Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tatti @ 2019 01 31, 14:15)
<p>Merginos, prisipažinkit rolleyes.gif : aukšta šviesiaplaukė, juodas ilgas Canada Goose paltas wub.gif šiandien apie 11 val. Litexpo Norfoje? Net mano vyrui patiko, kas labai keista, nes jam drabužiai nerūpi  biggrin.gif​ </p>

o kas su vežimu Didžiojoj gatvėj 12 val ? smile.gif įžūliai nužiūrėjau ir pagalvojau, kad mystique man vis tik ne taip žiūrėtųsi nei aukštai ir lieknai unsure.gif O vakar mačiau labai aptempta trumpute, na ir negražu. Ir dar juodos nebepatinka.
Apie prieskonius ... gal kas nori https://www.penzeys.com iš čia pasirinkt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 31 sausio 2019 - 13:56
QUOTE(Madam V @ 2019 01 31, 14:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kriziukas" data-cid="72339318" data-time="1548923953"><div><p>Sveikos,

Nu nesuprantu niekaip, kodėl į vienus postus ko bepaklaustų - pasipila patarimai, atsakymai, aš ko bepaklausčiau, nieko nesulaukiu vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O jūs pasekit temą ir suprasit 😊</p>

o ką pasekus temą galima suprasti biggrin.gif
Papildyta:
JCREW sale skyrius tiesiog perpildytas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2019 01 31, 15:54)
Patalynę užsakinėjau Fėjos namuose ir Nostroj (internete susirastumėt), nes mano išvis nestandartiniai išmatavimai, tai Fėjos namų gavos ir kokybės ir kainos santykis geras. Bet čia kažkur prieš 1-1.5 m., gal pasikeitę kas dabar..

Aš irgi patalyne Nostroj perku. Ypač rankšluosčiai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 31 sausio 2019 - 14:10

Gal turit ką nors faino parduoti mergaitei 10m? einam į Gimtadienį, nieko neturiu... Reikia Vilniuje, vėliausiai ryt ...  Gal kas turit ką nors atliekamo? apie 15/ iki 20 eur?

brūkštelkit až ;) ačiū!  

Atsakyti
https://www.ralphlau...=women-clothing
gal kuri situos gavot?
Papildyta:
QUOTE(Spyglelis @ 2019 01 31, 15:10)
<p>Gal turit ką nors faino parduoti mergaitei 10m? einam į Gimtadienį, nieko neturiu... Reikia Vilniuje, vėliausiai ryt ...  Gal kas turit ką nors atliekamo? apie 15/ iki 20 eur?
</p><p>brūkštelkit až ;) ačiū!  
</p>

Tokiais atvejais eini i ikea ir perki piesimo priemoniu kalna biggrin.gif jei vaikas megsta piest biggrin.gif
visada pasiteisina, nes dazniausiai gauna pvz lego biggrin.gif
kai buna sale reik uzsipirkt justice, jcrew kupriniu ir kt smulkmenu 4u.gif
cia mokau, nes pati is drauges pasimokiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2019 01 31, 14:55)
o kas su vežimu Didžiojoj  gatvėj 12 val ?  smile.gif įžūliai nužiūrėjau ir pagalvojau, kad mystique man vis tik ne taip žiūrėtųsi nei aukštai ir lieknai  unsure.gif  O vakar mačiau labai aptempta trumpute, na ir negražu. Ir dar juodos nebepatinka.
Apie prieskonius ... gal kas nori https://www.penzeys.com iš čia pasirinkt ?

juoda pirkciau nebent 50 proc nuolaida butu biggrin.gif siryt kaip tik kai veziau maze i darzeli moteris su juo rosclair parka buvo. tikrai nepirkciau juodos... raudona labai patenkinta biggrin.gif vyras nepameta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Patalynes perka Turkijos pirkimų grupėse.
Ir aš gundaus biggrin.gif
Atsakyti

Tokiais atvejais eini i ikea ir perki piesimo priemoniu kalna biggrin.gifjei vaikas megsta piest biggrin.gif
visada pasiteisina, nes dazniausiai gauna pvz lego biggrin.gif
kai buna sale reik uzsipirkt justice, jcrew kupriniu ir kt smulkmenu 4u.gif
cia mokau, nes pati is drauges pasimokiau biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ačiū, @spygliz, vis planuoju, ale paskui galvoju, ką reiks daryt su tais mergiškais reikalais, kai vien bernai auga :D bet reiks. Šįkart reik DABAR :)

Beje, atsiėmiau kalną jcrew vaikiškų- nu nerealūs- mažylis visas maikes baigia pranešiot, nors dar truputį suknelės :D Vyrui pirštines pirkau, tai L didokos, bet nešioja, sakė smagios.

o OldNavy marškinukai moteriški su kokteiliukais- superiniai :)

Ačiū!

P.S. paskutinį kartą patalynę LIDL pirkau ( medvilnė/satinas)- labai smagi ir kaina super draugiška ;)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 31 sausio 2019 - 14:25
BERGDORF GOODMAN 200$ nuo 1000$ nuolaida, galioja ir kosmetikai, iseina apie 19-20%, prisides tax
vartotojo įkelta nuotrauka

BANANA REPUBLIC papildoma 64% nuolaida sale su dviem kodais

DILLARDS

JCREW FACTORY

GAP papildoma 50% nuolaida prekems, kuriu kainos baigiasi .99$ ar .97$

MACYS

NEIMAN MARCUS

OLD NAVY

SIERRATRADINGPOST

WALGREENS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 sausio 2019 - 14:26
QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 31, 14:08)
su patalyne tai trudno. Vyrą siunčiau ieškot.  smile.gif

OMG bigsmile.gif jei aš pasiųsčiau vyrą patalynės, miegmaišius nupirktų kokius nors high tech biggrin.gif

Man IKEA patalynė patinka, turiu vieną pirktą tada, kai tik IKEA Vilniuje atsidarė. Satininė, nereali. Dabar tik ją ir naudoju ištisai, todėl skalbiu labai dažnai, o ji kaip nauja.

O po kokiomis antklodėmis vaikai miega? Man reikia mažei, nežinau ką pirkti. Dabar po šilkine miega, bet jau išaugo.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 31, 14:08)
čia tikrai Kaune?

Taip taip, aukstuose sanciuose.
http://www.verkiuodontologija.lt
Atsakyti
Nerealus su avikailiu, paskutine pora, griebkit, kam dydis tinka

Vyriski Australia Luxe su avikailiu visai krikscioniska kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 sausio 2019 - 14:31
QUOTE(Alexia @ 2019 01 31, 13:55)
o kas su vežimu Didžiojoj  gatvėj 12 val ?  smile.gif įžūliai nužiūrėjau ir pagalvojau, kad mystique man vis tik ne taip žiūrėtųsi nei aukštai ir lieknai  unsure.gif  O vakar mačiau labai aptempta trumpute, na ir negražu. Ir dar juodos nebepatinka.

Aš vakar dvi moteris su Mystique juodom mačiau, tai net atsisukus žiūrėjau smile.gif
Na, man labai labai juodos ilgos wub.gif wub.gif
Atsakyti