Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2019 01 31, 10:28)
As tai jau net  nematau tokiu eterio  tersalu, cia kaip ''ieskau ieskau, visos padeeekit, raskit'', o kai randi- prasideda nosies krapstymas ir trynimas- ''ieskokit is naujo''.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2019 01 31, 09:30)
Sveiki,

pakomentuokite prasau Ralph Laurent dzinsus (boyfriend), ar jie atitinka dydi, ar i didesne puse? Koki dydi reiketu imti su 109 cm uzpakaliu? ;)

ir aplamai kaip jie, lyginant su Diesel, Armani Jeans?

labai retai uzsuku, tik kai uzeina pirkimo krize... Zinau, kad daug kas cia turi, tai labai tikiuosi pagalbos ax.gif

Manau, 31 dydi, jie i didesne puse. Kokybe liuks, minksti, gerai stiliovai apdoroti, verta bandyt.
Atsakyti
QUOTE(milldute @ 2019 01 31, 10:30)
Sveiki,

pakomentuokite prasau Ralph Laurent dzinsus (boyfriend), ar jie atitinka dydi, ar i didesne puse? Koki dydi reiketu imti su 109 cm uzpakaliu? ;)

ir aplamai kaip jie, lyginant su Diesel, Armani Jeans?

labai retai uzsuku, tik kai uzeina pirkimo krize... Zinau, kad daug kas cia turi, tai labai tikiuosi pagalbos ax.gif

dieselio priklausomai nuo modelio, bet jei imant viduriuka siai dienai reikia 29 (skinny) fayzas turiu nuo 27 iki 29, skinzee 28, jcrew dzinsai is tall 28, visi ralfuko boyfriendai 28 dydzio, denim&supply reikia 29 dazniausiai.RL turiu skinny keleta 27, bet tokie tik tik, pavalgius nesidedu biggrin.gif klubai mano 99-100.
Atsakyti
Pirkciau UGG US10(41). Kur as buvau, kai tokiom kainom pardavinejo blink.gif turiu prasyma surast kaip tik
Atsakyti
RL papildoma 40% krepsy sale prekems

Odines pirstines

Metalizuotos odos loaferiai

Odine pinigine

Leopardiniai mokasinai

Neriniu suknele

Ilga metalizuota suknia

Odine rankine
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti odontologą Kaune 4u.gif
Dukrai studentei reikia
Atsakyti
DILLARDS geros kainos, laukiu prisijungianciu ship pasidalinimui
Atsakyti
Sveikos,

Nu nesuprantu niekaip, kodėl į vienus postus ko bepaklaustų - pasipila patarimai, atsakymai, aš ko bepaklausčiau, nieko nesulaukiu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 30, 16:57)
Mamos, patarkit kur leisti dukras (10 m.) šokiams ir dainavimui. Nu zyzia jau kurį laiką, kad badmintonas nebeįdomu, nori vėl šokt ir dainuot. Esam lankę Džimbą, na bet ten tuštybių mugė... unsure.gif

Kad jus net miesto neparaset. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 11:39)
Sveikos,

Nu nesuprantu niekaip, kodėl į vienus postus ko bepaklaustų - pasipila patarimai, atsakymai, aš ko bepaklausčiau, nieko nesulaukiu unsure.gif  unsure.gif

niekada nesulaukiat atsakymo?
Atsakyti
Labas rytas merginos, pirmiausiai didelia aciu komandai ir Loren wub.gif nors as negavau jokiu super dideliu daiktu,bet viakas patiko tik ne viskas tiko biggrin.gif
Todel siulau Jcrew maudomuka, man jis per torsa trumpokas,bet siaip nerealiai kokybiskas ir grazus. Kokybe kaip mano triumfo maudymkiu. Tik mano spalva turkio,dydis 16, kaina 14€
QUOTE(kavamale @ 2019 01 31, 10:42)
Pirkciau UGG US10(41). Kur as buvau, kai tokiom kainom pardavinejo  blink.gif turiu prasyma surast kaip tik

As tai su viena nare tookia schema sudarem biggrin.gif buvau prasiusi sitoj temoj,kad bus Ugg 10 dydzio is karto man komanda uzrasytu. Tai viena nare pagavo juos wub.gif ir perleido komandai, tiesa ne siai. Tai labai ju laukiu,nes visos cia taip dziaugiasi,o as net skaiciuku dar negavusi,nors ciut ne pries menesi uzsakyti jie biggrin.gif

QUOTE(vvjuka @ 2019 01 31, 11:14)
Gal galite rekomenduoti odontologą Kaune 4u.gif
Dukrai studentei reikia

Verkiu klinika, gyd Irma Rauliene. Nuostabi,kruopsti ir atsakinga.
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 11:39)
Sveikos,

Nu nesuprantu niekaip, kodėl į vienus postus ko bepaklaustų - pasipila patarimai, atsakymai, aš ko bepaklausčiau, nieko nesulaukiu unsure.gif  unsure.gif

Na man dazniausiai padeda ir pataria temos merginos. Dabar va laukiu Landsend ilgojo palto ir tikiuos kad nebus trumpas, Gafsa sake nebus,tai tikiu ja biggrin.gif

As tai ne tik darbe bet ir namie ligonine zaidziu 🤕🤒 serga mergiote mano,gerai,kad ne sunkiai. O ir mokykla uzdare karantinui😷😲 tai jauciuos kaip sekmadieni,pamiegojau,dabar kavyte ramiai geriu😍😎
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2019 01 31, 10:39)
Sveikos,

o ko klausėt? Gal aš žinosiu biggrin.gif
Atsakyti