Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 06:25)

Šitas geras wub.gif didesni ir retesni leopardo piešiniai. O spalvų derinys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2019 01 31, 06:49)
Šitas geras wub.gif didesni ir retesni leopardo piešiniai. O spalvų derinys wub.gif

Labai labai labai jis man gražus wub.gif wub.gif wub.gif dar kas keista, leopardą su leopardu derina. Na ta rankinė. Man lyg ir pjaunas iš pirmo žvilgsnio, bet paskui akis priprant lyg ir gražu biggrin.gif nors aš tokių raštų nemylėtoja.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 07:57)
Labai labai labai jis man gražus  wub.gif  wub.gif  wub.gif  dar kas keista, leopardą su leopardu derina. Na ta rankinė. Man lyg ir pjaunas iš pirmo žvilgsnio, bet paskui akis priprant lyg ir gražu  biggrin.gif nors aš tokių raštų nemylėtoja.

Daug deriniu, atrodo, tureru pjautis, bet pvz ar kai prisirengiu mirgu margu ir komplimemtu gaunu, kad susiderina viskas 😂🤣
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 07:01)
Daug deriniu, atrodo, tureru pjautis, bet pvz ar kai prisirengiu mirgu margu ir komplimemtu gaunu, kad susiderina viskas 😂🤣

Aš tai bailė biggrin.gif
Atsakyti
Gal turite nuolaida kosmetikos parduotuvėje?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 08:09)
Aš tai bailė  biggrin.gif

o ko tu bijai? unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Nonna @ 2019 01 31, 07:31)
Gal turite nuolaida kosmetikos parduotuvėje?

Sveiki, yra 200$ nuo 1000$ Bergdorf Goodman, prisides tax.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 08:15)
o ko tu bijai? unsure.gif

Juokingai atrodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2019 01 31, 10:15)
Juokingai atrodyt  biggrin.gif

o kam rupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 09:25)
o kam rupi  biggrin.gif

Man pačiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2019 01 30, 23:04)
Net keista girdėti, ištisai buvo žinutės "pirkčiau pirkčiau, kas persigalvosit perleisit ir tt "  unsure.gif

QUOTE(spygliz @ 2019 01 31, 06:46)

Visada taip būna 😂🤣

As tai jau net nematau tokiu eterio tersalu, cia kaip ''ieskau ieskau, visos padeeekit, raskit'', o kai randi- prasideda nosies krapstymas ir trynimas- ''ieskokit is naujo''.
Atsakyti
Sveiki,

pakomentuokite prasau Ralph Laurent dzinsus (boyfriend), ar jie atitinka dydi, ar i didesne puse? Koki dydi reiketu imti su 109 cm uzpakaliu? ;)

ir aplamai kaip jie, lyginant su Diesel, Armani Jeans?

labai retai uzsuku, tik kai uzeina pirkimo krize... Zinau, kad daug kas cia turi, tai labai tikiuosi pagalbos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milldute: 31 sausio 2019 - 09:31