Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(_evita_ @ 2019 01 31, 16:13)
O gal kuri ka gero pasakys apie Madison striuke ??  wub.gif
ar visos pasidave bandai ir prisipirko situ trumpu PENDLETON  ax.gif  biggrin.gif

LABAI faina. Ypač balta ir raudona:-) Pas draugę vakar apžiūrėjau. L balta, S juoda, o ir man ir jai reik M :-( L net su 170 cm ūgiu truputukä virš keliû. Kaip paltukas.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 31, 17:23)
Madison man gražesnė už Pendleton.Smagi,šilta,faina striukė  wub.gif Ir kailiukas didesnis,gražesnis nei ant pendleton  biggrin.gif

bigsmile.gif
pasirodyk bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2019 01 31, 16:25)
Pritariu..
tai va ir norisi kad kas pasirodytu su Madison.. o dabar atrodo kad tik pirko tas trumpas visos
Rapoja o tu pati gal pirkai Madison?  4u.gif

Taip,pirkau.Madison ir pendleton,tad galiu palygint victory.gif biggrin.gif Bet aišku skonio reikalas smile.gif

Bet šiaip abi fainos,tikrai nepeikiu pendleton smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 31 sausio 2019 - 16:35
PENDLETON as vis dar ieskau pirkejos 4u.gif M dydis atiduodu uz 95 su siuntimu arba keiciu i MADISON masiskai pirkta s dydi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 31 sausio 2019 - 16:32
Aš pirkčiau medison 1 raudona m:)
Atsakyti
oi panos, griiuk negyvas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif visoms reikejo pendletonu kol buvo deficitas, kai ju yra reikia maddisonu biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 16:39)
oi panos, griiuk negyvas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  visoms reikejo pendletonu kol buvo deficitas, kai ju yra reikia maddisonu biggrin.gif biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

Man madisono kapišonas labai juokingas. Striukė graži, bet tas kailis kaip sniegūračkos tragiškas. Arba todėl, kad aš tų šunkailių nebais mėgstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 17:41)
Man madisono kapišonas labai juokingas. Striukė graži, bet tas kailis kaip sniegūračkos tragiškas. Arba todėl, kad aš tų šunkailių nebais mėgstu  biggrin.gif

kuo jis tau blogas ??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2019 01 31, 16:28)
LABAI faina. Ypač balta ir raudona:-) Pas draugę vakar apžiūrėjau. L balta, S juoda, o ir man ir jai reik M :-( L net su 170 cm ūgiu truputukä virš keliû. Kaip paltukas.

Mano raudona.Bet jaučiu balta irgi suuuper wub.gif Tik tepli unsure.gif biggrin.gif Jooo ji jau ilgesnė.Na kam ko reikia,kaip kam patinka.

JMD,man kailis fainas smile.gif Na,dar kart sakau-skoniai skirtingi ir nebūtinai turi sutapti,bet nereik savo nuomonės pateikt kaip vienintelės ir nepakartojamos.O tu tai mėgsti.
Atsakyti
LOFT OUTLET
-15%

vartotojo įkelta nuotrauka

LEVIS
-20% ir Free Shiping

JOESNEWBALANCEOUTLET

-20%
Dienos preke $24

BOBI BROWN
-25%

MACYS

DRJAYS
https://www.drjays.c...stsort=pricelow

YOOX

AHAVA

FRAGRANCESHOP
-30%

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 31, 17:54)
Mano raudona.Bet jaučiu balta irgi suuuper  wub.gif Tik tepli  unsure.gif  biggrin.gif Jooo ji jau ilgesnė.Na kam ko reikia,kaip kam patinka.

JMD,man kailis fainas smile.gif Na,dar kart sakau-skoniai skirtingi ir nebūtinai turi sutapti,bet nereik savo nuomonės pateikt kaip vienintelės ir nepakartojamos.O tu tai mėgsti.

man apskritai lygint pendletona ir 1 maddison nesamone, nes visiskai skirtingi modeliai biggrin.gif viena trumpa, kita ilga.. man pendeltonas pagal modeliuka pavasariui - rudeniui, o maddisonas labiau ziemai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 31, 14:34)

Ugg su avikailiu?
Atsakyti