Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(milldute @ 2019 01 31, 11:34)
Aciu uz rekomendacijas, bandysiu spraustis i 31 biggrin.gif

O šlaunytės apimtis kokia? Nes aš užstrigau būtent ties jom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 31, 11:47)
Kad jus net miesto neparaset. ax.gif

Ale rimtai biggrin.gif VILNIUS

QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 11:50)
niekada nesulaukiat atsakymo?

Laaabai retas atvejis, tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2019 01 31, 11:59)
o ko klausėt? Gal aš žinosiu  biggrin.gif

apie šokius, dainavimus klausiau savo dukroms, dar anksčiau apie UGG batus, apie patalynę biggrin.gif

QUOTE(Alexia @ 2019 01 31, 12:30)
aj man irgi taip

nu va.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 11:44)
O šlaunytės apimtis kokia? Nes aš užstrigau būtent ties jom  biggrin.gif

A rimtai? Boyfirenduos? biggrin.gif Nu as visa juicy tokia, slaunis - 62... victory.gif
Atsakyti

Labai sunku parduot jei kas netinka. Bet buvo: ir padaviau ir pirkau ir mainiausi thumb_yello.gif
Visiškai pritariu, tik mainytis man neteko 

Nors ne, vis tik ir mainiausi kartą  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitilda: 31 sausio 2019 - 12:02
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 11:50)
apie šokius, dainavimus klausiau savo dukroms, dar anksčiau apie UGG batus, apie patalynę biggrin.gif 

O ka apie UGG su patalyne? ax.gif

JCREW FACTORY 50% clearance, mergaitiskos striukes po 35$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 sausio 2019 - 12:03

Realiai esu pardavus kokius max 5 daiktus biggrin.gifper daugiau nei 10 pirkimo metu biggrin.gif

Gal gerai mokat nupirkti ir tik tie 5 daiktai netiko?  :wub:​ 

Atsakyti
Mergaitės, ar turite pradėtąr rinkti urbandecay? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2019 01 31, 12:00)
Mergaitės, ar turite pradėtąr rinkti urbandecay?  4u.gif

Sveiki, ne

DILLARDS laukiu dar poros uzsakymu ship padalijimui ir imu krepsi
Atsakyti
Aš irgi nesulaukiau komentarų, prisijungiau gal po 5 metų nerimo apimta ir visiškas ignoras biggrin.gif Nebėra jau mano pažįstamų turbūt biggrin.gif

Nepirkot Faux-fur coat XS dydžio niekas?

Man tai vis pavykdavo netikusius parduot. Bet blogiausia turbūt parduot pažįstamiems. Parsisiunti už puikią kainą pvz. dvejus TH ilgaaulius odinius puikius batus, vienus pasiūlai draugei ar sesei, nes nu nerasi LT tokių už tiek. Paima, o paskui po metų prasideda: ai tai gal didoki, tai čia atplyšo doh.gif Lyg pirkdamos man paslaugą darytų.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2019 01 31, 12:53)
O ka apie UGG su patalyne? ax.gif

Apie šiuos batus klausiau:
https://www.ugg.com/...-boot/3275.html
Esu pirkusi, jei gerai pamenu, už 79 dolerius, sunešiojo jau, įdomu ar dar realu gauti panašia kaina ar jau nesitikėt? norėčiau vėl tokius užsakyt..

ai, dėl patalynės, noriu kokybiškos, tik ne už kosminę sumą biggrin.gif Bėda, kad išmatavimai 220x240. Siųstis labai brangu, nes svoris nežmoniškas susidaro..

QUOTE(Smaguma @ 2019 01 31, 13:05)
Man tai vis pavykdavo netikusius parduot. Bet blogiausia turbūt parduot pažįstamiems. Parsisiunti už puikią kainą pvz. dvejus TH ilgaaulius odinius puikius batus, vienus pasiūlai draugei ar sesei, nes nu nerasi LT tokių už tiek. Paima, o paskui po metų prasideda: ai tai gal didoki, tai čia atplyšo doh.gif Lyg pirkdamos man paslaugą darytų.

Jau geriau saviems neparduot, nes paskui dar jautiesi kaltas, jei vėliau drabužis ar batai nebepatinka...
arba ir pirkti iš giminių labai sudėtinga - mes pvz. pipirų nusipirkom už 89 Eur.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif
Pradėjo prekiauti kažkokiais įpatingais, sako, gal norit išbandyt, sakom su vyru norim, atvežė gal 8 pakelius po 15 gr., klausiam kiek skolingi, sako, ai dabar neturiu laiko, atsiųsiu sąskaitą, pavedimą padarysit. Atsiuntė biggrin.gif gavom lengvą šoką, betgi jau negrąžinsi saviems tų pipirų biggrin.gif Tai dabar turim mandrų pipirų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaguma @ 2019 01 31, 12:05)
Aš irgi nesulaukiau komentarų, prisijungiau gal po 5 metų nerimo apimta ir visiškas ignoras  biggrin.gif Nebėra jau mano pažįstamų turbūt  biggrin.gif

Nepirkot Faux-fur coat XS dydžio niekas?

Kitoj temoj juos masiskai pirko man rodos. Nu, bet ir drauges pas jus... biggrin.gif skrudzai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 12:16)

Pradėjo prekiauti kažkokiais įpatingais, sako, gal norit išbandyt, sakom su vyru norim, atvežė gal 8 pakelius po 15 gr., klausiam kiek skolingi, sako, ai dabar neturiu laiko, atsiųsiu sąskaitą, pavedimą padarysit. Atsiuntė biggrin.gif  gavom lengvą šoką, betgi jau negrąžinsi saviems tų pipirų biggrin.gif Tai dabar turim mandrų pipirų biggrin.gif

Veltui negrazinot...
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 12:16)
Apie šiuos batus klausiau:
https://www.ugg.com/...-boot/3275.html
Esu pirkusi, jei gerai pamenu, už 79 dolerius, sunešiojo jau, įdomu ar dar realu gauti panašia kaina ar jau nesitikėt? norėčiau vėl tokius užsakyt..

ai, dėl patalynės, noriu kokybiškos, tik ne už kosminę sumą biggrin.gif  Bėda, kad išmatavimai 220x240. Siųstis labai brangu, nes svoris nežmoniškas susidaro..

O ikejos netinka? Nera ji labai mandra, bet, kaip as nemegstu visokiu rastu, geliu, ornamentu patalyneje, tai labai labai patinka. O ir kokybe puiki, bet butent sitos serijos, kitos nelabai... svelni lyg su blizgesiu audinys, nesiojasi skalbiasi puikiai, medvilne su lajoceliu- zodziu, tikrai puiki patalyne ir dar puikesne kaina smile.gif https://www.ikea.lt/...ka-art-60337136
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 31 sausio 2019 - 12:28