Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 31, 23:17)
Zara.com (LT pasirinkus).
Labai retai būna sale. Du kartus lyg metuose.

Dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2019 01 31, 22:03)
Parduotuvej tikrai ju yra

QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 01 31, 22:06)
Kristiana Panoramoj atsiveze visa Tom Ford kosmetikos asortimenta ir berods visa Private Blend kolekcija stovi.

Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ann Taylor Wave Pleated Skirt, size 8, $10

vartotojo įkelta nuotrauka

ann taylor
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 21:16)
Nu rašei, cituoju "Mano atveju tai tikrai ne paaugliau, dažnai visa apranga išduoda, kad tai tikrai goosė."
Tai vat ir galvoju kokia čia ta apranga išduoda  biggrin.gif

Nu ok. Dabar apie rimtus dalykus:

KĄ PERKAM? O tai kažkaip jau nebeįdomu  biggrin.gif

Nu gi matai, kad geri batai, gera rankinė arba pro šalį pravažiuoja mašina, kurios kaina 70k, vairuotojas su CG, tai tikrai ne vinted’e striukė pirkta biggrin.gif
Bet šiaip ką aš norėjau pasakyt, kad jei matai CG, nebūtinai iškart bus sm, nes sm CG jau seniai perkamos, aš saviškę 2014 sausį pirkau. Tada mieste vos vieną kitą sutikdavau, nors Humanose padielkių pilna buvo. O kai jomis pradėjo prekiauti ir pas mus, iškart padaugėjo ir gatvėse su jomis. Šią žiemą ypač daug.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 22:11)
Papirkau espritą ir aš.
[right][snapback]72340182[/snapback][/right]

nepatinka man ta parde

QUOTE(Carlin @ 2019 01 31, 22:43)
Nu gi matai, kad geri batai, gera rankinė arba pro šalį pravažiuoja mašina, kurios kaina 70k, vairuotojas su CG, tai tikrai ne vinted’e striukė pirkta  biggrin.gif
Bet šiaip ką aš norėjau pasakyt, kad jei matai CG, nebūtinai iškart bus sm, nes sm CG jau seniai perkamos, aš saviškę 2014 sausį pirkau. Tada mieste vos vieną kitą sutikdavau, nors Humanose padielkių pilna buvo. O kai jomis pradėjo prekiauti ir pas mus, iškart padaugėjo ir gatvėse su jomis. Šią žiemą ypač daug.
[right][snapback]72340209[/snapback][/right]

chi chi... tai jei kalbam apie masina is kurios islipu, vadinas visi galvoja kad as su podelka vaikstau 😂🤣😂 ir gerai, nenurengs gatvej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 31, 21:43)
Nu gi matai, kad geri batai, gera rankinė arba pro šalį pravažiuoja mašina, kurios kaina 70k, vairuotojas su CG, tai tikrai ne vinted’e striukė pirkta  biggrin.gif

As 2010 pirkau, tiesa pasakius, atradau jas netycia, ieskodama ne prabangos, o info, ar teoriskai imanoma apsirengt taip, kad ziema butu visai nesalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 21:47)
nepatinka man ta parde
chi chi... tai jei kalbam apie masina is kurios islipu, vadinas visi galvoja kad as su podelka vaikstau 😂🤣😂 ir gerai, nenurengs gatvej  biggrin.gif

Aš iš viso einu tada slėptis. Nes kai išlipu iš zavo mašinos, tai kalvarijkių sendaikčių turgus iškyl biggrin.gif čiuju reik nelipt prie žmonių iš mašinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 31, 22:52)
As 2010 pirkau, tiesa pasakius, atradau jas netycia, ieskodama ne prabangos, o info, ar teoriskai imanoma apsirengt taip, kad ziema butu visai nesalta  biggrin.gif

as nors 2013 pradejau ieskot, 2014 tik pavyko nusipirkt, bet irgi neturejau zalio supratimo kas cia per firma 😀 youtube ziurejau filmuka kur susalus moteriskaite su mystique aiskino "I'm always cold .." 😎
va net radau
https://youtu.be/L3Ufbm9QvKs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 31 sausio 2019 - 22:01
kas per mėnulis biggrin.gif man šiandien viskas taip juokinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif iki ašarų biggrin.gif kokie vertinimai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 23:00)
as nors 2013 pradejau ieskot, 2014 tik pavyko nusipirkt, bet irgi neturejau zalio supratimo kas cia per firma 😀 youtube ziurejau filmuka kur susalus moteriskaite su mystique aiskino "I'm always cold .." 😎
va net radau
https://youtu.be/L3Ufbm9QvKs

Aš tai dar pamenu, kaip tu sakei, nu aš tau jau goosės tikrai nepirksiu biggrin.gif biggrin.gif kokiais 2013 biggrin.gif
Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.belk.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.loftoutlet.com - 15%
www.australialuxeco.com
www.bergdorfgoodman.com - $200 nuo $1000
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%