Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 14:36)
tai tada navy nematet  biggrin.gif

Gyvai nemačiau biggrin.gif
Visos jos man gražios wub.gif
Atsakyti
Priminkite iš kur perkate populiariuosius ELIZABETH ARDEN GREEN TEA CREAM DEODORANT? Gal šiuo metu renkamas užsakymas?
Atsakyti
Ačiū labai komandai už prekes, sugaudymą ir Fotovestai už padalinimą su kantrybe 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pendletonas patiko. wub.gif Iškarto komplimentą gavau iš vaiko, kad labai graži. Nešiodama XS griebiau likusį S dydį, tai šiek tiek platokas, bet čia jau bus išspręsta su įsiuvimais dvejose vietose pas siuvėją.
Nesuprantu, kodėl parduodamų niekas negriebia, kam dydis tinka. Juolab Spygliz parduoda net pigiau nei mokėjo. Čia išsigando, kad kažkam platesnė. Bet turbūt platesnė, nes ėmė didesnį dydį nei neįioja. ax.gif
Griebčiau aš mamai XL, bet kad Rudsak dar nesunešiojo, tai sakys ir kam pirkai ir pragulės spintoje. O spalva irgi labai gera, nerėkianti wub.gif

Ir Jcrew švarkelį lininį rizikavau 2P pirkti ir net ant megztuko tiko, fainas toks, nors rankovės 3/4 bus, bet vasarai puikiai sueis wub.gif

Švarkas su buliu tikrai fainas ir maikučių spalvos mačiau gražios. Dar visko nesuspėjau išpakuoti, nėra kada. Reiks mažiuką užmigdžius lukštenti gėrius wub.gif

QUOTE(Alexia @ 2019 01 31, 14:55)
o kas su vežimu Didžiojoj  gatvėj 12 val ?  smile.gif įžūliai nužiūrėjau ir pagalvojau, kad mystique man vis tik ne taip žiūrėtųsi nei aukštai ir lieknai  unsure.gif  O vakar mačiau labai aptempta trumpute, na ir negražu. Ir dar juodos nebepatinka.
Apie prieskonius ... gal kas nori https://www.penzeys.com iš čia pasirinkt ?

Aš irgi jau žiūrinėjau, nes prieskoniai baigiasi, reikėtų papildyri atsargas ax.gif Prisijungčiau savaitgalį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 31 sausio 2019 - 15:34
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 15:07)
Sitie nerealus, nesioju jau n metu, dar litais pirkti, puikiai atrodo, kailis nesusimyne siltuteliai, ir tas kirstas aukstesnis priekis yra awesome  wub.gif

Aš irgi. Juodi mano. Norėčiau lyg kitų, nes tie pabodo. Bet nėra net kaip naujų pirkt nes šitie kaip nedėvėti atrodo. Pravalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2019 01 31, 17:20)
Priminkite iš kur perkate populiariuosius ELIZABETH ARDEN GREEN TEA CREAM DEODORANT? Gal šiuo metu renkamas užsakymas?

Aš prisijungčiau, jei bus renkamas.
Atsakyti
moteros, plyz, atvaziuokit siandien dar pasiimti prekiu kas neatsieme rolleyes.gif bijau pagalvot kur as viska susikrausiu kai gausiu dar viena siunta biggrin.gif
Atsakyti
EA dezikai fragrancenet po 5.66 dol
Atsakyti

Dedu Sierra su 25%, galima jungtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 sausio 2019 - 15:48
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 31, 16:34)
moteros, plyz, atvaziuokit siandien dar pasiimti prekiu kas neatsieme rolleyes.gif  bijau pagalvot kur as viska susikrausiu kai gausiu dar viena siunta biggrin.gif

Galiu paimti, jei nereikia savininkams bigsmile.gif
Atsakyti
Dar kartą prašau, gal paimtumėt kas nors mano prekes, pasimčiau paskui nuo bet kur BIG, Ukmergės g. Senukų pusėje ax.gif Vaikai serga, tupiu namie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 31 sausio 2019 - 15:45

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.ae.com
www.macys.com
www.columbia.com
www.belk.com
www.uniqlo.com
www.finishline.com
www.loftoutlet.com - 10%
www.hautelook.com
www.australialuxeco.com
www.bergdorfgoodman.com - $200 nuo $1000
www.joesnewbalanceoutlet.com - 20%
www.victoriassecret.com
www.ralphlauren.com - 40%
www.levis.com - 25%
www.loft.com - 40%
www.gant.com
www.dillards.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.crazy8.com
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.swansonsvitamins.com - 15%
www.fragranceshop.com - 30%
www.fragrancenet.com - 37%
www.vitacost.com
www.puritan.com - 25%
www.stockgno.com
www.walgreens.com - 15%
www.tanforless.com - 20%
www.bhcosmetics.com - 20%

Renkame:

Crest Noticeably White Whitestrips 20 ea - po $10.83
vartotojo įkelta nuotrauka

Puritan's Pride Hyaluronic Acid Beauty Cream - po $4.28

Puritan's Pride ABC Plus® Senior Multivitamin Multi-Mineral Formula - po $6.30

Crest 3d White Arctic Fresh Whitening Toothpaste - po $2.42
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 sausio 2019 - 16:01
QUOTE(FotoVesta @ 2019 01 31, 16:34)
moteros, plyz, atvaziuokit siandien dar pasiimti prekiu kas neatsieme rolleyes.gif  bijau pagalvot kur as viska susikrausiu kai gausiu dar viena siunta biggrin.gif

Aš net iki Vilniaus palėkčiau biggrin.gif registruokitės kam prekių nereik, pajamsiu rolleyes.gif
Atsakyti