Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Junkitės prie tanforless, visus kremus baigiu pabaigti jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelface @ 2019 01 31, 17:00)

angelface, 31 Sau 2019 - 17:00, parašė:

angelface, 31 Sau 2019 - 17:00, parašė:

Junkitės prie tanforless, visus kremus baigiu pabaigti jau  biggrin.gif

Junkitės prie tanforless, visus kremus baigiu pabaigti jau  biggrin.gif

ale kur cia deginies, kad saules nematyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 31, 16:34)

FotoVesta, 31 Sau 2019 - 16:34, parašė:

moteros, plyz, atvaziuokit siandien dar pasiimti prekiu kas neatsieme rolleyes.gif  bijau pagalvot kur as viska susikrausiu kai gausiu dar viena siunta biggrin.gif

moteros, plyz, atvaziuokit siandien dar pasiimti prekiu kas neatsieme rolleyes.gif  bijau pagalvot kur as viska susikrausiu kai gausiu dar viena siunta biggrin.gif

merginos gal kas is pavilnio/kalnenu dar vaziuos pasiimt...? ir galetu mano nediduka prigriebti? ax.gif
Atsakyti
O gal kuri ka gero pasakys apie Madison striuke ?? wub.gif
ar visos pasidave bandai ir prisipirko situ trumpu PENDLETON ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 31, 14:08)

rastafarinas, 31 Sau 2019 - 14:08, parašė:

rastafarinas, 31 Sau 2019 - 14:08, parašė:

su patalyne tai trudno. Vyrą siunčiau ieškot.  smile.gif

o dėl  pipirų nu tai čia stipru  fear.gif .
ir dar pasakyt kad jau "vien nuo pažiūrėjimo į pakelį kažkokie prasti, ", "suplyšę" [čia kaip tie Th batai ]  lotuliukas.gif

su patalyne tai trudno. Vyrą siunčiau ieškot.  smile.gif

o dėl  pipirų nu tai čia stipru  fear.gif .
ir dar pasakyt kad jau "vien nuo pažiūrėjimo į pakelį kažkokie prasti, ", "suplyšę" [čia kaip tie Th batai ]  lotuliukas.gif

Kur siuntėt? biggrin.gif

ale pipirai geri tongue.gif

QUOTE(Madam V @ 2019 01 31, 14:45)

Madam V, 31 Sau 2019 - 14:45, parašė:

Madam V, 31 Sau 2019 - 14:45, parašė:

Sveikos, Nu nesuprantu niekaip, kodėl į vienus postus ko bepaklaustų - pasipila patarimai, atsakymai, aš ko bepaklausčiau, nieko nesulaukiu

O jūs pasekit temą ir suprasit 😊

<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kriziukas" data-cid="72339318" data-time="1548923953"><div><p>Sveikos,

Nu nesuprantu niekaip, kodėl į vienus postus ko bepaklaustų - pasipila patarimai, atsakymai, aš ko bepaklausčiau, nieko nesulaukiu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O jūs pasekit temą ir suprasit 😊</p>

paaiškinkit plačiau 4u.gif

QUOTE(manouche @ 2019 01 31, 14:54)

manouche, 31 Sau 2019 - 14:54, parašė:

manouche, 31 Sau 2019 - 14:54, parašė:

Patalynę užsakinėjau Fėjos namuose ir Nostroj (internete susirastumėt), nes mano išvis nestandartiniai išmatavimai, tai Fėjos namų gavos ir kokybės ir kainos santykis geras. Bet čia kažkur prieš 1-1.5 m., gal pasikeitę kas dabar..

Patalynę užsakinėjau Fėjos namuose ir Nostroj (internete susirastumėt), nes mano išvis nestandartiniai išmatavimai, tai Fėjos namų gavos ir kokybės ir kainos santykis geras. Bet čia kažkur prieš 1-1.5 m., gal pasikeitę kas dabar..

taip, flanelę užsakinėdavau Nostroj viengulėms, nes man žiemą jaukiausia tokia patalynė, su satinu man šalta. Bet jie nesiuva 220x240, tai liksiu be flanelės unsure.gif
O Fėjos namai - ten skelbiasi, kad galima flanelę tokiam dydžiui užsakyti, bet deja, nusiunčiau užsakymą, ir nebus, atseit per siaura medžiaga, tai kam tada skelbti... unsure.gif

QUOTE(doruta @ 2019 01 31, 15:44)

doruta, 31 Sau 2019 - 15:44, parašė:

doruta, 31 Sau 2019 - 15:44, parašė:

O as Turkijoje patalynes, lovatieses  wub.gif

O as Turkijoje patalynes, lovatieses  wub.gif

Jaučiu reiks pavasarį patalynės Turkijoje ieškot biggrin.gif

QUOTE(rudaplauke @ 2019 01 31, 15:56)

rudaplauke, 31 Sau 2019 - 15:56, parašė:

rudaplauke, 31 Sau 2019 - 15:56, parašė:

as pabandziau ir dabar keisti nenoriu i kitokia - linine (storesnio tokio, minksto lino) patalyne.

as pabandziau ir dabar keisti nenoriu i kitokia - linine (storesnio tokio, minksto lino) patalyne.

Bet gi linas taip glamžosi blink.gif aišku, natūralu, faina, bet man tas glamžymasis kažkaip nelabai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2019 01 31, 16:13)

_evita_, 31 Sau 2019 - 16:13, parašė:

_evita_, 31 Sau 2019 - 16:13, parašė:

O gal kuri ka gero pasakys apie Madison striuke ??  wub.gif
ar visos pasidave bandai ir prisipirko situ trumpu PENDLETON  ax.gif  biggrin.gif

O gal kuri ka gero pasakys apie Madison striuke ??  wub.gif
ar visos pasidave bandai ir prisipirko situ trumpu PENDLETON  ax.gif  biggrin.gif

Madison man gražesnė už Pendleton.Smagi,šilta,faina striukė wub.gif Ir kailiukas didesnis,gražesnis nei ant pendleton biggrin.gif
Atsakyti
https://www.andrewma...edOption=559194 moxe uz 175 ax.gif nzn cia gera kaina ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2019 01 31, 16:44)

vaiduliauskis, 31 Sau 2019 - 16:44, parašė:

vaiduliauskis, 31 Sau 2019 - 16:44, parašė:

Dar kartą prašau, gal paimtumėt kas nors mano prekes, pasimčiau paskui nuo bet kur BIG, Ukmergės g. Senukų pusėje ax.gif Vaikai serga, tupiu namie.

Dar kartą prašau, gal paimtumėt kas nors mano prekes, pasimčiau paskui nuo bet kur BIG, Ukmergės g. Senukų pusėje ax.gif Vaikai serga, tupiu namie.

Jetus, kaip aš pamiršau, kad buvot rašę. Maniau jau bus kas paėmęs, kol man pavyks ištrūkti pasiimt, o paskui pasimiršo užklausti unsure.gif
Rašykit kitą kart man až, tikrai paimsiu 4u.gif
Atsakyti
o sita kam CG pr brangi ax.gif
https://www.andrewma...filled parka.do
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 31, 17:23)

rapoja, 31 Sau 2019 - 17:23, parašė:

rapoja, 31 Sau 2019 - 17:23, parašė:

Madison man gražesnė už Pendleton.Smagi,šilta,faina striukė  wub.gif Ir kailiukas didesnis,gražesnis nei ant pendleton  biggrin.gif

Madison man gražesnė už Pendleton.Smagi,šilta,faina striukė  wub.gif Ir kailiukas didesnis,gražesnis nei ant pendleton  biggrin.gif

Pritariu..
tai va ir norisi kad kas pasirodytu su Madison.. o dabar atrodo kad tik pirko tas trumpas visos
Rapoja o tu pati gal pirkai Madison? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 31, 16:34)

kaip sako welcome biggrin.gif kraukit į dėžes atgal, pasižymėkit kas kurioj dėžėj, kitaip pražūsit.
Atsakyti