Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zakiene @ 2019 01 30, 20:41)
Tos ampulės su receptu ir paprastai skiriamos 3-4 mėnesiams, bet yra išimčių, kai gydytojai skiria naudoti pagal schemą ir daugiau.

Sveikos, taip receptinis nekompensuojamas, bet ne griežtai apskaitomas, vyrui be recepto pardavė. Suvartojau prieš savaitę su duonos gabaliuku.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pauliniausia: 30 sausio 2019 - 20:11
Sveiki, gymboree kainos galutines? Ar yra nuolaida nuo raudonu kainu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 30 sausio 2019 - 20:19
Merginos, kokiu firmu rankines perkat? Issiseme fantazija kur ieskot groziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2019 01 30, 18:15)
Na koralini pirkdavom po 7 eur menesiui uztekdavo.
[right][snapback]72338662[/snapback][/right]

kai pamaciau kad kalbat apie koralini kalci net nupurte.. kolege taip organizma su juo susivare, kad galvojom nebegales i darba grizt verysad.gif Klinikose medikai sake kad jis ner toks nekaltas reikalas.. buvau jau ir pamirsus... brrr...

QUOTE(pauliniausia @ 2019 01 30, 21:11)
Sveikos, taip receptinis nekompensuojamas, bet ne griežtai apskaitomas, vyrui be recepto pardavė. Suvartojau prieš savaitę su duonos gabaliuku.
[right][snapback]72338825[/snapback][/right]

vit d pervirsis daug pavojingesnis nei trukumas.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 01 30, 20:17)
Merginos, kokiu firmu rankines perkat? Issiseme fantazija kur ieskot groziu  wub.gif

Turiu kuprinę Coccinelle.Yra visai dailių ir rankinių man ten smile.gif Žiūrint kokio modelio reikia.Bet neatmetu,kad kažkada pirksiu iš ten ir rankinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2019 01 30, 20:24)
Yra vienkartinės vit D ampulytes geriamos. 1 ampulytė lyg =1 sezono dozė. Pasitikslinkite pas šeimos daktarę. Esu pirkusi ir vartojusi, bet tikslų pavadinimą pamiršau.

Aš irgi klausiau gydytojos dėl tų ampolių. Sakė su jom ir perviršyti galima, tad geriau lašiukais. Vartojam aliejinį oiledexin 4u.gif
Atsakyti
Nėra nei armanio,nei estee lauder pudrų reikiamo numerio huh.gif Reik nors kokį pravedimui pieštuką ryškesnį/įdomesnį MJ pasiimt ar dar ką nors hmm.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2019 01 30, 20:28)
Turiu kuprinę Coccinelle.Yra visai dailių ir rankinių man ten  smile.gif Žiūrint kokio modelio reikia.Bet neatmetu,kad kažkada pirksiu iš ten ir rankinę smile.gif

Coccinelle norejau Liya modelio su grandinele, tai nieksai iseme is prekybos unsure.gif O visi kiti modeliai kazkokie labai jau pabode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 01 30, 20:17)
Merginos, kokiu firmu rankines perkat? Issiseme fantazija kur ieskot groziu  wub.gif

O kokios yra grožis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2019 01 30, 20:35)
Coccinelle norejau Liya modelio su grandinele, tai nieksai iseme is prekybos  unsure.gif O visi kiti modeliai kazkokie labai jau pabode  unsure.gif

Geras tas modelis ,norėčiau ir aš tokio wub.gif smile.gif Nesidomėjau ir nežinojau,kad išėmė unsure.gif Bet gal dar yra ar bus kažko panašaus gražaus biggrin.gif
Atsakyti
Nerealiai gražūs gyvai tymbai iš crew wub.gif
jei kam aktualu US 11 vidpadis 29.2cm, o US 10.5 28.8cm

ir UGG is nord 😍 labai patiko paviršius. Dydis įprastas, kaip pirkdavau 8 UGG ar AL klasikinių su 25.5 cm pėda, tokio ir reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 30 sausio 2019 - 20:57
Pirkciau Timberlandus is crew 43 arba 44 dydzio. wub.gif 4u.gif
Atsakyti