Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2019 01 31, 10:56)
[]
Verkiu klinika, gyd Irma Rauliene. Nuostabi,kruopsti ir atsakinga.
[]

čia tikrai Kaune?

QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 11:37)
Realiai esu pardavus kokius max 5 daiktus  biggrin.gif per daugiau nei 10 pirkimo metu  biggrin.gif

geriau kai nereik parduoti, nes, mano manymu, tai būna taip (bet čia ne į jūsų postu reply'jus, apskritai): pirkėja vertina tą prekę, o galimi pirkėjai - ne. Ir jiem giliai dzin, kad tu ten gaudei, laukei, stebėjai žmogus.

QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 11:50)
Ale rimtai biggrin.gif  VILNIUS
Laaabai retas atvejis, tikrai mirksiukas.gif
apie šokius, dainavimus klausiau savo dukroms, dar anksčiau apie UGG batus, apie patalynę biggrin.gif 
nu va.. unsure.gif

su patalyne tai trudno. Vyrą siunčiau ieškot. smile.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 12:16)
[]
Jau geriau saviems neparduot, nes paskui dar jautiesi kaltas, jei vėliau drabužis ar batai nebepatinka...
arba ir pirkti iš giminių labai sudėtinga - mes pvz. pipirų nusipirkom už 89 Eur.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif
[]

ti va, kai gauna papigiai ko nevertina,kainų nežino, kokybės - tai ir babmaliuoja biggrin.gif
o dėl pipirų nu tai čia stipru fear.gif .

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 31, 12:19)
Veltui negrazinot...

ir dar pasakyt kad jau "vien nuo pažiūrėjimo į pakelį kažkokie prasti, ", "suplyšę" [čia kaip tie Th batai ] lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 31 sausio 2019 - 13:11

Merginos, prisipažinkit :rolleyes: : aukšta šviesiaplaukė, juodas ilgas Canada Goose paltas :wub: šiandien apie 11 val. Litexpo Norfoje? Net mano vyrui patiko, kas labai keista, nes jam drabužiai nerūpi  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 31, 14:08)
geriau kai nereik parduoti, nes, mano manymu, tai būna taip (bet čia ne į jūsų postu reply'jus, apskritai): pirkėja vertina tą prekę, o galimi pirkėjai - ne. Ir jiem giliai dzin, kad tu ten gaudei, laukei, stebėjai žmogus.

Rastafarinai nenoriu net įsivaizduok kokia būtų prekės kaina visa tai įvertinus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aš Dillards'e pirmiausia Givenchy bižuteriją pračekinu. Kokybė nereali wub.gif. Prieš 7 metus pirktus auskarus nešioju nešioju, nu net akutė nei viena neiškritus ir tebeblizga.

Pritariu del Givenchy  :sutinku:  turiu verini su  a la perlais  - kokybe super! 

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 13:15)
Rastafarinai nenoriu net įsivaizduok kokia būtų prekės kaina visa tai įvertinus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tada jau neįkainojama...
Atsakyti
QUOTE(tatti @ 2019 01 31, 13:15)
<p>Merginos, prisipažinkit rolleyes.gif : aukšta šviesiaplaukė, juodas ilgas Canada Goose paltas wub.gif šiandien apie 11 val. Litexpo Norfoje? Net mano vyrui patiko, kas labai keista, nes jam drabužiai nerūpi  biggrin.gif​ </p>

Vyrui patiko šviesiaplaukė ar gūsė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 13:23)

As irgi norejau klaust, gal turinys labiau nei ipakavimas? biggrin.gif

Dar pora Dillards uzsakymu ir ship issidalins po 1$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 sausio 2019 - 13:24

Vyrui patiko šviesiaplaukė ar gūsė  :D

tikiuosi, kad Goose labiau  :D  sakė, jog ne grožis moteriai svarbiausia :P jam dar labiau nei paltas tos moters Lexus' as patiko  :B 

Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2019 01 31, 14:52)
Reikia patarimo 4u.gif  gal kas pirkot siemet is Factory tuos mergaitiskus melynus paltukus, jie tikrai nes pukiniai? https://factory.jcre...ame=navytinkami musu ziemoms? Ar su 128 cm kitai ziemai 8 dydis bus jau mazas? Imti 10 ? Aciu atsakiusioms 4u.gif

Pernai pirkta tikrai pukine (siemet sako, kad jos nepukines). 10metei 142 ugio 12 dydis didelis, siemet nenesiojom. Plona ji man neziemine, rudenine.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 14:23)

QUOTE(linamog @ 2019 01 31, 14:23)
As irgi norejau klaust, gal turinys labiau nei ipakavimas? biggrin.gif

QUOTE(tatti @ 2019 01 31, 14:37)
tikiuosi, kad Goose labiau  biggrin.gif</span><span>  sakė, jog ne grožis moteriai svarbiausia tongue.gif

Mystique parkoj ir as kazkam grazi pasirodziau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Nu nesuprantu niekaip, kodėl į vienus postus ko bepaklaustų - pasipila patarimai, atsakymai, aš ko bepaklausčiau, nieko nesulaukiu unsure.gifunsure.gif

O jūs pasekit temą ir suprasit 😊

Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 12:16)
ai, dėl patalynės, noriu kokybiškos, tik ne už kosminę sumą biggrin.gif  Bėda, kad išmatavimai 220x240. Siųstis labai brangu, nes svoris nežmoniškas susidaro..
Patalynę užsakinėjau Fėjos namuose ir Nostroj (internete susirastumėt), nes mano išvis nestandartiniai išmatavimai, tai Fėjos namų gavos ir kokybės ir kainos santykis geras. Bet čia kažkur prieš 1-1.5 m., gal pasikeitę kas dabar..
Atsakyti