijungiu ,gal kur praleidus buvau jei kalbejot, daug plepat nepaspesi cia paskui jus
Naujų nepirkau. Senus vėdinu jau tris metus Kai slidu - slidūs, kai neslidu - neslįsta
Protektorius neįpatingas, ščipų nėra. Atperka jų patogumas, nes minkšti, šilta kojoms ir jos neprakaituoja