Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2020 04 22, 12:32)
situos kedus pirkau pernai savo vaikui lenkijoj.

https://www.joesnewb...sx90-p/wsx90pla

jie nuostabiai grazus. meno akimis kokiu puse dydzio tikjrai mazinti, jei ne visu dydziu., nes as i 41 kojos neikisau. mano vaiko mylimiausi batai

o koks us dydis parašytas?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 04 22, 19:33)
o koks us dydis parašytas?

9,5 US, 41 EU, vidpadis 26,5 cm
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 22, 18:05)
Reikia melstis vakcinos. Oksfordas duoda 80 proc, kad bus iki rugsėjo ji. Kitaip bus batai batukai..  unsure.gif

Bet neblogai žmonėms laikosi karantino. Šiandien iškišom nosis į lauką, tai dieną tikrai mažai žmonių.. Gerokai daugiau vėlai vakare.

pas mus tai kieme futbolas.... blink.gif vaikų belekiek tėvų būrys, nors su kaukėm ir per atstumą, bet būriuojasi tikrai ne po du
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 22, 19:35)

Vidpadis 26.5? ax.gif
Atsakyti
Laukiu JOES uzsakymu su 10$ nuo 100$ nuolaida

Striuke aukstu kaklu

Striuke aukstu kaklu

Ilgas dzemperis

Ilgas dzemperis

Ilgas dzemperis

Mergaitiskas hoodie

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 22, 18:35)

ačiū!
reik man tada 11 bandyt, gal įkišiu savo lapcę
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 04 22, 20:02)
mano dirbs irgi viena, gegužei užrašiau savo vyrukus, sako negaliu abiejų priimti...jau tryse būsim:) bet sakau gi sūnus su tėčiu.....tai ką, stovėsiu lauke ir lauksiu kada sūnų įleist biggrin.gif

Norejau pasakyti,kad butent ir labiausia bijau,ne ten sutiktu klientu,o kirpejos.. unsure.gif
Juk ji su visais klientais artima rysi tures ,o tu klientu issivaizduoju kokios virtines dabar praeis.. rolleyes.gif Joms uzsikresti tai manau labai didele galimybe dabar..
Ai palauksi dar biggrin.gif
Atsakyti
Vyriski Nike Air Max

CK skusto kailio leopardiniai bateliai

Carl Lagerfeld zomsines balerinos

MK odiniai smailanosiai

Atsakyti

Man irgi pakeite pastomata LP express, tik pasiseke, kad kitam artimiausiam laisvu vietu buvo. Bet vat pats siuntinys tai isdraskytas buvo, gerai bent, kad nieko netruko, nes pamacius toki tai neramu pasidare ar viska rasiu viduj unsure.gif

Omg dezej jusu buvo ir net labai tvirtai uzpakuota tai net ir tokiu budu isdrasko  :mega_shok: 

Atsakyti
ADIDAS papildoma 30% nuolaida sale

Moteriskos kelnes

Moteriskos kelnes

Moteriska striuke

REEBOK papildoma 60% sale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 balandžio 2020 - 19:55
QUOTE(Jovita 35 @ 2020 04 22, 18:47)
Norejau pasakyti,kad butent ir labiausia bijau,ne ten sutiktu klientu,o kirpejos.. unsure.gif
Juk ji su visais klientais artima rysi tures ,o tu klientu issivaizduoju kokios virtines dabar praeis.. rolleyes.gif  Joms uzsikresti tai manau labai didele galimybe dabar..
Ai palauksi dar biggrin.gif

Aš irgi, - norėjau norėjau, mat buvau suplanavus kaip tik "ant karantino" laiko, nuo seniau dar. O dabar baisoka jau kažkaip eit, nžn... smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2020 04 22, 18:29)
Nu tai dėl to ir reikia pirmomis užsirašyti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

butent,
pries trys menesius geguzes 11 uzsirasius buvau pas ortodonta , kaip jauciau ;)) busiu pirma paciente ir begte begsiu ... nes jau vizita praleidus del karantino esu ir su atsiklijavusiu breketu vaikstau biggrin.gif

Atsakyti