Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labas rytas, gal galit pakomentuoti ar amuage Honour kvepalai uz USD brangu?
https://www.maxaroma...ume/pid/15358/5
Atsakyti
Aciu komandai uz siuntini, kedai sunui tiko ir patiko. 4u.gif
Visgi Lp express greiciau dirba negu Omniva aciuks.gif thumbup.gif
Atsakyti
DILLARDS truksta vieno uzsakymo, ir imu

QUOTE(rasiuk @ 2020 04 23, 09:05)
Sveiki, ar yra koks kodukas vitacost? Aciu 4u.gif

Sveiki, 10%, didesnio paskutiniu metu nebeduoda

QUOTE(Lila @ 2020 04 23, 09:24)
Aciu komandai uz siuntini, kedai sunui tiko ir patiko.  4u.gif
Visgi Lp express greiciau dirba negu Omniva aciuks.gif  thumbup.gif

Aciu jums
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2020 04 22, 20:26)
Omg dezej jusu buvo ir net labai tvirtai uzpakuota tai net ir tokiu budu isdrasko  mega_shok.gif

Aha, nustebau ir as, nes dar tokio neteko matyt, panasu, jie ten kartais gerokai pameto siuntinius, bet svarbu viskas vietoj ir nesugadinta mirksiukas.gif

Aciu komandai uz siuntinuka!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liskit i BELK, geros RL kainos, papildomos nuolaidos nebera, raudonos kainos galutines
Atsakyti

Labas rytas. Gafsa, kas turi būti parašyta, kad batai su kailiu. Kiek žiūrėjau yoox, nerašo nieko apie bato vidaus sudėtį. Ar aš kažko nesuprantu? Na va, net ryte man jūsų batai vaidenasi prieš akis  :didis:​   Daug metų dėviu žiemą batus su natūraliu kailiu, bet LT batų kainos nedraugiškis mano piniginei tuo klausimu. Ačiū už atsakymą :aciuks: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2020 04 23, 08:47)
<p>Labas rytas. Gafsa, kas turi būti parašyta, kad batai su kailiu. Kiek žiūrėjau yoox, nerašo nieko apie bato vidaus sudėtį. Ar aš kažko nesuprantu? Na va, net ryte man jūsų batai vaidenasi prieš akis  didis.gif​   Daug metų dėviu žiemą batus su natūraliu kailiu, bet LT batų kainos nedraugiškis mano piniginei tuo klausimu. Ačiū už atsakymą aciuks.gif </p>

Reik atidžiai vepsot nuotraukas. Jau antrus pasiltintus nusiperku, nors aprasyme nieko. Tiesiog fotkese kailio krasciukas matosi.

-------------
Amouage kaina visai gera, kas del maxaroma klauset, imciau.
Atsakyti
Peiliukai sugrupavus po 9,74$
Atsakyti

Turim laisva TH megztini Sky Captain XL uz 12.08$

Turime laisva RL megztini Grey Heather M uz 14,99$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 balandžio 2020 - 09:19

butent,
pries trys menesius geguzes 11 uzsirasius buvau pas ortodonta , kaip jauciau ;)) busiu pirma paciente ir begte begsiu ... nes jau vizita praleidus del karantino esu ir su atsiklijavusiu breketu vaikstau biggrin.gif

o is kur jau zinot kas geguzes 11 atidarys stomatologijos klinikas? :unsure: nes kad ir baigsis karantinas, masiniai renginiai ir dar daug visko bus nepaleista.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 23 balandžio 2020 - 09:36
QUOTE(Gafsa @ 2020 04 23, 10:03)
Reik atidžiai vepsot nuotraukas. Jau antrus pasiltintus nusiperku, nors aprasyme nieko. Tiesiog fotkese kailio krasciukas matosi.

-------------
Amouage kaina visai gera, kas del maxaroma klauset, imciau.

buna parasyta, ne syki radau. isskirta nemaciau. bet aprasyme taip ir ne karta.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2020 04 23, 09:41)
Liskit i BELK, geros RL kainos, papildomos nuolaidos nebera, raudonos kainos galutines

na bet dingo viskas per minutes blink.gif
Atsakyti