Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Smaguma @ 2019 01 31, 13:05)
<...>
Man tai vis pavykdavo netikusius parduot. Bet blogiausia turbūt parduot pažįstamiems. Parsisiunti už puikią kainą pvz. dvejus TH ilgaaulius odinius puikius batus, vienus pasiūlai draugei ar sesei, nes nu nerasi LT tokių už tiek. Paima, o paskui po metų prasideda: ai tai gal didoki, tai čia atplyšo doh.gif Lyg pirkdamos man paslaugą darytų.

ne tik parduot pažįstamiems blogai.. užklausė pažįstama kur MK batus pirkau, nes patiko, o Lietuvoje tokių nematė, daviau kontaktus tarpininkių. Dabar jai vis kas nors blogai, tą ir aną blogai daro tarpininkės ir skundžiasi man. Nepatinka - nepirk biggrin.gif sorry už "gerą" klientę biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 31, 13:19)
Veltui negrazinot...

Nes nepatogu. Užtai ir sakau, geriau iš giminių nepirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2019 01 31, 11:50)
A rimtai? Boyfirenduos? biggrin.gif Nu as visa juicy tokia, slaunis - 62...  victory.gif

Nu nžn, pas man tiek pat ir niekaip į 32 blink.gif bet gal bandykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 12:32)
Nes nepatogu. Užtai ir sakau, geriau iš giminių nepirkti ax.gif

O jiems patogu tokius siurprizus krest? bigsmile.gif saskaita mat atsius...nes jei pasakys is karto- varys su savo pipirais namo biggrin.gif butumet gera pamoka dave jiems... Bliamba, pastu nusiusciau atgal... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 12:16)
Apie šiuos batus klausiau:
https://www.ugg.com/...-boot/3275.html
Esu pirkusi, jei gerai pamenu, už 79 dolerius, sunešiojo jau, įdomu ar dar realu gauti panašia kaina ar jau nesitikėt? norėčiau vėl tokius užsakyt..

ai, dėl patalynės, noriu kokybiškos, tik ne už kosminę sumą biggrin.gif  Bėda, kad išmatavimai 220x240. Siųstis labai brangu, nes svoris nežmoniškas susidaro..

Aamazon yra, matau, tik nezinau, kokio dydzio, spalvos reikia.

As tokiu ismatavimu pirkau Senukuose medvilnini komplekta uz 8-9eur keliu skirtingu rastu, visai nebloga, ne luxury, bet ekonominej klasej tikrai nebloga.
Atsakyti
Bandau laimęsmile.gif Ieškau iš nordo juodų ugg 9 jei kam netiko pasiūlykite;)
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 11:16)

ai, dėl patalynės, noriu kokybiškos, tik ne už kosminę sumą biggrin.gif  Bėda, kad išmatavimai 220x240. Siųstis labai brangu, nes svoris nežmoniškas susidaro..

Aš jei ką saviems parsiunčiu, paskui pastoviai turiu atklausyt: tas netiko, tas nepatiko, amerikonai blogi biggrin.gif
oi, bet neteršiu eterio.

O kas yra kosminė kaina?
Zara Home 220x240 įvairių siūlo, pvz https://www.zarahome...11.html?ct=true

Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 13:16)
Apie šiuos batus klausiau:
https://www.ugg.com/...-boot/3275.html
Esu pirkusi, jei gerai pamenu, už 79 dolerius, sunešiojo jau, įdomu ar dar realu gauti panašia kaina ar jau nesitikėt? norėčiau vėl tokius užsakyt..

Jau geriau saviems neparduot, nes paskui dar jautiesi kaltas, jei vėliau drabužis ar batai nebepatinka...
arba ir pirkti iš giminių labai sudėtinga - mes pvz. pipirų nusipirkom už 89 Eur.
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif
Pradėjo prekiauti kažkokiais įpatingais, sako, gal norit išbandyt, sakom su vyru norim, atvežė gal 8 pakelius po 15 gr., klausiam kiek skolingi, sako, ai dabar neturiu laiko, atsiųsiu sąskaitą, pavedimą padarysit. Atsiuntė biggrin.gif  gavom lengvą šoką, betgi jau negrąžinsi saviems tų pipirų biggrin.gif Tai dabar turim mandrų pipirų biggrin.gif

Patalynę aš siunčiuosi iš UK, nes tokie pat išmatavimai. Pabrangsta, bet LT už pasiuvimą paprašė 80 eur, iš UK už tą kainą 2 komplektai drąsiai išeina. Labai gera kokybė Catherine Lansfield firmos. Turiu šią baltą ir dar kelias tos firmos. Vienai jau tikrai 4 metai, bet nei spalva nusiskalbė, nei medžiaga susiburbuliavo. Beveik visų prie kūno medvilnė, o gražus viršus sintetinis.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2019 01 31, 13:36)
O jiems patogu tokius siurprizus krest?  bigsmile.gif  saskaita mat atsius...nes jei pasakys is karto- varys su savo pipirais namo biggrin.gif  butumet gera pamoka dave jiems... Bliamba, pastu nusiusciau atgal... ax.gif

ai, nenusiuntėm :Dtegu ant sąžinės jiems gula. tik su vyru sakėm, daugiau tokie bajeriai nepraslys su mumis biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2019 01 31, 13:36)
Aamazon yra, matau, tik nezinau, kokio dydzio, spalvos reikia.

As tokiu ismatavimu pirkau Senukuose medvilnini komplekta uz 8-9eur keliu skirtingu rastu, visai nebloga, ne luxury, bet ekonominej klasej tikrai nebloga.

10,5 juodi arba tamsiai tamsiai rudi. Kai žiūrėjau Amazon, nebuvo tinkamo dydžio..

aš kažkaip niekada nepagalvojau, kad senukuose patalynė būtų geros kokybės, vis ieškau kitur, bet reikės pasižvalgyti ir Senukuose 4u.gif

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2019 01 31, 13:39)
O kas yra kosminė kaina?
Zara Home 220x240 įvairių siūlo, pvz https://www.zarahome...11.html?ct=true

Na man už patalynės komplektą virš 100 Eur yra daug, gaila kažkaip.
Ačiū, pažiūrėsiu Zaroj 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ruteliukste @ 2019 01 31, 13:39)
Patalynę aš siunčiuosi iš UK, nes tokie pat išmatavimai. Pabrangsta, bet LT už pasiuvimą paprašė 80 eur, iš UK už tą kainą 2 komplektai drąsiai išeina. Labai gera kokybė Catherine Lansfield firmos. Turiu šią baltą ir dar kelias tos firmos. Vienai jau tikrai 4 metai, bet nei spalva nusiskalbė, nei medžiaga susiburbuliavo. Beveik visų prie kūno  medvilnė, o gražus viršus sintetinis.

super, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Reikia patarimo 4u.gif gal kas pirkot siemet is Factory tuos mergaitiskus melynus paltukus, jie tikrai nes pukiniai? https://factory.jcre...ame=navytinkami musu ziemoms? Ar su 128 cm kitai ziemai 8 dydis bus jau mazas? Imti 10 ? Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2019 01 31, 12:52)
Reikia patarimo 4u.gif  gal kas pirkot siemet is Factory tuos mergaitiskus melynus paltukus, jie tikrai nes pukiniai? https://factory.jcre...ame=navytinkami musu ziemoms? Ar su 128 cm kitai ziemai 8 dydis bus jau mazas? Imti 10 ? Aciu atsakiusioms 4u.gif

Pirkau 4u.gif Lyg ne pukinis, dabar is mokyklos vaika paimineju, tai negaliu paziureti, grizusi, galesiu patikslinti. Uz J.Crew tikrai gerokai plonesnis. Bet as tokio ir norejau rudeniui, pavasario pradziai, nes siltu daugybe, o va tokiu pereinamu, ilgesnio modelio mazai. Jei ugis dabar 128, imciau 10 kitiems metams tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 31 sausio 2019 - 13:03
QUOTE(Smaguma @ 2019 01 31, 12:05)
Nepirkot Faux-fur coat XS dydžio niekas?

Pirkau per kitur, bet dar negavau 4u.gif
Atsakyti