QUOTE(Gafsa @ 2019 01 31, 21:02)
Žinai, daug kas taip daro, pvz turiu Mckage, pirktą kažkuriam iš didžiųjų prekybcentrių, gal Bergdorf Goodman, nepamenu, per seilą, paskutinis dydis buvo. Ir Mckage, pirktą SM, kurio kilmė iš kažkurios išparduotuvių- ar Hautelook, ar Ideeli. Kailis abiejų tikras, bet jo tankumas, detalių kokybė, visokie glianco reikaliukai-manketukai, užtrauktukai, kailiukas kapišono viduj- oj, kaip skiriasi

Manau čia būdas tiesiog užsidirbt, tikriausiai tokių paprastesnių variantų priimtina kaina parduodama kur kas daugiau nei tų brangiųjų. Gamintojas išlaiko medžiagos kokybę, šiltumą, bet nesitaško ant prabangos elementų. Man taip atrodo.
zodziu pigesne linija , buvau Pajar uzsakius bet atsauke man ja , dabar kita uzsakius irgi klaustukas atsius neatsius .
QUOTE(deimantukee @ 2019 01 31, 21:12)
O kur Zara skelbia, kada ispardavimai prasideda. Nes as kada pasiziuriu, ten gal 20 rubu tebuna
Zara i email siuncia arba sms jei uzsiregistruoji , man tai Kristi pakuzdejo , uz ka jai didelis dekui

, 4 dezes zaros gavau . Pagrinde vaikui , maikes, dzinsai, batai ...dali grazinsiu nes netiko , o dali paliksiu ir tiko ir grazus rubai ir kaina , puiku kai gali atsirinkt

....................................................................................................
Panos, tai ar pravedinot UGG ,kaip jie slidus ar ne ?

Kasdien nepasijungiu ,gal kur praleidus buvau jei kalbejot, daug plepat nepaspesi cia paskui jus