Tai ponios..su kokiomis Jūs mašinomis važinėjate?
Gafsa, ar dar nenusprendei keisti profesijos? svarstai?
Rekomenduokite labai kokybišką akių pravedėją, kad būtų labai paprasta naudotis. Viens du ir nusipiešei akis. Man reikia švelnesnių spalvų- rusvos, pilkšvos ar dar kokios įdomios..
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 31, 21:02)
Žinai, daug kas taip daro, pvz turiu Mckage, pirktą kažkuriam iš didžiųjų prekybcentrių, gal Bergdorf Goodman, nepamenu, per seilą, paskutinis dydis buvo. Ir Mckage, pirktą SM, kurio kilmė iš kažkurios išparduotuvių- ar Hautelook, ar Ideeli. Kailis abiejų tikras, bet jo tankumas, detalių kokybė, visokie glianco reikaliukai-manketukai, užtrauktukai, kailiukas kapišono viduj- oj, kaip skiriasi Manau čia būdas tiesiog užsidirbt, tikriausiai tokių paprastesnių variantų priimtina kaina parduodama kur kas daugiau nei tų brangiųjų. Gamintojas išlaiko medžiagos kokybę, šiltumą, bet nesitaško ant prabangos elementų. Man taip atrodo.
zodziu pigesne linija , buvau Pajar uzsakius bet atsauke man ja , dabar kita uzsakius irgi klaustukas atsius neatsius .
QUOTE(deimantukee @ 2019 01 31, 21:12)
O kur Zara skelbia, kada ispardavimai prasideda. Nes as kada pasiziuriu, ten gal 20 rubu tebuna
Zara i email siuncia arba sms jei uzsiregistruoji , man tai Kristi pakuzdejo , uz ka jai didelis dekui , 4 dezes zaros gavau . Pagrinde vaikui , maikes, dzinsai, batai ...dali grazinsiu nes netiko , o dali paliksiu ir tiko ir grazus rubai ir kaina , puiku kai gali atsirinkt
....................................................................................................
Panos, tai ar pravedinot UGG ,kaip jie slidus ar ne ? Kasdien nepasijungiu ,gal kur praleidus buvau jei kalbejot, daug plepat nepaspesi cia paskui jus
Rekomenduokite labai kokybišką akių pravedėją, kad būtų labai paprasta naudotis. Viens du ir nusipiešei akis. Man reikia švelnesnių spalvų- rusvos, pilkšvos ar dar kokios įdomios..
Dar aš labai ieškau chanelinio tipo juodų akinių.jokių cat eyes..
Klasikinių, kokybiškų, juodų.Aj ir dar ne už kosmosą pinigų..
pasidalinkite prašau savo atradimais
Zaros gražinu 90% rūbų.kažkokie maišai..tik dukra pasiliko porą suknelių..
Vyras išbrokijo visus leopardus
Papildyta:
Panos, parodykite gražių derinių vasarai su baltu j.crew lininiu švarku...aš nesuprantu, ką reikia rengtis po juo..kad išttaukt gražiai tą baltumą.ir atrodyt jauniau, nei iš tikrųjų (proto ribose)
Dar aš labai ieškau chanelinio tipo juodų akinių.jokių cat eyes..
Klasikinių, kokybiškų, juodų.Aj ir dar ne už kosmosą pinigų..
pasidalinkite prašau savo atradimais
Zaros gražinu 90% rūbų.kažkokie maišai..tik dukra pasiliko porą suknelių..
Vyras išbrokijo visus leopardus
Papildyta:
Panos, parodykite gražių derinių vasarai su baltu j.crew lininiu švarku...aš nesuprantu, ką reikia rengtis po juo..kad išttaukt gražiai tą baltumą.ir atrodyt jauniau, nei iš tikrųjų (proto ribose)
Turim laisvus:
Cypress & Berries bar soap, 6.5 eurai
Mango bar soap, 6.5 eurai
Orange Patchouli bar soap, 6.5 eurai
African Black Soap, 5 eurai
VICTORIA'S SECRET PINK FRESH & CLEAN 2 IN 1 WASH & SCRUB APPLE & LILY 10 OZ, 10 euru
Papildyta:
AERIE REAL HAPPY WIRELESS PUSH UP BRA, balta, 34B dydis, 18 euru
Cypress & Berries bar soap, 6.5 eurai
Mango bar soap, 6.5 eurai
Orange Patchouli bar soap, 6.5 eurai
African Black Soap, 5 eurai
VICTORIA'S SECRET PINK FRESH & CLEAN 2 IN 1 WASH & SCRUB APPLE & LILY 10 OZ, 10 euru
Papildyta:
AERIE REAL HAPPY WIRELESS PUSH UP BRA, balta, 34B dydis, 18 euru
QUOTE(doruta @ 2019 01 31, 15:44)
O as Turkijoje patalynes, lovatieses
Ar gyvai Turkijoje prekinotes,ar per tarpininkes intiku? Kokiose pardose ziuret kazin?..
QUOTE(rudaplauke @ 2019 02 01, 01:48)
Gal lūpų balzamų, argano aliejaus laisvų turite?
Taip ir nesupratau, kas su mano užsakymu iš šios parduotuvės nutiko ...
QUOTE(Gervuoge @ 2019 01 31, 23:24)
Ponia tai autobusu...
Keisti i skudurus? Mielai
Ieskok tada seseliu piestuko formos, su pravedejais nebun taip.
QUOTE(ericute @ 2019 01 31, 21:35)
Taip gerai, kad i parde duodavo siųsti, nes kitu atveju sunku būtų surinkti, nes įmeta dydi nuperki ir nėra jau. Būdavo visko, kad neduoda į pardę.
Bet jau koks kaifas kai pagauni
Jau čia JAV džiūgauji kai komanda nukala
Papildyta:
Gervuoge, o man toks stilius visai dukrai tiko ji kai kuda gražu tas palaidas rubas pasiliko viską.ir striukes ir batus ir džinsus ir tympas😆😁
Labas rytas, noriu paklaust gal zinote kokius vitaminus akims ir apskritai verta juos gert, kazko regejimas ziuriu pradejo prastet ne dienom o valandom turbut, vel akinius reiks keist
Reikia pagalbos sūnaus sportinė kases apranga kai is ruros ištraukta, nes skalbianke kažkaip subludijus buvo, istraukiau is skalviankes visa glamzyta😚, skalbiau rankom, lyginau drėgna, bet vus tiek raukšlėta 😲 sūnus nukabines nosį, o as nzn ka dar daryt😓😢
QUOTE(krystiana @ 2019 02 01, 00:06)
Ar gyvai Turkijoje prekinotes,ar per tarpininkes intiku? Kokiose pardose ziuret kazin?..
Gyvai. Waikiki ir English home ( lyg ir taip vadinasi). Lovatieses nepasakysiu kokioje parduotuveje.