Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Nonono @ 2020 04 27, 11:40)
Atsargiai merginos uzsakinekit is UK siuo metu. Uzsakinejau is cultbeauty tai po nnnn uzklausu pagaliau man atrase, kad mano preke del embargo guli kazkur Olandijoj nuo kovo 2 ir tipo laukt laukt. Tai ispeju del visa ko verysad.gif

Tai ne tik iš UK.
Mano iš Danijos nepajudėjęs jau mėnesį, nors prieš karantiną iš to pačios pardės atėjo per savaitę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2020 04 27, 11:40)
Atsargiai merginos uzsakinekit is UK siuo metu. Uzsakinejau is cultbeauty tai po nnnn uzklausu pagaliau man atrase, kad mano preke del embargo guli kazkur Olandijoj nuo kovo 2 ir tipo laukt laukt. Tai ispeju del visa ko verysad.gif

gal kvepalus pirkot? kvepalu is UK i LT pirkt negalima.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 27, 12:05)

Is fragrancedirect.co.uk tikrai esu pirkusi
Atsakyti
ADIDAS papildoma 30% nuolaida
vartotojo įkelta nuotrauka

ANN TAYLOR

JCREW

LEVIS

LORDANDTAYLOR

MACYS

RALPH LAUREN papildoma 20% nuolaida su kodu SPRING20

TIMELESSHA

VENUS pavasario sale ir papildoma 10% nuolaida

JCREW FACTORY papildoma 68% clearance ir 20% kitoms prekems
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 04 27, 10:46)

prašau patikslint ar apie hilaurono draudima gert kalba ėjo, kad medikai draudė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 27, 13:05)

prieš karantiną iš to paties cult sūnus draugė siuntėsi kvepalus, viskas ok, gavo.
Atsakyti
Vyriskos CK kelnes 12$

CK kelnes 12$

CK sweatshirt 14$

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 04 27, 10:17)
Aciu 4u.gif kaip tik po budejimo, galim švęst  biggrin.gif

aš tai ligonis ..
medikus labai sveikinu, ypač dabar aciuks.gif
Atsakyti
Kazkas ieskojo pigiu falconu- finishe vel 50% kai kam, juodi po 25$ gaunasi 😉 tik jau dydziu nebaisiai like 🙂. https://www.finishli...amp;colorId=033
Atsakyti
Merginos help.gif , ne i tema , bet gal kuri turi nauduojasi vienu is siu telefonu , idomu nuomone kaip veikia ar nestringa ,kaip nuotrauku kokybe , pirktumet dar karta ?
Huawei P30
One plus 7
Sudauziau savo mylima Huawei 10 unsure.gif ir dar taip nelaiku , kainos 2020 modeliu kosmosas ,nes tik tik ateina i rinka , bet uztat 2019 puikios ,tik nezinau i katra ziuret ... ar vel Huaweju rinkt ar One plus pabandyt , Samsunga jau kelis kartus turejus ...o Apple is principo nenoriu kazkaip... renkuosi is zemisku varintu. Gal ka patartumet , gal neseniai atsinaujinot ,ka pirkot ? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 27, 12:05)

Ne, ne kvepalus. Pirkau seseliu palete charlotte tilbury. Buvo pigiau, galvojau sutaupysiu biggrin.gif . O dabar nei pinigu, nei paletes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2020 04 27, 14:35)
Merginos  help.gif , ne i tema , bet gal kuri turi nauduojasi vienu is siu telefonu  , idomu nuomone  kaip veikia ar nestringa ,kaip nuotrauku kokybe , pirktumet dar karta ?
Huawei P30
One plus 7
Sudauziau savo mylima Huawei 10  unsure.gif ir dar taip nelaiku , kainos  2020 modeliu kosmosas ,nes tik tik ateina i rinka , bet uztat 2019 puikios ,tik nezinau i katra ziuret ... ar vel Huaweju rinkt ar One plus pabandyt , Samsunga jau kelis kartus turejus  ...o Apple is principo nenoriu kazkaip... renkuosi is zemisku varintu. Gal ka patartumet , gal  neseniai atsinaujinot ,ka pirkot   ?  mastau.gif

Xiaomi Mi 8 Lite turiu, rinkausi ir dėl to kad labai gerai laiko baterija, nekaista. Džiaugiuosi.

https://www.avitela....medium=referral
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 27 balandžio 2020 - 12:56