Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2020 04 06, 18:53)
Bet yra normalių- krikštasūnio mokytoja pvz kažkaip ten vaikus grupėm susikirsčius, varo per kažkokį zoomą, jie ten dirba, bendrauja, rankas kelia. Nesuprantu, kodėl kitos negali. Negi nėra kažkokios metodikos nurodyta kaip dėstyt. Toks vaizdas, kad dirba be algoritmų, kaip kiekvienam koks kliedesys sušviečia  blink.gif

Aš tik lapą nurodymų gavau.
Atsakyti
https://www.6pm.com/...200/color/19029 wub.gif
Atsakyti
Bet yra normalių- krikštasūnio mokytoja pvz kažkaip ten vaikus grupėm susikirsčius, varo per kažkokį zoomą, jie ten dirba, bendrauja, rankas kelia. Nesuprantu, kodėl kitos negali. Negi nėra kažkokios metodikos nurodyta kaip dėstyt. Toks vaizdas, kad dirba be algoritmų, kaip kiekvienam koks kliedesys sušviečia  blink.gif

Mano anyta varo iki 2 nakties, aš jai sakau, kad biški nepersistengtų... Čia jau taip yra, vieni myli savo darbo, kitiems giliai... Patikrina 3 vaikų, o visi kiti - jūsų reikalas.

Žo, gerai sakot, einu ir aš suraitysiu laišką dirikui.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 06, 17:58)
Aš tik lapą nurodymų gavau.

Tai va- ne užduotys mokiniams, o medžiaga kitam suaugusiam žmogui, kaip dirbt pedagogo darbą, normaliai. Mes su draugėm žvengėm kurią dieną, kad tada reikėtų žmonėms ir intensyvios terapijos rekomendacijas padalint, kaip gydytis patiems.
Atsakyti
LEVIS nedaug truksta iki 40%
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2020 04 06, 17:36)
Rapoja, aciu uz ismatavimus. Man trumpa verysad.gif

Ok.

Parduota jau 4u.gif
QUOTE(JMD @ 2020 04 06, 18:46)
Kodėl nenutraukus mokslo.metų ir nepradėjus jų anksčiau????? Tikrai nieks nenumirtų.

Nu jau neeeeeee.O kaip kitiems tėvams?Jei ir kitiems blogai-kalbėkit su vadovais,mokytoja.

Mums kol kas visai nieko sekasi.Bet tiek dar to laiko tepraėjo,neaišku kaip bus toliau.

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 04 06, 19:43)
Ok.

Parduota jau  4u.gif

Nu jau neeeeeee.O kaip kitiems tėvams?Jei ir kitiems blogai-kalbėkit su vadovais,mokytoja.

Mums kol kas visai nieko sekasi.Bet tiek dar to laiko tepraėjo,neaišku kaip bus toliau.

kodel neeeeeeeeeee biggrin.gif

as nemanau, kad siemet galesim vaziuot atostogu, ar leist vaikus i stovyklas. as nei uz ka neisleisiu vaiko niekur. rolleyes.gif deja deja, bet teks tupet namuciuose.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 06, 19:47)
kodel neeeeeeeeeee biggrin.gif

as nemanau, kad siemet galesim vaziuot atostogu, ar leist vaikus i stovyklas. as nei uz ka neisleisiu vaiko niekur.  rolleyes.gif deja deja, bet teks tupet namuciuose.

Vasara yra vasara-va todėl ir ne biggrin.gif .Maudysimės savam prūde,deginsimės savam kieme,kad tik vasara šilta būtų ir patys sveiki būtumėm.Tupėsim ir džiaugsimės wub.gif biggrin.gif

Šiandien auklėtoja skambino-darė apklausą dėl nuotolinio mokymosi.Sakiau,kad viskas gerai.Sakė informuoti,jei kas netinka,negerai.Šiaip tai tikrai matosi,kad mokytojai stengiasi ir gan neblogai jiems sekasi.Tfutfutfu,kad neprisikalbėčiau unsure.gif
O jūs bandykit kažką keist,jei negerai.Gal mokytoja nesugeba dirbt nuotoliniu būdu?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2020 04 06, 18:43)

mums irgi, bet čia jau vyresni, pradinukams gal ir nėra lengva, bet kai viena mokytoja, tai reikia su ja ir kalbėtis. Maniškis irgi neturi jokių vaizdo pamokų, bet kadangi paskutiniai metai, tai žinoma ir protas visai kitaip sukasi, mano tai patenkintas tokiu mokymusi, bet faktas - kad pastoviai tai taip nesinorėtu, bet kai nedaug liko iki mokslo metų galo, tai viskas liuks. Tik jau sakė norėtų, kad nebebūtų kūno kultūros, tikybos ir muzikos biggrin.gif . Muzikuoja pats, sportuoja irgi, o tikyba.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2020 04 06, 19:56)
mums irgi, bet čia jau vyresni, pradinukams gal ir nėra lengva, bet kai viena mokytoja, tai reikia su ja ir kalbėtis. Maniškis irgi neturi jokių vaizdo pamokų, bet kadangi paskutiniai metai, tai žinoma ir protas visai kitaip sukasi, mano tai patenkintas tokiu mokymusi, bet faktas - kad pastoviai tai taip nesinorėtu, bet kai nedaug liko iki mokslo metų galo, tai viskas liuks. Tik jau sakė norėtų, kad nebebūtų kūno kultūros, tikybos ir muzikos  biggrin.gif . Muzikuoja pats, sportuoja irgi, o tikyba.... ax.gif

O kaip fainai,aš galvojau,kad dvyliktokai pasimetę tokiu būdu mokydamiesi smile.gif Tiek mažam ,tiek didesniam lb reikalinga atsakomybė.Didesni suvokia,kad čia ne žaidimas,o normalus mokymasis.

Maniškė fizinio dar nepradėjo mokytis ,o neužilgo atsiskaityt unsure.gif Va šita pamoka tai nei šis nei tas nuotoliniu būdu biggrin.gif
Tikybos verbas paišė,į atsakymus apie Velykas atsakė,viskas ok ok.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2020 04 06, 18:46)
Tinka tokie , kur padas lygus, ne kedų, o kaip batelių.

Tos pačios, kur vamzdžius į gerkles kiša. Ir nereik tų ''jūs'' , kai tiek metų sm pezam kasdien.

Visada maniau,kad šeimiste tamsta biggrin.gif

Mano vienas antrokas,kita ketvirtokė. Nu kol kas viskas labai neblogai vyksta, irgi zooma naudoja mokytojos. Aišku mums reikia pagelbėti vaikams,bet jau labiau su "namų darbais". Ir ten visokius dailės darbelius siųsti mokytojoms. O beje namų darbų tikrinimui mokytojos liepė naudoti seesaw programėle ir per ją sukelti ką reikia. Tai su šitu mano ketvirtokė pati puikiai susitvarko
Atsakyti
šitas koronijus apnuogino visas musu spragas: tiek švietimo, tiek sveikatos tiek aplamai politiku / valdzios neigalumo... dar kovo 11 po mitingus visi tūsinosi, nors o bet tačiau jau vyriaussybės koridoriuose buvo kalbama apie visuotini karantina....
o kovo 13 jau visuotini karantina skelbe unsure.gif

šioje situacijoje esame visi įkaitai: tėvai, vaikai, mokytojai, direktoriai, nes neįgali valdzia, kuri negali / per silpnos kinkos ;) priimti sprendimu - uzbaigti mokslo metus ir viskas.

mano drauges vaikas, abiturientas mokosi pagal tarpautinę programa ir ten viskas uzkaityta, sprendimas priimtas pries tas pacias dvi savaites..

ir as gaunu skaidres penktokui su pamkos tikslais, uzdaviniais, metodais, refleksija... biggrin.gif bet tas liudnas vaizdas tik tasa, kas vyksta švietime...ir ne tik... tik kas liudniausia, manau, kad isvadu niekas nepadarys... unsure.gif mes tai viska iskesime..
Atsakyti