Ačiū labai komandai už prekes, sugaudymą ir Fotovestai už padalinimą su kantrybe
Pendletonas patiko.
Iškarto komplimentą gavau iš vaiko, kad labai graži. Nešiodama XS griebiau likusį S dydį, tai šiek tiek platokas, bet čia jau bus išspręsta su įsiuvimais dvejose vietose pas siuvėją.
Nesuprantu, kodėl parduodamų niekas negriebia, kam dydis tinka. Juolab Spygliz parduoda net pigiau nei mokėjo. Čia išsigando, kad kažkam platesnė. Bet turbūt platesnė, nes ėmė didesnį dydį nei neįioja.
Griebčiau aš mamai XL, bet kad Rudsak dar nesunešiojo, tai sakys ir kam pirkai ir pragulės spintoje. O spalva irgi labai gera, nerėkianti
Ir Jcrew švarkelį lininį rizikavau 2P pirkti ir net ant megztuko tiko, fainas toks, nors rankovės 3/4 bus, bet vasarai puikiai sueis
Švarkas su buliu tikrai fainas ir maikučių spalvos mačiau gražios. Dar visko nesuspėjau išpakuoti, nėra kada. Reiks mažiuką užmigdžius lukštenti gėrius
QUOTE(Alexia @ 2019 01 31, 14:55)
o kas su vežimu Didžiojoj gatvėj 12 val ?
įžūliai nužiūrėjau ir pagalvojau, kad mystique man vis tik ne taip žiūrėtųsi nei aukštai ir lieknai
O vakar mačiau labai aptempta trumpute, na ir negražu. Ir dar juodos nebepatinka.
Apie prieskonius ... gal kas nori
https://www.penzeys.com iš čia pasirinkt ?
Aš irgi jau žiūrinėjau, nes prieskoniai baigiasi, reikėtų papildyri atsargas
Prisijungčiau savaitgalį