Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 16:39)
oi panos, griiuk negyvas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  visoms reikejo pendletonu kol buvo deficitas, kai ju yra reikia maddisonu biggrin.gif biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

dristu papriestarauti tongue.gif , as pvz ta ''Pendeltona biggrin.gif '' net neziurejau man Madisson tik krito i aki , bet apart XL ar S dydzio nebuvo pirkti kai uzmaciau ,kad sluoja , o man M arba L reiktu . Ir skelbima i tema dejau Madisona , kad ieskau , o visos tik ''Pendilton,Pendilton '' lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2019 01 31, 16:54)
Mano raudona.Bet jaučiu balta irgi suuuper  wub.gif Tik tepli  unsure.gif  biggrin.gif Jooo ji jau ilgesnė.Na kam ko reikia,kaip kam patinka.

JMD,man kailis fainas smile.gif Na,dar kart sakau-skoniai skirtingi ir nebūtinai turi sutapti,bet nereik savo nuomonės pateikt kaip vienintelės ir nepakartojamos.O tu tai mėgsti.

Rapoja, dziaugiuosi ,kad tiko ir patiko tau bigsmile.gif O kailis jei trukdo , netinka nujami ... ot beda mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 17:39)
oi panos, griiuk negyvas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  visoms reikejo pendletonu kol buvo deficitas, kai ju yra reikia maddisonu biggrin.gif biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

aš tai norėjau maddisono. Bet kadangi, neliko jų ir neužsakė, tai užsisakiau DKNY. Labai labai graži striukė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2019 01 31, 16:59)
Ugg su avikailiu?

Aprasyme parasyta, kad avikailis.
Atsakyti
Kaip manot situ dzinsu liemuo aukstesnis, ar zemesnis?
man reikia zemesnio 4u.gif

spalva - Too Much To Think

https://www.levi.com...ans/p/527970017

ciurlionis[B]
o mano dzinsams taikys -20%
?
nes matau kad pirmam pirkimui -20% ax.gif

ar netaip suprantu 4u.gif
Atsakyti
Gal kam uzkliuvo akis kur yra tokiu lakuotu paltuku pirkt? wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas, Ar Sierra 25% taiko ir raudonai kainai?
Atsakyti

Bet tai išeina taip, kad nusiperki Goosę ir iškart gauni "pažymėjimą", kad SM "palatos" ligonis :unsure:  :rolleyes:   :4u:​ 

Turiu minty, kad visi atpažįsta  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 31 sausio 2019 - 18:05
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 16:24)

Geras pūkų/plunksnų santykis wub.gif

QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 16:39)

inkubatorius biggrin.gif
QUOTE(rapoja @ 2019 01 31, 16:54)
Na,dar kart sakau-skoniai skirtingi ir nebūtinai turi sutapti,bet nereik savo nuomonės pateikt kaip vienintelės ir nepakartojamos.O tu tai mėgsti.

Bloga, bloga JMD, terkš per nagučius bash.gif

Ir spygliz bloga bash.gif bash.gif bash.gif per tave jau trijų RL džinsų laukiu... kadtavekur
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2019 01 31, 17:10)
merginos gal kas is pavilnio/kalnenu dar vaziuos pasiimt...? ir galetu mano nediduka prigriebti? ax.gif

Su 601 galiu paimti. Jei tinka Pavilnio galas.

QUOTE(Dziugile @ 2019 01 31, 18:50)
<p>Bet tai išeina taip, kad nusiperki Goosę ir iškart gauni "pažymėjimą", kad SM "palatos" ligonis unsure.gif  rolleyes.gif   4u.gif </p>
<p>Turiu minty, kad visi atpažįsta  smile.gif</p>

Vilniuje labai daug matau su CG dabar, kai populiarios striukės ir parduodamos jau pas mus, tai tikrai nebūtinai per SM pirktos.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2019 01 31, 18:16)
Su 601 galiu paimti. Jei tinka Pavilnio galas.
Vilniuje labai daug matau su CG dabar, kai populiarios striukės ir parduodamos jau pas mus, tai tikrai nebūtinai per SM pirktos.

Aš kai daugiau prie liaudies , t.y. nevairuojanti- tai dažnai matau- ooo, gooose bigsmile.gif iš arčiau- ne gooose... kažkokios arcticblahblah, etiketės identiškos, modeliai panašūs, užrašai skirtingi. Ypač jaunimo tarpe tų goosių-puseserių daug.
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2019 01 31, 17:35)
Kaip manot situ dzinsu liemuo aukstesnis, ar zemesnis?
man reikia zemesnio  4u.gif

spalva - Too Much To Think

https://www.levi.com...ans/p/527970017

ciurlionis[B]
o mano dzinsams taikys -20%
?
nes matau kad pirmam pirkimui -20%  ax.gif

ar netaip suprantu  4u.gif

vsio...nebetaiko cia jokios papildomos nuolaidos,baigesi

QUOTE(geguziuke @ 2019 01 31, 17:46)
Labas, Ar Sierra  25% taiko ir raudonai kainai?

Sierra netaiko 25% Clearance prekems
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 16:41)
Man madisono kapišonas labai juokingas. Striukė graži, bet tas kailis kaip sniegūračkos tragiškas. Arba todėl, kad aš tų šunkailių nebais mėgstu  biggrin.gif

O man kaip tik tas pendletonu kailis panašus į šunį biggrin.gif biggrin.gif

bet dėl skonio gi nesiginčysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _evita_: 31 sausio 2019 - 18:37