Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Kripu @ 2019 01 31, 21:39)

unsure.gif dabar ir susipainiojau,bet nu lygtai ouda uosciau . man TF labiausiai patinkantys kvapai,tai vis prie ju pastoviniuoju biggrin.gif na dabar jau susimeciau,bet lygtai uosciau douglase ir ouda
Atsakyti
Gal jau yra gavusiu ir kamnors netiko 42 (27,5 ar 28 cm pedai tinkantys) dydis siu timberlandu?

Labai reikia siu batuku 🙂

https://www.jcrew.co...;color_name=tan
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2019 01 31, 20:48)
unsure.gif dabar ir susipainiojau,bet nu lygtai ouda uosciau . man TF labiausiai patinkantys kvapai,tai vis prie ju pastoviniuoju biggrin.gif na dabar jau susimeciau,bet lygtai uosciau douglase ir ouda

Gal wood oud
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 21:46)
Cdlc nėra?

Nebuvau, dabar tik internetu galiu pracekint unsure.gif gal savaitgali pavyks uzsukt smile.gif
QUOTE(ericute @ 2019 01 31, 21:48)

Tu oud’u keletas, bet tas man idomiausias. Nors ir kiti idomiai atrodo, reikes ir douglas aplankyt. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2019 01 31, 20:48)
Gafsa ,viska zinai , kaip paaiskint , kad ir su Pajar  ar Anderw Marc  ir t.t.  kaina striukiu oficialiam puslapi su naturaliu kailiu auksciausia , o kokioj isparduotuvej tas pats striukes modelis tik su dirbtiniu kailiu jau eina ir  nuolaida didziausia . Kaip cia taip , koks paiiskinimas ? Kur suo pakastas ? Cia ta pati striuke, kokybe tik be kailio ar kaip  ?  hmm.gif

tai kad mes su tavim anais metais davemes kaip reik  ,as du dyzius net i prieki pavariau , 12 dydi dabar nesiuoja , o 14 dydis tunta rubu laukia , nuo rugsejo manau naujam sezonui desiu  , o po manes kaip sakyt nors ir tvanas , didesnio uz  14 dyd.  Gymboree neturi .  smile.gif  Tai gali ir uzsidaryt. nors parduotuve tikrai labai faina buvo , kokybe ,grazus rubai  wub.gif

Žinai, daug kas taip daro, pvz turiu Mckage, pirktą kažkuriam iš didžiųjų prekybcentrių, gal Bergdorf Goodman, nepamenu, per seilą, paskutinis dydis buvo. Ir Mckage, pirktą SM, kurio kilmė iš kažkurios išparduotuvių- ar Hautelook, ar Ideeli. Kailis abiejų tikras, bet jo tankumas, detalių kokybė, visokie glianco reikaliukai-manketukai, užtrauktukai, kailiukas kapišono viduj- oj, kaip skiriasi biggrin.gif Manau čia būdas tiesiog užsidirbt, tikriausiai tokių paprastesnių variantų priimtina kaina parduodama kur kas daugiau nei tų brangiųjų. Gamintojas išlaiko medžiagos kokybę, šiltumą, bet nesitaško ant prabangos elementų. Man taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2019 01 31, 21:39)

Parduotuvej tikrai ju yra
Atsakyti
QUOTE(Žydrutė @ 2019 01 31, 08:16)
Sveikos, mergaitės  smile.gif Ateinu padėkoti Linutei ir komandai: ciurlioniui, Linamog ir Justarm  4u.gif

QUOTE(juratela @ 2019 01 31, 08:22)
Ačiū labai komandai už prekes, sugaudymą ir Fotovestai už padalinimą su kantrybe  4u.gif 

aciu jums 4u.gif

QUOTE(ledi_x @ 2019 01 31, 11:52)
<p>Kam nesunku, atsakykit  4u.gif  ar įv. miestų 580 siunta jau gauta?</p>

gauta 4u.gif

Turim laisvus Jcrew 4" stretch chino short, size00, honey brown spalva, $8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 31 sausio 2019 - 21:05
QUOTE(Kripu @ 2019 01 31, 20:31)
I kvapu tema- ar matet Lt kur pauostyt TF Tobacco oud?  rolleyes.gif labai suintrigavo aprasymas, noreciau kur nors “gyvai” pauostyt  biggrin.gif

Kristiana Panoramoj atsiveze visa Tom Ford kosmetikos asortimenta ir berods visa Private Blend kolekcija stovi.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 31, 21:11)
Kad nieko grazaus siais metais nematau gymboree ir crazy 8, siais metais sūnus crew apipirktas biski dukra, ir daugiau zara Lt valdė tokių grožiu prigaudziau wub.gif

Aš kažką radau, lauksiu gerų kainų.

Zaroj laukiau sale, pirkau tą pačią pirmą valandą, kai paleido nuolaidas. Po to, beje, papildė, kai netikėtai pračekinau, pagavau pavasariui paltuką - megztuką dukrai. Sūnui irgi stilingų dalykų.

QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 21:12)
Jau kai man netink  biggrin.gif  biggrin.gif

Su tokiom kelnėm Turkijoj modeliai ir aktorės jau keli metai. Pas juos laaaabai populiaru.

QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 21:16)

KĄ PERKAM? O tai kažkaip jau nebeįdomu  biggrin.gif

Espritą. Eu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 31, 21:06)

Zaroj laukiau sale, pirkau tą pačią pirmą valandą, kai paleido nuolaidas. Po to, beje, papildė, kai netikėtai pračekinau, pagavau pavasariui paltuką - megztuką dukrai. Sūnui irgi stilingų dalykų.
Su tokiom kelnėm Turkijoj modeliai ir aktorės jau keli metai. Pas juos laaaabai populiaru.
Espritą. Eu.  biggrin.gif

Papirkau espritą ir aš.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 31, 23:06)

Espritą. Eu.  biggrin.gif

O kur Zara skelbia, kada ispardavimai prasideda. Nes as kada pasiziuriu, ten gal 20 rubu tebuna unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimantukee: 31 sausio 2019 - 21:16
QUOTE(deimantukee @ 2019 01 31, 22:12)
O kur Zara skelbia, kada ispardavimai prasideda. Nes as kada pasiziureiu ten gal 20 rubu tebuna  unsure.gif  4u.gif

Zara.com (LT pasirinkus).
Labai retai būna sale. Du kartus lyg metuose.
Atsakyti